Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • Erkek

• İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    0
Canim seni ekledim saniyordum meğer eklememişim. Şuan tabloda bir terslik var ekleme yapamıyorum neden oluyor bende bilmiyorum.. ama geçen günde olmuştu sonra kendiliğinden düzeldi düzelince yaparım
Tamam kuzum❤️

Merhaba, benim son reglim 15 Ocak döngüm 28 gün sürüyor. Regl tarihim yarın gelecek daha ama hcg bugün 492 çıktı. Uygulamalarda tahmini doğum 21 Ekim görünüyor ama burada Aralık'ta son regl tarihi olanların Ekim yazdığını gördüm. Son tarihten 3 ay geri gidip 7 gün ekleniyor diye biliyorum. Yanlış mı benim ve uygulamaların hesabı?
Sizinle aramızda 1 gün var 😊 benim de 22 ekim görünüyor.

Allah bağışlasın maşallah🥰🥰🥰
Benim oğlum 8yasina girecek bir de kızım var 3yasına az kaldı onun da 🥰😍
Maşaallah rabbim salihlerden ve Salihalardan eylesin. Seninkiler büyükmüş. Benimkiler daha ufak. Benim de plansız oldu. Eşim istemiyor çok huzursuz diğerleri ufak diye benim için fark etmiyor zaten çok yoruyorlar beni bu cadılar :KK4:

Kızlar benim gibi çalışan hamişler var mı grupta nasıl gidiyor çalışırken ben öğretmenim sürekli ayaktayım nöbetimiz oluyor korkuyorum zararı olur mu diye
Bende çalışıyorum halk oyunları eğitmenliği yapıyorum. Aslında gebelikten önce de yaptığımız için bi problem olmaz diye düşünüyorum ama tabi doktora danışmak lazım bence

Maşaallah rabbim salihlerden ve Salihalardan eylesin. Seninkiler büyükmüş. Benimkiler daha ufak. Benim de plansız oldu. Eşim istemiyor çok huzursuz diğerleri ufak diye benim için fark etmiyor zaten çok yoruyorlar beni bu cadılar :KK4:
Amin cümlemizin evladını. Allah nasip etti ise oluyor bir şekilde. Bize de çok sürpriz oldu hala inanamıyorum eşim hemen kabullendi beni telkin ediyor. Oğlan kendini kurtardı da kızım biraz yorucu nazlı huysuz aksi ve bana bağımlı resmen o korkutuyor açıkcası. Ama Rabbim yardım eder. Gelen rızkıyla bereketiyle gelir 🥰😍🤗

Amin cümlemizin evladını. Allah nasip etti ise oluyor bir şekilde. Bize de çok sürpriz oldu hala inanamıyorum eşim hemen kabullendi beni telkin ediyor. Oğlan kendini kurtardı da kızım biraz yorucu nazlı huysuz aksi ve bana bağımlı resmen o korkutuyor açıkcası. Ama Rabbim yardım eder. Gelen rızkıyla bereketiyle gelir 🥰😍🤗
Amenna hiç şüphesiz. Allahu teala rızka kefilim diyor. Önce sağlık versin Burda kim ne istiyorsa rabbim gönüllerine niyetlerine göre versin.

Back