- 8 Ocak 2008
- 573
- 2
- 34
cnm öylede eşimin işi yok 5ay önce işten cıktı buda bizi cok yıprattıı kafam cok karısık ailemlede konuştummm onlarda kzım yapma bak cocuk var diyolar şaşırdım anlıycanız kadarıyla eşimlede buaralar cok büyük sorunlar oluyoo işşizlik nedeniylleee ben annemlerdeyim onlar saolsun bana hep destek oluyolar ama offffffffff cok kötüyüm mafoldumbenmafoldumbenpsikolajim cok bozuldu arkadaşlar annem saolun berkeye bakıveriyooo destekleriniz için cok ssolun arkadaşla[mafoldumbenmafoldumbenQUOTE=yaseemin;8047774]kızlar hepimizin evliliğinde ufak tefek sorunlar oluyor çiğdemcim iyi düşün tatlım bunlar bir seferde karar veilebilicek konular değil ama az çok hatırlıyorum kayınvalidenle beraber olturduğunuz için sorunlar yaşıyordunuz arayı bulması gereken kişi eşin ona çok iş düşüyor.durumunuz el veriyorsa kendi evinize çıkmanız evliliğiniz için iyi olur sanırım.mert daha zayıf 10 kilo bakıcı bakıyor kadın elinden geleni yapıyor peşinde pervane ama yemiyor her çocuk bir olmaz sıcak havalarda hiiiçç yemiyo işi gücü su içmek[/QUOTE]