Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözlerime inanamıyorum..gizemcim hoşgeldin canım..senin ardanın ve ailenin iyi ve sağlıklı olmanıza ne kadar sevindim bilemezsin..öyle bir anda habersiz kalınca insanın aklına bin türlü şey geliyor..arda da muhammed kadar yaramaz mı yoksa..ayrıca anlatacağını belirtmişsin..son halini çok merak ediyorum keratanın..ben de bir dönem klavye sorunu yaşadım..ve bir ara yazamadım..eski bir laptopumuz vardı..klavyesinde birkaç harf yazmıyordu..sonra eşim açtı yapayım diye iyice bozdu ve biz de masaüstüne geçtik..böylesi daha iyi oldu..
paylaşımlarını bekliyorum..
haa bu arada teyzesi ebru betülüm dünyaya geldi..artık 6 aylık da bir kız annesiyim...
elife gelince elif uzun zamandır yok aramızda..onunla ilgili bilgilere faceten ulaşıyoruz şimdilik..:) yenilerde teyze oldu o da..kızkardeşi amerikada doğum yaptı.:)
arda hakkındaki tariflerin muhammedi aratmaz nitelikte..muhammedin uyku saatleri çok düzensiz..zaten uyusa rahat ediyorum da uyandığında ilk işi ebruyu uyandırmak oluyor..ebru da muhammed uyuduğunda uyanıyor çoğu kez.. yani bazen nasıl oluyor diyorum..sanki özellikle ben uyumaya karar verdiğimde ikisi de aynı anda uyuyorsa..mutlaka biri o an uyanıveriyor..arkadaşlara da bahsediyorum ya..kendime ayıracak hiç vakit bulamıyorum..hele bugün davetim vardı..ne yedi ne içti bilmiyorum..kimse bişey yedirmemiş..annem ebruyla ilgilenmiş ..yavrum aç uyudu belki de..
hala biberondan vazgeçemedik bir de..sütünü biberondan başka bişeyde içemiyor..gece yada sabaha karşı süt için uyanıyor..cümle kuramıyor henüz..isimlerin yanına gel git ekleyebiliyor o kadar..henüz konuşamıyor ama anlamadığı hiç birşey yok..herşeyin adını biliyor..hatta şaka bile yapıyor kerata....:)
kızlar valla nerden başlasam bilemedim ben bu bilg oturunca evdekiler deliriyo..alperen çekiştirip duruyo kalk diye zor bela yazmaya çaılışıyorum..öncelikle topiğimizin ilerlemesi beni çok sevindirdi.
gizemcimmm hoşgeldin canım..seni artık aramızda görmek çok güzel..ardanında ii olmasına sevindim..şimdiik görüşmek üzere canım
ridacım annenlerin gitmesine çok üzüldüm..alışman çok zor olacak ..annemde bazen anneannemlere giidyo 2 saatlik yol..bikaç gün kalıyo inan dünya başıma yıkılıyo sanki..çok canım sıkılıyo..ama dediğin gibi Allah başka ayrılıklar vermesin..zaman göz açıp kapayıncaya kadar geçer Allah yardımcın olsun canım
selmacım yanlış hatırlamıyorsam wc bilgiis isteyen sendin:) canım ikinci çocuk olması biraz avantajlı oldu en başta hep ikiisini beraber götürdüm..lazımlığı ve klozeti benimkide sevmedi hiç oturmadı 10 dk arayla alaturka tuvalete götürdüm (çeşmeyle kovayla oynamak hoşuna gidiyodu)sonra 15 dk ya çıkardım arada denk geldi işedi zaman pek isabetli olmadı altına yaptı bi hafta sonra yarım saat arayla tuttum yine arada fire veriyoduk ama bu sürede kakasını korkudan yapamıyodu..çişi rayına oturttuk ama kakaya gelince çuvalladık..tuvalette herşeyi ellediği için lazımlığa alıştırmam gerekiyodu onada hiç oturmadı ..teyzemin 3 oğlu var şişeyle alıştırdım demişti bende muharremi kavanoza tutarken alperenide alıştırdım..dışarıda falan kolay oluyo herkesin tuveletine girmemize gerek kalmıyo şişeye tutup atıyorum..şimdi muharrem klozete gittikçe lazımlığada alıştı
