merhaba canım arkadaşlarım evet uzun zamandır yokum
(ama sağolsunlar gülhanla rida beni tekrar buraya çekmeyi başardılar.sağolun vefakar arkadaşlarım.kızlar biraz geçmişi okumaya çalıştım.durumlar iyi gibi çok şükür ytayin konusunda kaderin istediği yer olmuş özlem ve selmanın ise olmamış üzüldüm hayırlısı olsun inş seneye istediğiniz yer olur daha yakın daha iyi okullar olur.
tuğba nında bebişinin gelmesine az zaman kalmış inş bu hayırlı günlerde sağlıkla kurtulursun
ridacım canım sende muhammedle biraz uğraşıyosun benim gibi allah kolaylık versin ardayı ben ayrıca anlatacam zaten:)
gülhancım sen nasılsın her şey yolunda gibi dimi
şimdi ben neden bu kadar uzun zaman yoktum gerekçeleri ile anlatayım
1)arda
2)aptal bilgisayarım(benim bi tane küçük laptopum var hatırlayanlar olur büyük vardı onu arda parçaladı bizde kaçırmak kolay olsun diye küçük aldık.sonra modem ardanın odasında diye j.t denen kablosuz modeme geçtim bin pişman oldum hiç bir işe yaramıyor sakın almayın.arda zaten gündüz bi dakka rahat bırakmıyor.arda yattıktan sonra geceleri int gireyim diyorum bi siteyi açna kadar bazen 10-15 dk geçiyor eziyet yani.
3 )şu anda düzgün bir bilgisayar var izmirdeyim annemlerde ama burdada tatildeyim işte iki kere tatile gittim. bikere arday ve annemlerle deniz tatiline bi kerede eşimle yurtdışına gittik .1 haftadır geldik.
yani yukardaki sebebplerden ötürü uzun zamandır yoktum.ama çok şükür herşey yolunda bunların dışında