Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • Erkek

• İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    0
Çok teşekkürler sizin de hayırlı olsun 🍀✨ anladım aralık yazıp Ekim sonu doğum diye okudum bir yorumu o yüzden sormak istedim 🥰

Hayırlısı olsun öncelikle, sağlıkla gelsin ✨ bir sonraki haftaya görülebilir miymiş? Benim 492 çıktı bugün haftaya görünür mü acaba çok mu erken diye endişeliyim.

Kızlar Rabbime binlerce şukurler olsun🤲🥹 Bebeğimin kalbini duydum ❤️❤️ Allahım sen ne buyuksun Rabbim hepimizin evlatlarini korusun sağlıcakla doğurmayi nasip etsin inşallah❤️
Yaaa ne güzel. Rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günlerinde göstersin

Kızlar benim gibi çalışan hamişler var mı grupta nasıl gidiyor çalışırken ben öğretmenim sürekli ayaktayım nöbetimiz oluyor korkuyorum zararı olur mu diye
Ben de öğretmenim canım. İnan hiç dikkat etmiyorum. Nöbet günü 7 dersim var bi de . Zorlayıcı hareketler yapmadıktan sonra korkma. Kısmeti varsa zaten hep seninle olur 🥰

Bugün iki yerde beta bakıldı 228 ve 298 haftaya salı da ben gideceğim kese için allahın izniyle inşallah görürüz 🥰
Benimde ilki 83 ikinci 256 bugün tekrar vereceğim 500 küsür olmuştur bugünden sonra bir daha beta vermeyeyim diyorum siz vericek misiniz sürekli inşallah haftaya sağlıkla görürüz ♥️😍
Ah inşallah ya çok heyecanlıyım gerçekten umarım görürüz de şu kritik süreçleri hemen atlatırız ya 🥹 canım ben 3 kere verdim bugün sordum gerek yok bir daha vermene haftaya bekliyoruz dediler 😍 vermeye gerek yok eğer yine artış iyiyse
tamam o zaman bende öyle yapayım teşekkür ederim 😊😊♥️
Ya bu soruya ben de cevap almak isterim ben de öğretmenim ve bu ay düşünüyoruz bakalım Allah nasip eder de olursa ilk aylarda hep okul olacak zorlanır mıyım diye düşünmeden alamıyorum biz yaza doğru

Ya bu soruya ben de cevap almak isterim ben de öğretmenim ve bu ay düşünüyoruz bakalım Allah nasip eder de olursa ilk aylarda hep okul olacak zorlanır mıyım diye düşünmeden alamıyorum kendimi
Biz de yaza doğru düşünüyorduk ama çevremde hep 5. Ayında 6. Ayında hamile kalanlar vardı bizde başlarız yaza doğru olur dedik erken oldu zamanı ayarlayamadık işte gerçekten bilemiyorsun ama bence yaza doğru en iyisi okuldan iki hocamızın denk geldi hazirana bu ay doğum yapıcaklar ikinci dönemi kapatacaklar bir de yaz tatili çocuk 6 aylık olucak önerim yaza doğru olması ama ayarlayamıyorsun işte

Ben de öğretmenim canım. İnan hiç dikkat etmiyorum. Nöbet günü 7 dersim var bi de . Zorlayıcı hareketler yapmadıktan sonra korkma. Kısmeti varsa zaten hep seninle olur

Ben de öğretmenim canım. İnan hiç dikkat etmiyorum. Nöbet günü 7 dersim var bi de . Zorlayıcı hareketler yapmadıktan sonra korkma. Kısmeti varsa zaten hep seninle olur 🥰
İnşallah inşallah 🥰

4+4 ten merhabalar 😍
Perşembe gününe randevu aldım bu haftada kese gören oldu mu acaba?
Bir hafta daha beklemem lazımdı aslında aile hekimin yönlendirmesine göre ama dayanamadım.
Ailelere söylemedik henüz eşim bayramda söyleyelim diyor ama ben dayanabilir miyim bilmiyorum. O daha hiçkimseye söylemedi bana da söyleme kalp atışını duyana kadar dedi ama dayanamıyorum ben içim içime sığmıyor söyledim arkadaş çevreme 😅
İştahım çok açık yedikten sonra da midem bulanıyor ama aşırı şiş hissediyorun. Kilolu hamile kaldığım için diyetisyene de başladım normalde iki günde verdiği liste hafiflemiş hissetmemi sağlardı bu sefer bana mısın demiyor bünyem. Hiçbir kıyafetim olmamaya başladı :(

Lioo Lioo canım benide yazarmısın listeye❤️
Yaşım:29 / sat: 24.11.2024
3 cocuk olcak Rabbimin iznile❤️
Keseyi 5+2 haftada gördum
Kalbini 7 haftada duydum şukur🤲
Tahmini doğum 30.09.2025❤️
Canim seni ekledim saniyordum meğer eklememişim. Şuan tabloda bir terslik var ekleme yapamıyorum neden oluyor bende bilmiyorum.. ama geçen günde olmuştu sonra kendiliğinden düzeldi düzelince yaparım

Merhaba, benim son reglim 15 Ocak döngüm 28 gün sürüyor. Regl tarihim yarın gelecek daha ama hcg bugün 492 çıktı. Uygulamalarda tahmini doğum 21 Ekim görünüyor ama burada Aralık'ta son regl tarihi olanların Ekim yazdığını gördüm. Son tarihten 3 ay geri gidip 7 gün ekleniyor diye biliyorum. Yanlış mı benim ve uygulamaların hesabı?
Benim kullandığım uygulama. Şom regl tarihini 1. Gun diye 280 gün sonrası doğum olur diyor. Yani 40 hafta sonrasını doğum olur diyor. Mesela benim son adet 26 Aralık. Doğum 2 Ekim

Benimde ilki 83 ikinci 256 bugün tekrar vereceğim 500 küsür olmuştur bugünden sonra bir daha beta vermeyeyim diyorum siz vericek misiniz sürekli inşallah haftaya sağlıkla görürüz ♥️😍

tamam o zaman bende öyle yapayım teşekkür ederim 😊😊♥️

Biz de yaza doğru düşünüyorduk ama çevremde hep 5. Ayında 6. Ayında hamile kalanlar vardı bizde başlarız yaza doğru olur dedik erken oldu zamanı ayarlayamadık işte gerçekten bilemiyorsun ama bence yaza doğru en iyisi okuldan iki hocamızın denk geldi hazirana bu ay doğum yapıcaklar ikinci dönemi kapatacaklar bir de yaz tatili çocuk 6 aylık olucak önerim yaza doğru olması ama ayarlayamıyorsun işte
İlk denemede mi oldu 😍😍

Back