Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende korkuyorum

bende sizinle aynı durumda sayılırım yazın boş gebelik tanısı alıp 2 aylıkken kürtaj oldum😕 Yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum beta hcg 3. Tahlilde az artmış 2 kat değil😔
3 Şubat 235
5 Şubat 567
7 Şubat 1029 😔
Doktorum bana bormal dedi. Kese içinde yolk sac göründü. Dua et nasibinde varsa az artsa da olur inşallah. Az artıp da sağlıkla doğum yapan da çok üzülme

Evet. Supriz oldu düşünmüyordum. Tek yumurtaligim alındı kist yüzünden sadece tek yumurtalık vardı ve oldu.Yillar önce burda aşılama tüp bebek sayfalarinda çok dolaştım. Nasibimde demek 4 çocuk annesi olmak varmış.
Maşallah Rabbim bağışlasın 🤲🏻 Allah sağlıkla huzurla büyütmek nasip etsin. 4.çocuğunuzda sağlıcakla almak nasip etsin kucağınıza. Ben hala inanamiyorum ya bi tuhaf hissediyorum. Sağlıklı olsun da gerisi mühim değil diyorum. Randevumu biraz geç almışım ama test yapmadan önce almıştım zaten bekliyorum. Sanırim netleşmeden inanamayacağım 🤷🏼‍♀️😊

Hanımlar ben yeni bir test aldım yarın sabah yapacağım. Adetim 3 şubat iken bugün 7 şubat. Belirtilerim de zaten hamileliğe idi. Sizinle birşey paylaşmak istiyorum eşim bebek konusunda tek kelime bile benimle konuşmak istemiyor. Ben bebek diyince bile hemen anında yüzünü asıyor. Dün eczane de beklerken 2 kızım biraz gürültü yaptı diye orda söylendi 4 çocuk neyimize falan diye. Bana karşı çok soğuk 1 haftadır çocuk konusunda. Ben sadece ona zor olacak ama alışırız dedim. Nasıl böyle demişim.

Benim de ilk betam pozitif çıktığında bulantım vs vardı. Ama şimdi 6+1 oldum ama hiçbir semptomum yok.. göğüs şişliği dışında

Lütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı

Lütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı
Doktor ne diyor. Bir bilgim yok inşallah hayra çıkar

Tabi siz bilirsiniz ama gözükmeyebilir ama birşey kan tahliline göre gebesiniz tabi bugün verincede değeri yazarsınız :)
Ben doktora ulaşmıştım 22 ocak 777 çıkmıştı 6 gün sonrasına çağırmıştı 28 ocakta anca keseyi görmüştük tabi herkesin farklı oluyormuş o da ayrı
Bugünkü kan tahlilim 1547 çıktı yaklaşık 48 saat geçmişti üzerinden. İyi gidiyor şu anda

Hanımlar ben yeni bir test aldım yarın sabah yapacağım. Adetim 3 şubat iken bugün 7 şubat. Belirtilerim de zaten hamileliğe idi. Sizinle birşey paylaşmak istiyorum eşim bebek konusunda tek kelime bile benimle konuşmak istemiyor. Ben bebek diyince bile hemen anında yüzünü asıyor. Dün eczane de beklerken 2 kızım biraz gürültü yaptı diye orda söylendi 4 çocuk neyimize falan diye. Bana karşı çok soğuk 1 haftadır çocuk konusunda. Ben sadece ona zor olacak ama alışırız dedim. Nasıl böyle demişim.
Ayy eşinizin öyle dusundugune uzuldum
Test yaptinmi canim

Back