Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hep diyordum 2008 mayıs anneleri olarak birbirimize ne zaana kadar yazıcaz diye..Sanırım o zaman yaklaştı.Kimsecikler yok artık.Yaprak dökümü başlamış.
Ulaseda,muson,avebru uzun zamandır göremediğim arkadaşlar.Hele musonu çok merak ediyorum kpss ye girecekti.
Düğer arkadaşlarda çok nadir yazıyor ve sayfa çok zor ilerliyor.
Üzülüyorum be yau.Çünkü bu topicte bebeklerimizi canlarımızı anlattık tartıştık hep.Eğer silinir giderse çok üzülürüm.
iyi geceler anneler,
hepinize tekrar merhaba , bir haftadır annnemlerdeydim yarın inşaallah Erdeğe gideceğiz, 5 gün yokum.
Gülhancım öncelikle sana geçmişolsun diyorum. Elifçim işlerini biraz olsun yoluna koyabilmene çok sevindim.Umarım Türkiye de güzel vakit geçirirsin. Cassercim ben de bazen aynı şeyleri düşünüyorum ama Murgiz e katılıyorum çocuklarımız tam anlamıyla afacan oldular artık bilgisayarın başına oturmak oldukça güçleşti kaydirigubbakcemile ayrıca malum yaz tatili, herkes bir yerlere dağıldı o yüzden de sayfanın çok yavaş ilerlemesi normal .
tatilde büyüüüük bir olasılıkla internetin başına geçemeyeceğim gelince görüşmek üzere hoşçakalın
tüm 2008 mayıs annelerini ve bebişlerini opuyorumnanaktan
Ay kiyamam Ela'ya cok gecmis olsun.Bizim bu yaptirdigimiz asilarin icinde kabakulakta var.Artik cocuklar gecirmiyor bi cok hastaligi diye biliyorum .Oyle degil mi?Sicaklarda nasil da zordur yavrucaga...Cok cok gecmis olsun.Tatile 2 kucuk coukla gitmek degilde,gittigimde yerde hasta olmalari beni korkutuyor..Burnin ilacina usulune alisigiz..Orda elim ayagima dolaniyo.Hala valiz hazirlamaya calisiyorum ...Birde buralarda adettir,Birisi turkiyeyemi gidiyo millet kostura kostura gelir,ayyy benimde su paketim var,bi valiz versem goturur musun der.Bizde aynen oyle oldu.2 tane extra valiz cikti basima...Valiz agirlik haklarini da dusurmusler.Extra dunya para vermek zorunda kalmayayim diye kendi valizimi mecbur minnacik tutacagim ..Insanlar dusunmuyor ki bu kadin 2 kucuk cocukla,zaten bacagi kirik nasil goturecek bunlari diye...Bide bastan kucucuk bi canta diyorlar bi bakiyorsun koca valiz yani.Ufffff su yumusak yuuzm olmasa millete bi gun sert cikicam.Ama ne zaman????