Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    1
Kızlar ben sabah aile hekimine gittim, aile hekimim çok ciddi bir salgın var maskesiz hastaneye gitme çok kritik 12 hafta dikkat et kendine dedi. Maskesiz gezmeyelim hastaneye gittikçe falan kapalı ortamlarda takalım da yakalanmayalım
Ben dünden beri hapşuruk ve burun akıntısı yaşıyorum maalesef,çok dikkatli olun

Ben dünden beri hapşuruk ve burun akıntısı yaşıyorum maalesef,çok dikkatli olun
Domuz gribi var influenza allah korusun 2022 de atlattım rezalet bir şey aman kızlarım herkes dikkat etsin kimseyle öpüşmeyin sarılmayın. Sana da geçmiş olsun kuzum inşallah hemen geçer atlatırsın

Kızlar ben sabah aile hekimine gittim, aile hekimim çok ciddi bir salgın var maskesiz hastaneye gitme çok kritik 12 hafta dikkat et kendine dedi. Maskesiz gezmeyelim hastaneye gittikçe falan kapalı ortamlarda takalım da yakalanmayalım
Bende yarin gidicem maske takmayi dusunuyorum htta fisfisli kolanya atcam çantama herkes hasta biz yakalanirsak ilacda kullanamyz zor toparlariz dikkt edin canlar🤰😄

Kizlar aşermeleriniz başladimi 6.haftadayim benim canim sabah yatktan kalkar kalkmaz erik çekti ki hic biyerdede görmedim nerden geldi aklima bilmiyorum😄şimdiden aşeren varmi benim minik erkencimi😄

Kızlar usg de kese gözükmedi zaten bence de gözükmezdi beta 5000 üzeri olunca kese gözükürmüş. Kan verdim bakalım sonöuç kaç çıkacak:)
Yaa gözün aydın🧿😍 kaç haftalık şuan benim 5+5’te gittiğimde gözüktü. Merak etme haftaya görürsün mutlaka🙏🏻

Bugün benim de doktor günümdüü. 5+1'den herkese selamlar,kesemizi gördük çok şükür,kalp atışı için de 10 gün sonra gel dedi. Allah'ım hepimize o sesi sağlıkla duymayı nasip etsin. Birkaç gündür yaşadığım tek taraflı ağrı ve batmanın sebebi de büyüyen miyomumdan kaynaklıymış,keseyle alakalı değilmiş. Sürecimi zorlaştırabilir bu miyom ancak ben artık tamamen olumluya odaklanıyorum :)

Kizlar aşermeleriniz başladimi 6.haftadayim benim canim sabah yatktan kalkar kalkmaz erik çekti ki hic biyerdede görmedim nerden geldi aklima bilmiyorum😄şimdiden aşeren varmi benim minik erkencimi😄
canım benim de tahin çekiyor herşeyin üstüne tahin dökmek istiyorum tahin hayalleri kuruyorum 🤣

Bugün benim de doktor günümdüü. 5+1'den herkese selamlar,kesemizi gördük çok şükür,kalp atışı için de 10 gün sonra gel dedi. Allah'ım hepimize o sesi sağlıkla duymayı nasip etsin. Birkaç gündür yaşadığım tek taraflı ağrı ve batmanın sebebi de büyüyen miyomumdan kaynaklıymış,keseyle alakalı değilmiş. Sürecimi zorlaştırabilir bu miyom ancak ben artık tamamen olumluya odaklanıyorum :)
Maşallah miniğe🥰keseye kac mm dedi kuzum🤰amin bende yarin kalp atişini duymk için gidicem inşallah duyarim yarin 6+2oluyorum♥️

Maşallah miniğe🥰keseye kac mm dedi kuzum🤰amin bende yarin kalp atişini duymk için gidicem inşallah duyarim yarin 6+2oluyorum umarim duyarim♥️
Amiinn :nazar: kese 6.30 mm,iyi di mi? daha önce kayıp yaşadığım gebeliğimde yine bu zamanlar gitmiştim ve bunun yarısı küçüklükteydi. karşılaştırma yapmak istemiyorum ama daha iyi,daha umutlu hissediyorum bu sefer. Duyarsın tabi,allahtan 1 günün kalmış dünyanın en özel sesini duymana :)

Amiinn :nazar: kese 6.30 mm,iyi di mi? daha önce kayıp yaşadığım gebeliğimde yine bu zamanlar gitmiştim ve bunun yarısı küçüklükteydi. karşılaştırma yapmak istemiyorum ama daha iyi,daha umutlu hissediyorum bu sefer. Duyarsın tabi,allahtan 1 günün kalmış dünyanın en özel sesini duymana :)
5+1 di dimi norml bence bende 5+3 de gitmiştim 7 mm norml demisti doktor🥰

Ay ben de 7 haftalık oldum hergün canım başka bişey istiyo hep de zor şeyler sarmalar mantılar fellah köfteleri 😂😂 Çalışıyorum yapacak zamanım da yok, Allah annemden razı olsun bu akşam ona gidicem sarma yemeye, dünden beri aklımdan çıkmıyoooo

Back