slm arkadaşlar..selmacım, muhammede ya halim okumadım hiç ama deniycem canım teşekkürler...ya rahim yazdım 289 kere kağıda muska yaptık taktık ama çekip çıkarıyor..ağlama krizi kızımda vardı ilk dönemlerde akşam 8 de başlıyordu 11 e kadar kesintisiz ağlıyordu..sonunda o ağlamaları geçti ama şimdi de kucağa alıştı..bırakınca kıyameti koparıyor zilli..ama teyzeleri bi görseniz pek tatlı oldu..hele gülüşü herkesin dikkatini çekiyor..gözleriyle gülen kişilere bayılırdım..kızım da gözleriyle gülüyor..işte o gülünce tüm yorgunluğum buhar olup gidiyor..ilk göz ağrımı muhammedimi de çoook seviyorum..çok zayıfladı..öyle üzülüyorum ki..ama şu bağırmaları huysuzluğu yaramazlığı olmasa herşey süper olacak..annemi iki dk oturtmuyor..kalk kalk diye kaldırıyor..buzdolabının önünde bu bu diye ne olduklarını soruyor..kucağından inmiyor..annem hasta olduğu için bu durum babamı çileden çıkarıyor..dün babam muhammede kızdı öyle bir bağırdı ki..ahmet camideydi..annemlere inmiştim..aldığım gibi eve çıktım..kimseyi rahatsız etmeye hakkımız yok dedim..annem arkamdan baktı üzüldü..babama kızmadım anne dedim herkesin bir sabrı var..haklı adam..neyseki çok geçmeden ahmet de geldi..
kadercim, gülhancım dediğiniz gibi dün herkes teravih namazındayken yengemle çocukları arabalarına bindirdik dışarı çıkardık..içeri girmek istemediler..stres attılar sağa sola bakıp...eve gelince de huysuzlandı..