Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • Erkek

• İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    0
Merhaba iyi günler 6+2 haftalık hamileyim doktora gittim kese olduğunu bebeğin ve kalp atışının olmadığını söyledi haftaya çarşamba çağırdı bu normalmi bebek oluşmaması ve geçen hafta kese dışı kanamam oldu 1 gün sürdü durdu bugün kontrole gittiğimde kanın temızlendiğini söyledi ama bebek oluşmamış ve kalp atışını duyamadık
6+4 te gittim ben de, iki kese var ve 5. Hafta ile uyumlular. Yolk sac ı gördüğünü söyledi ama doktorum. Kalp atışını henüz göremeyiz denek istemiştir umarım size de. Sağlıkla ilerlesin gebeliğimiz inşallah 🙏

6+4 te gittim ben de, iki kese var ve 5. Hafta ile uyumlular. Yolk sac ı gördüğünü söyledi ama doktorum. Kalp atışını henüz göremeyiz denek istemiştir umarım size de. Sağlıkla ilerlesin gebeliğimiz inşallah 🙏
Ikiz gebelik yani değil mi? Öncesinde de iki kese görünebilir mi yani ikinci kese sonradan oluşabiliyor mu

kızlar betam hesaba göre olması gereken şejilde ama referans aealığı niyr o kadar yüksek acaba
1000003378.jpg

Hayır 2 kesem yok 1 kesem var yolk saç ile ilgili Birsey demedi bebek oluşmamış dedi kalp atışıda olmaz dedi haftaya çarşamba bakalım dediler

Kızlar alt karın ağrısı yaşıyorum bugün normal mi arada kramp gibi oluyo ayaktayken oluyo bütün gün yattım diyebilirim :(

Hayır 2 kesem yok 1 kesem var yolk saç ile ilgili Birsey demedi bebek oluşmamış dedi kalp atışıda olmaz dedi haftaya çarşamba bakalım dediler
Anladım sizinkini, kendime demiştim iki kesem var diye ☺️ bebek bende de yoktu. Yani geç de olabilir hemen erken olumsuz konuşmuş sanki.
Sağlıkla ilerlesin güzel düşünelim güzel olsun inşallah 🙏

Ulturason görüntümü atsam bakabilir misiniz kalp atışını duyamadık

Back