- 27 Ocak 2011
- 4.210
- 8.179
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meraba kızlar bu gun dayanamayıp test yaptım 2. cızgı cok sılık cıktı daha adet olamam 1 2 gun var acaba hamılemıyım catlıycam meraktan umarım bı kızım olur :)
hamıleyım kan testıde yaptırdım cok mutluyum ogluma kardes gelıyo darısı tum ısteyenlerın basına
merhaba arkadaşlar nasılsınız ben gizem.biliyorum yine arayı uzattım ama gerçekten pek vakit bulamıyorum.geçmişi azcık okudum yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz ben gizem murgiz arda adında 1mayıs doğumlu bir oğlum var.
kızlar annemelrin gitmesine az kaldı ardayı kreşe verdim yarım gün 2 hafta oldu başlayalı.alıştı sayılır çokda seviyor orayı ama eve gelince canıma düşüyor çok huysuz ve sürekli bana yapışıyor bu konuda bunaldım yani.gündüz uykusuda yok beyefendinin gerçi gecede çok uyanıyor
yani durumum budur kızlar hepinizi öpüyorum görüşürüz
canım, inşallah hayırlısıyla hamilesindir..güzel bir başlangıç olur ve bizimle beraber bu süreci birlikte yaşarsın..kızım çok tatlı..dilerim senin de bir kızın olur..tabi bu duyguyu da yaşamış olman için söyledim..yeter ki sağlıkla kucağına al en önemlisi bu..muhammedin ilk bir yılı sanki daha uzun gelmişti bana..o zamanlar çalışıyordum..annem bakmıştı oğluma..akşamları onunla vakit geçirmeye bayılıyordum..ama kızım çok çabuk büyüdü gibi geldi bana nedense..müzik sesi duyduğu zaman kafasıyla ritim tutuyor..baba diyor..yürüyor...abisini kucağıma aldığımda kıskanıyor..yeğenimi sevdiğimde hemen ağlıyor yanıma geliyor ve kucağıma gelmek istiyor..ama muhammed ilk başlarda çok çektirse de şu anda ebuş ebuş diye çok seviyor..kardeşini sahipleniyor..yeğenim ona zarar vermek istediğinde hemen karşı atağa geçiyor..böyle işte..
inşallah senin oğlan da kıskanmaz kardeşini..tabi biraz daha büyüdü anlıyor herşeyi..hamilelik süresince alıştırırsan bişeycik olmaz..
oh oh maaşallah sayfanın hızına yetişemedim oku oku bitmiyo:)))))))))
sinemcim aramıza hoş geldin...inşallah keyifli sohbetlerimiz olur..bana gelince 2005 ağustos doğumlu bide 2008 mayıs doğumlu 2 oğlum var..çok yaramazlar..buraya girmeye pek fırsat bulamıyorum açıkçası adım gülhan ..kocaelide oturuyorum..ev hanımıyım...böyle işte..uarım sende bu ay hamilesindir ve Allah gölüne göre verir kıskançlık illaki oluyo helede bu zamandaki çocuklarda..hakkında hayırlısı olsun canım görüşek üzere
selmacım gözün aydın annen gelmiş...durumunda baya düzelmiş..kendine ve elaya ii bak canım
valla geçmişi okudum ama unuttum
ridacım ve esracım hiç smear yaptıradığım için yapıldı banada fitil ve krem verdi ah bu kadınlık spiral vardı bende rahatsız olduğu için çıkarttırdım ve doğum kont hapına başladım..bu arada ridacım eşinin işleri nasıl beimki dün gece 12 de geldi bu akşamda gelmicekmiş soğukta gelmesi zor oluyo
kızlar unuttuğum varsa affola hepinizi öpüyorum bilg salonda biraz üşüdüm..
iş konusunu henüz halledemedim..beklemedeyiz..dualarınıza ihtiyacım var..
QUOTE]
canım Allah sana en hayırlı zamanda en hayırlı kapıları açsın inşaallah, dualarım seninle....
sinemcim tekrardan hoşgeldin aramıza inşallah beklediğin gibi hamiledindirde bi kızın olur rabbim istediğinizi nasip etsin inşallah benimde 3 mayıs doğumlu bi cimcime kızım var ikinciyi çok istiyorum ama işlerimizden dolayı bikaç sene istanbuldayım 26 yaşındayım
gülhancım ridaya katılıyorum bencede eşin korunsa hapların çok fazla yan etkisi var smearıda yaptır cnım korkma bişey çıkmaz inşallah
selmacım gözün aydın annecin yanında hiç gitmeseler keşke
ridacım eşinin işini rayına oturması güzel inşallah yol sorunuda hallolur kuzucuklar özlüyodur eminimki ama hayat şartları işte
kadercim biz buralardayız sen nerdesin :))
hamıleyım kan testıde yaptırdım cok mutluyum ogluma kardes gelıyo darısı tum ısteyenlerın basına
gözün aydın.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
merhaba arkadaşlar nasılsınız ben gizem.biliyorum yine arayı uzattım ama gerçekten pek vakit bulamıyorum.geçmişi azcık okudum yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz ben gizem murgiz arda adında 1mayıs doğumlu bir oğlum var.
kızlar annemelrin gitmesine az kaldı ardayı kreşe verdim yarım gün 2 hafta oldu başlayalı.alıştı sayılır çokda seviyor orayı ama eve gelince canıma düşüyor çok huysuz ve sürekli bana yapışıyor bu konuda bunaldım yani.gündüz uykusuda yok beyefendinin gerçi gecede çok uyanıyor
yani durumum budur kızlar hepinizi öpüyorum görüşürüz
kızlar hepinize iyi pazarlar,
bu hafta okul çok soğuktu kabanla ders işledim okuldan geldiğimde ayak parmaklarımı hissetmiyordum artı soğuk kaynaklı müthiş bir kemik ağrısı... her tarafım acayip sızlıyordu. eve geldiğimde battaniye artı ufo ama ben de titreme devam ediyor hasta olacam diye korktum :18: desem yalan olmaz ...akşama doğru titreme yerini sıcaktan mayışmaya çeviriyordu akşamlarım uykuya gitti...
bir şey adım uykucuya çıkmıştı zaten şimdi çıktığı yerden hiç inmez artık :))