ebru cum en doğru kararı almışsın canım...allah bol kazanç nasip etsin sana....piyasa böyle diyen çok arkadaşım olmuştu haklısın ne fena bir duruma geldik böyle...
benim kızım halen yürüyemiyor yaa
ebru keşke istanbul da olsaydın...benim süren bir davam var o kadar komik bir sebepten dolayı hiç tanımadığım biri beni mahkemeye vermiş 2004 yılında...bu konudan dolayı konu açmıştım hatta...hiç tanımadığım bir kadın ben dahil bissürü kişiyi mahkemeye vermiş..ve benim bundan ekimde haberim oldu....şok yaşadım resmen havaalanında alıkonuldum buraya kocamın yanına gelemedim karakolda neticeyi bekledik akşamda ankara da kaldım ertesi gün buraya gelebildim...
konu da şu avukatımın dediğine göre bu hatun fuhuş yapan bir kadınmış çok kişi telefonla netle taciz ve hakaret etmiş..o da arayanların hepsini kimdir nedir bakmadan mahkemeye vermiş..bende 2004 yılında bir defa aramışım kadını ve 2 saniyelik bir arama...yani ben yanlışlıkla aramışım bu belli..ama işte kurunun yanında yaş misali olmuşum....işte böyle şimdi eylülde duruşma var...önceki duruşmada da diğer sanıklar dinlenemediği için benim hakkımda hküm verilmemiş...çok gerdi beni bu konu...sen ne düşünürsün bu olayla ilgili??bilen kişi olarak:)