Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyy maşallahBugün 7+4 oldum canım seninle aramızda 4 gün var sanırım![]()
Teşekkür ederim amin inşallahÇok teşekkürler sizin de hayırlı olsunanladım aralık yazıp Ekim sonu doğum diye okudum bir yorumu o yüzden sormak istedim
![]()
İnşallah canımOyy maşallahSağlıklı.doğsun bebişlerimiz
hepimiz guzel haberlerle gelelim buraya
Yaaa ne güzel. Rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günlerinde göstersinKızlar Rabbime binlerce şukurler olsunBebeğimin kalbini duydum
Allahım sen ne buyuksun Rabbim hepimizin evlatlarini korusun sağlıcakla doğurmayi nasip etsin inşallah
![]()
Ben de öğretmenim canım. İnan hiç dikkat etmiyorum. Nöbet günü 7 dersim var bi de . Zorlayıcı hareketler yapmadıktan sonra korkma. Kısmeti varsa zaten hep seninle olurKızlar benim gibi çalışan hamişler var mı grupta nasıl gidiyor çalışırken ben öğretmenim sürekli ayaktayım nöbetimiz oluyor korkuyorum zararı olur mu diye
Amin ecmain insallah canımYaaa ne güzel. Rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günlerinde göstersin
Kaçıncı haftadasınız. Kese için doktor mu çağırdı pekşKızlar yarın kese için gideceğim ve çok heyecanlıyım. Ağustosta düşük yapmıştım. Dua edin inşallah bu defa sağlıkla ilerler![]()
Benimde ilki 83 ikinci 256 bugün tekrar vereceğim 500 küsür olmuştur bugünden sonra bir daha beta vermeyeyim diyorum siz vericek misiniz sürekli inşallah haftaya sağlıkla görürüzBugün iki yerde beta bakıldı 228 ve 298 haftaya salı da ben gideceğim kese için allahın izniyle inşallah görürüz![]()
tamam o zaman bende öyle yapayım teşekkür ederimAh inşallah ya çok heyecanlıyım gerçekten umarım görürüz de şu kritik süreçleri hemen atlatırız yacanım ben 3 kere verdim bugün sordum gerek yok bir daha vermene haftaya bekliyoruz dediler
vermeye gerek yok eğer yine artış iyiyse
Ya bu soruya ben de cevap almak isterim ben de öğretmenim ve bu ay düşünüyoruz bakalım Allah nasip eder de olursa ilk aylarda hep okul olacak zorlanır mıyım diye düşünmeden alamıyorum biz yaza doğru
Biz de yaza doğru düşünüyorduk ama çevremde hep 5. Ayında 6. Ayında hamile kalanlar vardı bizde başlarız yaza doğru olur dedik erken oldu zamanı ayarlayamadık işte gerçekten bilemiyorsun ama bence yaza doğru en iyisi okuldan iki hocamızın denk geldi hazirana bu ay doğum yapıcaklar ikinci dönemi kapatacaklar bir de yaz tatili çocuk 6 aylık olucak önerim yaza doğru olması ama ayarlayamıyorsun işteYa bu soruya ben de cevap almak isterim ben de öğretmenim ve bu ay düşünüyoruz bakalım Allah nasip eder de olursa ilk aylarda hep okul olacak zorlanır mıyım diye düşünmeden alamıyorum kendimi
Ben de öğretmenim canım. İnan hiç dikkat etmiyorum. Nöbet günü 7 dersim var bi de . Zorlayıcı hareketler yapmadıktan sonra korkma. Kısmeti varsa zaten hep seninle olur
İnşallah inşallahBen de öğretmenim canım. İnan hiç dikkat etmiyorum. Nöbet günü 7 dersim var bi de . Zorlayıcı hareketler yapmadıktan sonra korkma. Kısmeti varsa zaten hep seninle olur![]()
5+4 deyim. Evet geçen haftadan çağırmıştı .Kaçıncı haftadasınız. Kese için doktor mu çağırdı pekş
Canim seni ekledim saniyordum meğer eklememişim. Şuan tabloda bir terslik var ekleme yapamıyorum neden oluyor bende bilmiyorum.. ama geçen günde olmuştu sonra kendiliğinden düzeldi düzelince yaparımLioo canım benide yazarmısın listeye
![]()
Yaşım:29 / sat: 24.11.2024
3 cocuk olcak Rabbimin iznile
Keseyi 5+2 haftada gördum
Kalbini 7 haftada duydum şukur
Tahmini doğum 30.09.2025![]()
Kiz ecmain ne demek ilk günlerde diyordun bir türlü soramadımAmin ecmain insallah kuzumAllah razi olsun
![]()
Benim kullandığım uygulama. Şom regl tarihini 1. Gun diye 280 gün sonrası doğum olur diyor. Yani 40 hafta sonrasını doğum olur diyor. Mesela benim son adet 26 Aralık. Doğum 2 EkimMerhaba, benim son reglim 15 Ocak döngüm 28 gün sürüyor. Regl tarihim yarın gelecek daha ama hcg bugün 492 çıktı. Uygulamalarda tahmini doğum 21 Ekim görünüyor ama burada Aralık'ta son regl tarihi olanların Ekim yazdığını gördüm. Son tarihten 3 ay geri gidip 7 gün ekleniyor diye biliyorum. Yanlış mı benim ve uygulamaların hesabı?
Söyledim ama sorun değil dediOnu tam olarak bilmiyorum ama çalıştığınızı söylediniz mi doktora çalışıyorum bu sorun yaratır mı rapor verebilir misiniz tarzı
İlk denemede mi olduBenimde ilki 83 ikinci 256 bugün tekrar vereceğim 500 küsür olmuştur bugünden sonra bir daha beta vermeyeyim diyorum siz vericek misiniz sürekli inşallah haftaya sağlıkla görürüz
tamam o zaman bende öyle yapayım teşekkür ederim
Biz de yaza doğru düşünüyorduk ama çevremde hep 5. Ayında 6. Ayında hamile kalanlar vardı bizde başlarız yaza doğru olur dedik erken oldu zamanı ayarlayamadık işte gerçekten bilemiyorsun ama bence yaza doğru en iyisi okuldan iki hocamızın denk geldi hazirana bu ay doğum yapıcaklar ikinci dönemi kapatacaklar bir de yaz tatili çocuk 6 aylık olucak önerim yaza doğru olması ama ayarlayamıyorsun işte