• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anti yazınca o virüse karşı savunmanız oluyor diye biliyorum ben. Bende de sarılık pozitif çıkar. Aşısını yaptırmıştım çünkü. Sizde de aşı varsa ondandır. Yoksa o hastalığa bağışıklığınız var demek. Antikoru pozitif çıkıyor yani.
Çok teşekkür ederim..bazı şeyleri çok arastirmamak lazım doktor da öyle dedi ama hemşire bı arkadaşım tedirgin etti hemen doktora git advite aşısı mi ne olman gerekiyor deyince resmen şok gecirdim

Bir kayıbım kalp atımı durması ile 12 hafta içinde oldu kan pıhtılaşması olduğu belirlendi pıhtılaşma testi yaptırmıştım iki tanesi dış gebelikti bir diğer kaybım da iğne ve coraspin kullanmıştım ama enfeksiyon ilerledi idrar yolumdaki crp yükseldi ve kese açıldı su bitti 5 aylıkken kaybettim onuda suni ile doğurdum ancak ciğerleri gelişmemişti tabiki yaşayamadı. Benim de beş aylık kaybımda yedinci hafta kanamam olmuştu progestan ile düzeldi şimdiki oğlum da da 7 hafta civarı kahve lekeler gelmişti doktor endol fitil verdi iki gün içinde geçti
Çok şükür benimde bugün geçti kanamam. Progesyan iğne ve fitil kullanıyorum. Kan pıhtılaşması az var bende de. Ayrıca rahmim doğuştan yarım. İnşallah bu sefer sağlıcakla alırım kucağıma. Beta testlerim en son yüzde 30 arttı korkuyorum. 11090 gördük. Bende inşallah başarırım

Bende korkuyorum
Çok şükür benimde bugün geçti kanamam. Progesyan iğne ve fitil kullanıyorum. Kan pıhtılaşması az var bende de. Ayrıca rahmim doğuştan yarım. İnşallah bu sefer sağlıcakla alırım kucağıma. Beta testlerim en son yüzde 30 arttı korkuyorum. 11090 gördük. Bende inşallah başarırım
bende sizinle aynı durumda sayılırım yazın boş gebelik tanısı alıp 2 aylıkken kürtaj oldum😕 Yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum beta hcg 3. Tahlilde az artmış 2 kat değil😔
3 Şubat 235
5 Şubat 567
7 Şubat 1029 😔

Bende korkuyorum

bende sizinle aynı durumda sayılırım yazın boş gebelik tanısı alıp 2 aylıkken kürtaj oldum😕 Yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum beta hcg 3. Tahlilde az artmış 2 kat değil😔
3 Şubat 235
5 Şubat 567
7 Şubat 1029 😔
Gayet güzel artış aslında kendini neden streste sokuyorsun 🥺

Bende korkuyorum

3 Şubat 235
5 Şubat 567
7 Şubat 1029 😔
Tam iki kat artması gerekmiyorki en az %66artacak
Bence gayet iyi artmış hatta yarın gitsen vajinal gece bile görme imkanın var

Bende korkuyorum

3 Şubat 235
5 Şubat 567
7 Şubat 1029 😔
Artış güzel

Kızlar benim kaç gündür anı kalkmada hatta bu günde anı kalkma olmamasına rağmen baz dönme göz kararması oluyor.

Kızlar benim kaç gündür anı kalkmada hatta bu günde anı kalkma olmamasına rağmen baz dönme göz kararması oluyor.
Benim dün değil önceki gün sabah 8 e 3 dü tansiyon resmen bayılıyordum parmağımı
oynatamadım
kendini aç bırakma ondan oldu benimki

Kızlar beta hcg sonucum çıktı şimdi 28 çıkmış değer çok hoşuma gitmedi nedense ilk gebeliğimi 123 ile öğrenmiştim bir sıkıntı mı var endişe ettim
Ben ilk gebeliğimde 2 ile öğrenmiştim daha sonra
25
80
150
800 şeklindeydi kızım doğdu sağlıklı şuan 5 yaşında ❤️ ferah tutun kalbinizi

Ben ilk gebeliğimde 2 ile öğrenmiştim daha sonra
25
80
150
800 şeklindeydi kızım doğdu sağlıklı şuan 5 yaşında ❤️ ferah tutun kalbinizi
Oh allah bağışlasın maşallah 🥹🥹🥹😍 koca kız olmuş prenses 🥰 valla kızlarım çok teşekkür ediyorum hepinize teker teker yüreğime su serpiyorsunuz inşallah güzel gelecek sonuçlar allahın izniyle

Merhaba kızlar, güzel haberlerinizi okudum, hepinizin adına çok mutlu oldum😍🧿 ancak yazabiliyorum ben de bugün 3. Beta için gittim 1288 çıkmış tam 2 katı değil ama doktor gayet güzel bir artış dedi. Tam iki kat değil 2 kata yakın istiyoruz dedi. Neyse kese değil ama bir karartı gördüğünü söyledi bende baktım karanlık bir şeydi😬 salı tekrar gideceğim o zamana kadar baya artar kese görünmüş olur🙏🏻. Bir de sağ kasık ağrım var hala ve karartı da orda muhtemelen tutunma ağrısıdır dedi. Benden şimdilik haberler böyle🙃🙃 sağ

Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın. Size de mi süpriz oldu 🙂
Evet. Supriz oldu düşünmüyordum. Tek yumurtaligim alındı kist yüzünden sadece tek yumurtalık vardı ve oldu.Yillar önce burda aşılama tüp bebek sayfalarinda çok dolaştım. Nasibimde demek 4 çocuk annesi olmak varmış.

Merhaba kızlar, güzel haberlerinizi okudum, hepinizin adına çok mutlu oldum😍🧿 ancak yazabiliyorum ben de bugün 3. Beta için gittim 1288 çıkmış tam 2 katı değil ama doktor gayet güzel bir artış dedi. Tam iki kat değil 2 kata yakın istiyoruz dedi. Neyse kese değil ama bir karartı gördüğünü söyledi bende baktım karanlık bir şeydi😬 salı tekrar gideceğim o zamana kadar baya artar kese görünmüş olur🙏🏻. Bir de sağ kasık ağrım var hala ve karartı da orda muhtemelen tutunma ağrısıdır dedi. Benden şimdilik haberler böyle🙃🙃 sağ
Maşallah canim🤗🤗

Boş gebelikte de bu şekilde artmalar olmuştu o yüzden aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum 😔
Ya korkulacak birsey yok ki benim de bu şekilde artıyor doktorum olumsuz konuşmadı bu sefer güzel dusunelim güzel olsun kuzum ben de kurtaj ve düşük yaşadım moralimizi yüksek tutalım 🌸

Zaten kese görülmüştür keseden sonra beta artışı yavaşlar artık baktırmamanız gerek betaya

Back