- 21 Mart 2008
- 1.027
- 4
- 40
hoşbulduk tuğbacım evet çok güzel günlerimiz geçti ilk hamilelik heycanlarımızı beraber yaşadık beraber doğumlara girdik birbirimiz merak ettik çok güzel günlerdi.
buğraya maaşallah diyeyimaman nazar değmesin.çok akıllıymış benimkinde ne uyku ne yemek var bide ayrıca türülü türlü yaramazlıklar vedehuysuzluklar var canımı okudu vallakötükedihüso
inş kardeşi gelincede huyu çok değişmez mutlaka etkilenecek ama inş çabuk atlatır
kreşe alışmasınada çok sevindim bizimki sadece ağlasa bıraktırmayacaktım kimse zaptedemeyince mecbur bıraktık eylülün başımda yine deneyecez .bu sefer halası gidecek onla burda be gittim bana daha çok inat yaptı.halası ana sınıfında staj yapıyodu geçen sene arada ardayı götürüyodu ardanın çok hoşuna gidiyordu bu sefer halasıyla alışırsa alışır diyoruz
hadi bakalım inş busefer başarılı olursunuz kreş konusunda buğrda ilk gittiği hafta 3. gün babasına yaptı öyle atmış yerlere kendini çok ağlamış ama bizimkide vesile olmuş içeri girip dolanmış buğrda peşinde bırakmamış onu eşimde almış gelmişti. zaten hiç hevesli götürmüyordu benim zorumla buğrada öyle yapınca yok orda bişey yapıyorlar heralde bu çoçuk niye böyle yapıyor diye aldı kreşten. ben çok üzüldüm hem öğretmeni çok iyiydi hemde ortamı. sonra tekrar göndermeye karar verdik ben okadar üzüldüğüm için bu halimle bakamıyorum çoçuğa. sabahları eşim arabada kalıyor ben bırakıyorum ağlarsa ben alır getiririm yine diyor. ama 2 hafta öncesinle şimdi arasında çok fark var giderken artık bi problemimiz yok bişekilde kandırıp gidiyoruz her sabah saçını yapıyorum sırtınada çanta çok hevesli çıkıyor evden. babasınada el sallayıp iniyoruz arbadan içeri girerken direniyor biraz veriyorum kucağına öğretmenin kapı kapanınca hemen susuyor. bugünde biraz önce bıraktım. babaya elsalladık öptük indik arabadan öğretmenide yeni gelmişti arabadan iniyordu . tuttu elinden hiç arkasına bakmadan içeri doğru gittiler. ikimizde şaşırdık baya baya alışmaya başladı yani. ağlamadığı ilk gün ama içeri girerken neyaptı bilmiyorum. öğretmenini seviyor galibaopuyorumnanaktan zaten çoçukla çoçuk olan çok tatlı bi bayan sevmemesi mümkün değil benimde hoşuma gittiği için vermek istedim oraya. neyse velakin zaman herşeyin ilacı demek. eşimde keşke ağlasada alsam diye bakıyor gözünün içine ama :jeyyar: buğriş bu işide aştı çok şükür.
dediğin gibi eğer ardada sana yapıyorsa başkasıyla gitmsi daha iyi olur. en azından ortama alışana kadar.
bu 3. haftamız babayla alışsın diyorum ama babamız istemiyor doğuma kadar geliceksin ağlarsa ben getititrim eve diyor olmazsa öğretmene söylerim gelir arabadan alır bişekilde alışsın ikiside neyapim artık doğumdada ben götürücek halim yok:ecrin_bebek: