- 27 Aralık 2024
- 133
- 92
- 13
Rahimle alakalı sanırım canım benim randevum cuma yarın doktorun dediklerini bana da yazar mısın canım merak ettimBende de oluyor canım. Yarın doktora soracağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahimle alakalı sanırım canım benim randevum cuma yarın doktorun dediklerini bana da yazar mısın canım merak ettimBende de oluyor canım. Yarın doktora soracağım
Kaçıncı haftadasınızUlturason görüntümü atsam bakabilir misiniz kalp atışını duyamadık
Evet ama sizin sizin geleneksel kiyafetleriniz cok hoşuma gidiyo çok guzel taşıyorsunuz
maşallah kaşınız gözunuz cok duru bir
guzeliğiniz var
10 gün önce ablam evlendi teşekkür ederim canım.
Merhaba canım benim, sen hamilemisin geçen gün değilim dedin saniyodum. Esinede söyledin degilmi hamile değilim diye ama kendi bedenimi tanıyorum hamileyim diyordun en son.Hanımlar liste başkanımız kimdir.
Benim adet tarihim 6 ocak idi. Adet tarihim 3 şubat idi.
34 yaşındayım. 4 üncü bebeğim olacak benide listeye eklerseniz.
Şuan tabloya ekleme yapamıyorum. Bir sorun oldu. Eğer duzelirse mutlaka eklicemHanımlar liste başkanımız kimdir.
Benim adet tarihim 6 ocak idi. Adet tarihim 3 şubat idi.
34 yaşındayım. 4 üncü bebeğim olacak benide listeye eklerseniz.
Hayır neden olsun ki. Hatta size bir tavsiye vereceğim. HEPİNİZE ARKADAŞLAR....Kızlar ayva yemenin sakıncası var mı ?
83 çıktığında yumurtlamanın kaçıncı günüydü acabaBenimde ilki 83 ikinci 256 bugün tekrar vereceğim 500 küsür olmuştur bugünden sonra bir daha beta vermeyeyim diyorum siz vericek misiniz sürekli inşallah haftaya sağlıkla görürüz![]()
Benimde bugun öyle oldu canim yaaKızlar alt karın ağrısı yaşıyorum bugün normal mi arada kramp gibi oluyo ayaktayken oluyo bütün gün yattım diyebilirim![]()
Canım 6 haftalık olduğunu söyledi son gittiğim doktorumKaçıncı haftadasınız
Canım benim polikistik över olduğum için yumurtlamam geç olmuş 2 doktor gittim ikisi farklı yorum farklı hesap yaptı birisi çok olumsuz konuştuKaçıncı haftadasınız
Yumurtlamanın 13. Günüydü83 çıktığında yumurtlamanın kaçıncı günüydü acaba![]()
6. Haftada kalp duyulmaması normal ki. Duyan erken duymuş ve şanslı oluyo aslındaCanım benim polikistik över olduğum için yumurtlamam geç olmuş 2 doktor gittim ikisi farklı yorum farklı hesap yaptı birisi çok olumsuz konuştu
Mümkün olduğu kadar az kaldır benceKızlar biliyorsunuz kanama alanı var ve benim dikkat etmem gerekiyor. Ama benim oğlum 10 11 kilo onu gün içinde kucagima alıyorum hiç almamam gerekir mi.
Canım şöyle bişey var ben hamile olduğumu öğrendiğimde kese var içi boştu ilk boş gebelikten şüphelendik o günden bu güne 20 gün geçmiş 6 haftadan büyük olması gerekmiyor mu6. Haftada kalp duyulmaması normal ki. Duyan erken duymuş ve şanslı oluyo aslında![]()
Bende bugün kan verdim. Yumurtlamadan sonra 13. Gün 70 çıktı. Biraz endişelenmiştimYumurtlamanın 13. Günüydü![]()
He evet ben adetinize göre 6 haftalık sandımCanım şöyle bişey var ben hamile olduğumu öğrendiğimde kese var içi boştu ilk boş gebelikten şüphelendik o günden bu güne 20 gün geçmiş 6 haftadan büyük olması gerekmiyor mu