tuğbacım sayılı günlerin kaldı..hayırlı haberlerini bekliyoruz
kadercim sende önline görünüyorsun nasıl giidyo helinle
gizemcim öncelikle seni tekrar burada görmekten mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. a.s. bizim yaramaz kuzularımızdan ardayı çok öpüyorum. opuyorumnanaktan sanırım erkek çocukların genelinde aşırı hareketlilik problemi var ama kreş denemesinde böyle bir problem yaşamana üzüldüm. ağlaması normal de kafasını vurması açıkçası beni de korkuttu. kardeşimin oğlu da bir dönem her şeye kafa atıyordu özellikle annesine ve kızım heline ..ama çok şükür şimdi yok denecek kadar azaldı. acaba bu aşırı hareketliliği sadece sana mı yapıyor? mesela helin anneanne ve dede var diye evde yapmadığı şımarıklığı yapıyor. yoksa herkese karşı mı böyle? yine de Allah yardımcın olsun canım.
bu arada halen diyarbakırda mı çalışıyorsun?
hoşbulduk tuğbacım evet çok güzel günlerimiz geçti ilk hamilelik heycanlarımızı beraber yaşadık beraber doğumlara girdik birbirimiz merak ettik çok güzel günlerdi.ay ne güzel topik baya canlandı doğuma gidip gelince birikicek baya heralde oku oku bitmez:))))
gizemciğim hoş geldin eskilerden birilerini görmek çok güzel. ne günler yaşadık beraber:))
yaramazlar küçükken ne rahatmışız dimi:))) valla siz böyle huysuzluklarından bahsedince ben yoruluyorum Allah sabır versin size. maşallah diyeyim en uslu çocuk buğra galiba ben hiç dert yandığımı bilmiyorum Allah bozmasın ne gece uykusu bilirim kalktığını ne ağlama nöbetleri yemek sorunuda yok. olsa zaten öyle 2.ye cesaretim hiç olmazdı. bakalım kardeşi geldikten sonra ne olucak durumu muhammed gibi sonradan canıma okursa bide kafayı yerim heralde ben okadar sabılı değilimdir. tedavilik duruma gelirim heralde-tatlicadiarzu-
bende şuan buğrayı kreşe götürüyorum ilk günlerde ağlama krizlerine girdi babasıda dayanamadı aldı sonra tekrardan vermeyi denedik 2 haftadır düzenli gidiyor iyicene alıştı. içeri girerken ağlıyor bitek ama kapı kapanınca hemen susuyor. arda için zamanla alışır diyeceğim ama gerçekten kafasını vurması çok fena ona engelde olamazsınızki. bence günde 1-2 saat yanında durarak ortama alışırak başlatsan belki öyle alışabilir yavaş yavaş.
:1hug:
gizem hoşgeldinnn....
kızlar msn adreslerinizi istiyorum gizem seninde kader seninda ridacım tuğba cım...gizem cim varsa face den de eklemek istiyorum...ya neden koptunuz anlamıyorumm ki..aklımızdasınız yapmayın böyle...
kızlar kocam geldi:) bana parfümler almış:)
gizem nereye gittiniz yurt dışına ve turla mı gittiniz ayrıntılı istiyorum ama neler yaptınız nasıldı???
kızlar ben bugün bez tuttum ya..şimdi anneannemlerdeyiz kocam geldi felan uğraşamam dedim...gözüm de korktu bu çiş olayından...şimdi de lazımlığpını görmek istemiyor bağırıyor bakalım yarın napıcaz?
bütün gün bişey yediremedim kızıma imdatt...öptüm hepinizi..