Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar içimden geldi de :)
hepinizi çok seviyorum..Allah hepimizden razı olsun .....
kadercim yusuf'lu msjı görünce tek çocuklu ben miyim diye şüphe ettim.daha sonraki yazılardan emin oldum senin de tek ama gaza geldim ben de mi ikinciyi yapsam diye:) şaka bir yana bir aksilik yaşanmazsa Yüce Rabbim nasip ederse seneye düşünüyorum.hakkımızda hayırlısı olsun.gerçi ridanın gece macerasını okuyunca biraz vazgeçmedim de değil:)
çok geçmiş olsun canım.bu bir iki hafta hazırlanacak çok evrak var.daha çok yorulucaz yani
slm kızlar ahmet komsudayken bı bakıyım nete dedım nasılsınız?
cıs eytımlerı ne alemde ?
hala hamılelıgımın heycanını yasayorum rabbım tum ısteyenlere versın ınsallah
esracım kimse yok sanırım..ben de yoktom gazipaşadaydık..kayınvalide astım olmuş, ciğerlerini üşütmüş çok hastaydı, gittik..dün akşam döndüm..nete girme fırsatım olmadı bi bakayım neler olmuş dedim ama hiç bişey olmamış..inşallah herkes çok iyidir..hepinizi öpüyorum iyi akşamlar herkesee
ridacım şimdide seni aşapıda ben görüyorum canım merhaba
bizim 3 aydır tuvalet eğitimimizi tamamladık gündüzleri hiç bezlemiyoruz çok arad kaçırdığı oluyo çişi geldiğinde minnak var diye sürekli soylüyo kaksıda aynı
gece akşam yatarken yaparsa hiç ıslatmıyo kupkuru kalkıyo aslında tuvalete kaldırsam yapar ama uyku tulumu falan olduğu için kaldırmıyorum yaza inşallah ama genelde hep kuru kalkar kalmaz minnakıda yapar darısı size inşallah ben ikrayı hiç zorlamadım sadece tuvalate giderken yanımda götürdüm ona yapmak istediği sordum aparat aldım hoşuna gitti ona oturdu falan bi baktım kendi kendine soylemeye başlamış zorlamamak en mantıklısı sonra inatlaşma oluyo tuvaletten korkuyo fslsn önce sevdirmeyi tavsiye ediyorum ben