Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb ben murgizin annesiyim murgizin p c bozulmuş yenisini alıncaya kadar giremiyor selamları var[/QUOTE
teşekkürler sağolun ..pc olmayınca kötü oluyo gerçekten siz nasılsınız...kimsecikler yok haftasonu olduğu içi galiba biz temizliğe başladık bakalım evi eski haline getirebilecekmiyim:))))))))))) kızlar sizler nasılsınız
canım eşim asker bolunun gerede ilçesindeydik eşim bölük komutanıyla sürekli sürtüşme içerisindeydi kaç defa mahkemelik oldular çoğunda eşim beraat etti ama en son yumruk yumruğa girişince kendimizi bir oldu bittiyle bolunun en uzak ilçesinin en uzak köyünde bulduk, ben de görevlendirmeyle apar topar okulumdan, arkadaşlarımdan, evimden(ki çok sevmiştim evimi) ablam kadar sevdiğim bakıcımızdan ayrılarak köye geldim. ilk zamanlar alışamadım, depresyona girdim ama şimdi iyiyim çok şükür.ama hala zorumuza gidiyor bu şekilde gelmek.normalde bu sene tayinciydik karakol değiştiğinden tayin de ertelendi of ki of anlayacağın üstelik orda ayda 3 dört nöbet canımızı sıkıyordu şimdi 9 -10 nöbet -tatlicadiarzu-
canım şu çocukları bir anlayabilsek her şey ne kadar güzel olurdu :))) helinin uykusu gayet iyi de bir de biraz yese ( inşaallah senin kızın da uykusu en kısa zamanda düzene girer canım.
bu arada mardin merkezde misin? mardin benim memleketim, daha doğrusu babamın doğduğu yer. memeleketim olduğundan mıdır bilmem ama mardin bana mistik gelir, bambaşka bir boyuta gemişim gibi gelir. enson tam 4 sene evvel diyabakırda çalışırken öğretmen arkadaşlarımla 19 mayıs tatilinde gitmiştim. oraları fırsat buldukça gez gerçi şimdi kavruluyordur ama özellikle midyatı tavsiye ederim gerçi eşin asker olduğu için beraber bir yere gitmeniz sıkıntı olabilir : (( burada çocuğumu yarım saat ötedeki ilçeye aşıya götürmem bile problem ya ( sabır diyorum :çok üzgünüm:
bu arada tüm bebişlerimizi sımsıkı, muçuk muçuk öpüyorum (anneler kızacak ama :))) )
gülhancım gerçekten selmayla işimiz zor. Aklı olan ya askerle evlenmesin ya da benimki emekliliğine az kalmış biriyle evlensin:)) tek avantajım 20 yılda emekli olmaya hak kazananlar grubundan olması.2 senemiz kaldı. ben ki vakti zamanında hiç işim olmaz askerle diyen birisiydim. gerçekten de hiiiiiç işim olmadı askerle -tatlicadiarzu-
selmacım sen ne zaman çalıştın diyarbakırda. ben 2001-2005 arası hani ilçesindeydim.
gülhancım bu arada kaç zamandır yazacam hep unutuyorum.Kocaeli benim ikinci memleketim. babam 39 senedir izmitte, babam geldikten 5 sene sonra da annem de gelin gelmiş. İzmiti çok seviyorum, eşim de beğeniyor izmiti. dua ediyorum inşallah izmite yerleşiriz. haftasonu yine izmitteyim süt oğluşumun(kız kardeşimin oğlu) doğum günü var. anlayacağınız iki kardeş 15 gün arayla doğum yaptık. zavallı annem bir o yana bir bu yana gidip duruyordu. :bbo
burda adını sayamadığım tüm annelere kucak dolusu sevgiler