Merhaba arkadaşlar,
Benim oğluşumda diş çıkarıyor ve zorlanıyor baya..iştahı yok 2 haftadırda sürekli öksürüyo, iki doktora gösterdik ciğerlerinde sorun yok dedi ikiside ama hala devam ediyo..Benim oğlanda emerken doyunca ısırıyo. Aslında çalışmaya başlayınca hızlı kilo vereyim ve diyete gireyim diye emzirmeyi bırakacaktım hatta bir iki gün emzirmedim ama sonra işi bırakınca tekrar emzirmeye başladım çok mahrum kaldı benden..Şimdi emzirmeye devam ediyorum en azından huzurluyum kendime göre..Öbür türlü sanki sütümü esirgiyormuş gibi hissediyordum kendimi.. Birde kime emzirmeyi bırakacağım desem bana duygu sömürüsü yapıyordu :)
Şimdi ben emzikten kurtulmak istiyorum çünkü artık alıp atıyor emzik devamlı yerlerde her dakika dikkat edemiyorum temiz mi diye..Gerçi annemlerde artık toprakta oynuyo heralde bağışıklığı gelişmiştir iyice..Gezmeye çıkardığımda yerde ne bulsa önce hızlıca inceleyip sonra hemen ağzına atıyor..Bizde peşinden elindeki taşları, yaprakları, çimenleri kah elinden kah ağzından çıkarmak için mücadele ediyoruz. Tek başıma gezdirmekte baya zorlanıyorum aslında herkesle konuşmak istiyor herşeye saldırıyor. İllede yeşil yapraklı şeylerin yapraklarını koparmak istiyor..
Geçen hafta sonu eşimle Dikmen Vadisine gittik ve yemek yemek için oturduğumuz yörük çadırında çok komik bi şey yaşadık. Yunus Emreyle aynı ayda doğan (o da 13 aylıkmış) bi kız bebek, koşar adım bizimkinin yanına gelip samimi olmaya çalıştı, neyse önce bizimkinin ağzından emziği alıp kendi ağzına soktu kaydirigubbakcemile3 yetmedi bizimkine sarılıp suratının heryerini öptü, bi de bizim oğlan kaçmasın diye omuzlarından sıkı sıkı tuttu...Tabi bizim oğlan emziğinin alınmasıyla küçük çaplı bi şok yaşadı sonrasında gelen öpücük saldırısıyla da ağlama krizine girdi..Biz ordan kalkana kadar bizim oğlan önde küçük kız arkada kovalamaca yaşadık kaydirigubbakcemile3 Normalde oğlum dışardayken herkesle konuşmaya çalışır, insanların dikkatini çekmeye bayılır ama bu kez tam kaçan kovalanır oldu..kaydirigubbakcemile