canımmmmmmmmm meraba hoşgeldin senin yaramaz sana nefes aldırmış allahtan aaramıza döndün evet topicimiz çok durgun bende çok giremiyorum okula başladım arda da çok fena anca arada akşamları takılırım ama bundan sonra evet toplaşalımmmmmmmmmkaydirigubbakcemile5
canan dan haber yok uzun süredir
elifide merak ediyorum ya uzun zaman oldu onunda girmeyeli:sinifsinif:
gizemcim ii tatil yapmışsın valla:)) bizde 15 günlüğüne köye gittik sırf ormandı ama değişiklik oldu ii geldi..ardaya da geçmiş olsun canımmerhaba kızlar uzun bi ardan sonra tekrar merhaba
bi süredir yoktum eşimle italyaya tatile gittik dönüşte izmir de bi kaç günden sonra bi kaç gündür evimdeyim artık okullarda başlıyo malum
arda da iyi çok şükür bi ara çok ateşlenid boğazı iltihaplanmış 2-3 gün çok hasta oldu şu ana şükür iyi azı dişlerinden sadece 1 tane kaldı oda çıktı çıkcak işte böyle
topicimiz hala cansız selma ve kader arkadaşlarımız için hayırlısı olsun diyorum bu eş durum tayinleri çok zor bende 1.5 sene süründüm valla
tüm mayıs anneleri vve bebişleri öpüyorum
merhaba buraları yine sessiz(
inşaallah her şey yolundadır . selmacım sen ne alemdesin?? dün gece yarısı eş durumu tayinleri belli oldu. umarım gönlüne göre bir yeregidersin ben halen bekliyorum 12 günlük rapor aldım görevlendirme için adam arıyoruz askeriyeden ses yok deli olcam şerefsizin biri yüzünden düzenimiz alt üst oldu ben de eşim de hayatımızda yapmadığımız bir şeyi yapıp torpil arıyoruzşu memlekette bir gün bir şeylerin normal bir şekilde gittiğini görebilecekmiyiz acaba :1no2:
kızlar ikiniz içinde hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versin..canım benim tayinim çıktı ceyhan ın mercimek beldesine...merkezde oturacaksak ulaşım sıkıntısı yokmuş ama en az 1 saat belki daha fazla sürem yollarda geçecek bu durumda..
eşim merkezde ben ceyhan da oturalım diyorum bakalım ne olacak...yarın okuluma bakmaya gidecek ona göre karar alacağız...canım inşallah senin işin olur böyle bir saçmalık olamaz çocukta var...
bedduayı hakeden o kadar çok insan var ki..
inşallah herşey yoluna girer en kötü günlerimiz bunlar olur...
hoş geldin canım bebeğinde hayırlı olsun.gerçekten birbirimize o kadar alışmışız ki kimse olmayınca bende yazmadım sıkıntıdan oyun oynadım hep demek muhammette yaramaz ikincide erkek olursa vay haline benim gibi çıldırırsın:))arkadaşlar herkese iyi geceler....malum uzun zamandır yoktum aranızda..ama döndüm çok şükür.. hepinizi ne kadar özlediğimi tahmin bile edemezsiniz..uzun zaman birlikte vakit geçirdiğimiz arkadaşlarımızla sanal alemde öyle sağlam ve gerçek dostluklar kurmuşuz ki meğer..hayatımda ne kadar önemli bir yeriniz olduğunu yaklaşık 3,5 aydır sizden ayrı kaldığım bu sürede çok iyi anladım..hepinizi çok seviyorum..yokluğumda biliyorum ki bir sürü değişiklikler yaşanmıştır ama ben Rabbimden hepiniz adına hayırlı haberler almayı diliyorum..ben, muhammed ve henüz 14 haftalık olan bebişimiz (henüz cinsiyetini öğrenmemize 2-3 haftamız var.. ) çok iyiyiz...muhammed acayip derecede yaramaz bir çocuk oldu..artık bana kafa tutar hale geldi..bazen beni çileden çıkarsa da onu çok seviyorum..hepinizin evlatlarınıza duyduğunuz o en masum ve karşılıksız sevgiyi sonuna kadar sunuyorum ona. ANNEM diyor yaa tüm öfkemi söküp alıyor içimden...yaptığı tüm yaramazlıkların sonunda çektiğim tüm cefayı bir kalemde siliyor boynuma sarılışı...
annemi daha iyi anlıyorum ve çoook özlüyorum...
