Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • Erkek

• İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    0
Evet ama sizin sizin geleneksel kiyafetleriniz cok hoşuma gidiyo çok guzel taşıyorsunuz
maşallah kaşınız gözunuz cok duru bir
guzeliğiniz var 🥰
10 gün önce ablam evlendi teşekkür ederim canım.

Eklentiler

• Screenshot_20250212-003223_Gallery.jpg
    Screenshot_20250212-003223_Gallery.jpg
    54,9 KB · Görüntüleme: 35
Hanımlar liste başkanımız kimdir.
Benim adet tarihim 6 ocak idi. Adet tarihim 3 şubat idi.
34 yaşındayım. 4 üncü bebeğim olacak benide listeye eklerseniz.

Merhaba canım benim, sen hamilemisin geçen gün değilim dedin saniyodum. Esinede söyledin degilmi hamile değilim diye ama kendi bedenimi tanıyorum hamileyim diyordun en son.

Şuan tabloya ekleme yapamıyorum. Bir sorun oldu. Eğer duzelirse mutlaka eklicem

Kızlar ayva yemenin sakıncası var mı ?
Hayır neden olsun ki. Hatta size bir tavsiye vereceğim. HEPİNİZE ARKADAŞLAR....
YEDİĞİNİZ AYVALARIN ÇEKİRDEKLERİNİ ALIN VE İYİCE KURUTUN. BİR CAM KAVONOZDA SAKLAYIN.DOĞUMA YAKIN OLUR DOĞUMDAN SONRA OLUR ÜSTÜNÜ GEÇECEK KADAR SU KOYUN VE OLUŞAN JELİ GÖĞÜS UÇLARINIZA SÜRÜN GAYET DOĞAL HİÇBİR ZARARI YOK. BENİM GÖĞÜSLERİM YARA OLMUŞTU İLK DOĞUMUMDAN SONRA 1GÜNDE KURUTTU VE BİR DAHA OLMADI.
ŞİMDİ KIŞ AYINDAYIZ AYVA BULMAK VE ÇEKİRDEĞİNİ SAKLAMAK KOLAY DİYE TAVSİYEDE BULUNMAK İSTEDİM ☺️

Benimde ilki 83 ikinci 256 bugün tekrar vereceğim 500 küsür olmuştur bugünden sonra bir daha beta vermeyeyim diyorum siz vericek misiniz sürekli inşallah haftaya sağlıkla görürüz ♥️😍
83 çıktığında yumurtlamanın kaçıncı günüydü acaba 🙂

Canım benim polikistik över olduğum için yumurtlamam geç olmuş 2 doktor gittim ikisi farklı yorum farklı hesap yaptı birisi çok olumsuz konuştu
6. Haftada kalp duyulmaması normal ki. Duyan erken duymuş ve şanslı oluyo aslında 🥰

Kızlar biliyorsunuz kanama alanı var ve benim dikkat etmem gerekiyor. Ama benim oğlum 10 11 kilo onu gün içinde kucagima alıyorum hiç almamam gerekir mi.

Kızlar kanama alanı olduğunda dışardan da kanama oluyor mu yoksa sadece ultrasonda doktor görüp mü söylüyor?

6. Haftada kalp duyulmaması normal ki. Duyan erken duymuş ve şanslı oluyo aslında 🥰
Canım şöyle bişey var ben hamile olduğumu öğrendiğimde kese var içi boştu ilk boş gebelikten şüphelendik o günden bu güne 20 gün geçmiş 6 haftadan büyük olması gerekmiyor mu

Canım şöyle bişey var ben hamile olduğumu öğrendiğimde kese var içi boştu ilk boş gebelikten şüphelendik o günden bu güne 20 gün geçmiş 6 haftadan büyük olması gerekmiyor mu
He evet ben adetinize göre 6 haftalık sandım 😕 uzun zaman geçmiş aradan 😕

Back