canım sen hele bir adanaya git gerisi gelir inşaallah . gerçi böyle diyorum ama kel ilacı bulsa başına sürecek :)) biz de aynı ildeyiz ama aramız 180 km özel araban yoksa iki arabayla 3 buçuk saat artı berbat yollar da cabası...arabayla geliş gidiş yapabileceğimiz bir yere bile razıyım(
canım benim tayinim çıktı ceyhan ın mercimek beldesine...merkezde oturacaksak ulaşım sıkıntısı yokmuş ama en az 1 saat belki daha fazla sürem yollarda geçecek bu durumda..
eşim merkezde ben ceyhan da oturalım diyorum bakalım ne olacak...yarın okuluma bakmaya gidecek ona göre karar alacağız...canım inşallah senin işin olur böyle bir saçmalık olamaz çocukta var...
bedduayı hakeden o kadar çok insan var ki..
inşallah herşey yoluna girer en kötü günlerimiz bunlar olur...
aklıma ne geldi şimdi geçen sene bu zamanlar yine ramazanda uykusuz gecelerde canan elif ben ne güzel sohbet ederdik kakara kikiri.... hey gidi günler..... :)))
canımmmmm sende hoşgeldin kalp kalbe karşıymış derler daha bu sayfaya bakmadan senin profiline girip mesaj attım nerdesin diye çok özledim seni ve tabi merak da ettim yeni bebekle nasılsınız diye iş durumun nasıl oldu diye naptın canım iş durumunuarkadaşlar herkese iyi geceler....malum uzun zamandır yoktum aranızda..ama döndüm çok şükür.. hepinizi ne kadar özlediğimi tahmin bile edemezsiniz..uzun zaman birlikte vakit geçirdiğimiz arkadaşlarımızla sanal alemde öyle sağlam ve gerçek dostluklar kurmuşuz ki meğer..hayatımda ne kadar önemli bir yeriniz olduğunu yaklaşık 3,5 aydır sizden ayrı kaldığım bu sürede çok iyi anladım..hepinizi çok seviyorum..yokluğumda biliyorum ki bir sürü değişiklikler yaşanmıştır ama ben Rabbimden hepiniz adına hayırlı haberler almayı diliyorum..ben, muhammed ve henüz 14 haftalık olan bebişimiz (henüz cinsiyetini öğrenmemize 2-3 haftamız var.. ) çok iyiyiz...muhammed acayip derecede yaramaz bir çocuk oldu..artık bana kafa tutar hale geldi..bazen beni çileden çıkarsa da onu çok seviyorum..hepinizin evlatlarınıza duyduğunuz o en masum ve karşılıksız sevgiyi sonuna kadar sunuyorum ona. ANNEM diyor yaa tüm öfkemi söküp alıyor içimden...yaptığı tüm yaramazlıkların sonunda çektiğim tüm cefayı bir kalemde siliyor boynuma sarılışı...
annemi daha iyi anlıyorum ve çoook özlüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?