tuğbacım bende yazacaktım benden önce davrandın özellikle senle canan çok yazışıyodunuz oda inşallah en yakın zxamanda aramıza döneraklıma ne geldi şimdi geçen sene bu zamanlar yine ramazanda uykusuz gecelerde canan elif ben ne güzel sohbet ederdik kakara kikiri.... hey gidi günler..... :)))
gözün aydın canım Allah ayırmasınmerhaba arkadaşlar nasılsınız kimse yok yaa yoksa dagılıyomuyuz kimsecikler ugramıyo cnm hoş geldin tatilden umarım hersey güzel gecmiştir kızlar yarın eşim geliyoo artık bitti sonunda stajı allahın izniyle gelicek nasip olursa kardelen rida kızlar hoşgeldiniz sizde vala bizleri cabuk unuttunuz hiç ugramıyosunuz vallla neyse kızlar hepinizi hayırlı iftarlar hepinizi ve kuzularınızı öpüyorummm
gizemciğim hoşbulduk canım:)) benim yaramaz uslandı sağolsun ama 3 gündür ishal oldu hem ramazan hem ishal yedi beni günde 7- 8 kere altını üstünü değiştirdiğim oldu. bugün iyiydi çok şükür 2 kere yaptı sadece. zor valla çoçuk bakmak çalışan anneler hele Allah yardımcınız olsun. sizin işiniz 2 kat daha zor.
canım cananın ailevi problemleri vardı. msn den yazışıyorduk ama bayadır görüşmedik son durumu neoldu bilmiyorum.
elife bende raslamıyorum bayağıdır. heralde tatile filan gitti oda yoksa buralarda olurdu:))
çiğdemciğim senin de gözün aydın kocişine kavuşuyorsun:))
gizemcim ii tatil yapmışsın valla:)) bizde 15 günlüğüne köye gittik sırf ormandı ama değişiklik oldu ii geldi..ardaya da geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canım ishal çocuklar için çok kötü oluyo
evet şimdi bende sıra :))) leyla gibi geziyorum 5 6 saatlik uykuyla çocuklar çok yaramaz muharemin elinde ne varsa ne yaparsa alperen onu istiyo hep dışarı çıkmak istiyo eşimde evde olduğu için pek nete giremiyorum ama elimden geldiğince yazmaya çalışıcam bende artık toplanalım diyorum bide sizin gibi bende elifi çok merak ediyorum umarım bi sorun yoktur hepinizi öptüm...
canım ya demek okadar yaramaz oldu muhammad. okadar uslu bebeklik geçirdi şimdi açıldı demek.
ridacığım oruç tutabiliyormusun peki?
buğrada bi dönem bayağı yordu beni yaramazlık konusunda ama çok şükür şimdi iyi artık öyle dolanıyor evde peşimde oyuncaklarıyla oynuyor. bide çok akıllandı maşallah oğlum ne desem dinliyor beni yapma diyorum yapmıyor. yardım bile ediyor bana masayı toplarken götür mutfağa diyorum götürüyor tezgahın üstüne koyuyor boyu yettiğince çöpede atıyor at desem bişeyi:)) bugün git telefonu getir dedim alo yapalım gitti atreden yerinden aldı telefonu getirdi bana:))) yesin annesi onun akllını yaa:))) yerinde duran bi çoçuk değil ama evimizde rahatız çok şükür bazen başka evde sapıtabiliyor:)) ozaman çileden çıkıyorum işte-tatlicadiarzu-
gizemcim ii tatil yapmışsın valla:)) bizde 15 günlüğüne köye gittik sırf ormandı ama değişiklik oldu ii geldi..ardaya da geçmiş olsun canım
[..
merhaba kızlar
nasılsınız
ben evi toparlamaya çalışıyorum gerçi evden eve nakliyeyle anlaştık ama içim rahat etmiyor birşeyleri toparlamaya çalışıyorum elimden geldikçe..ela da çok hasta oldu ateşli iki gündür...görseniz halimi tek başıma herşeyle uğraşmaktan helak oldum...
kayınvalidem yardım edeyim diyor ama çocuk onunla durmuyor ki hep benim peşimde..açıkçası biraz da kızdım bazı konularda onlarakimse anlamıyor beni..
pazar günü adana ya gitmiş olacağım ama ben yarın yola çıkıyorum eşim misafirhane de kalıyor onunla kalacağım düşünün ben bu durumu anlatıyorum bana demiyor ki bizde kal pazar günü git eşyaların gidince...düşünemiyorlar mı düşünmek mi istemiyolar çözeedim...kendi ailemle kıyaslıyorum dağlar kadar fark var...
kızlar düzen istiyorum ...
helinim seni de çok iyi anlıyorum...allah yardımcımız olsun...
rida gizem özledim sizi kaybolmayın bir yere...
gülhan sende sabırlısın maşallah...ben biriyle başedemiyorum ya..
öptüm sizi kızlar
derya nerelerdesin...özledim seni kız..hatice ceren nasıl..kilo vermeye çalışırken hep seni düşünüyordum..kilo versem de derya ordan 3-5 kilo birden inse diye..63 kiloya indim..58 olabilseydim süper olacaktı ama hamile kalınca işler değişti...en azından kilo almadım şimdilik...63-64 arası gelip gidiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?