Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çokkk güzel. Bende yapmak istiyordum ama eşim sürprizi mahvetti. Ben test yaptığımda foto çekip buraya atmıştım. Eşim galerideki o fotoyu görmüş
Bende tık yok 6+4Bulantılar nasıl kızlar?
Çok sevindi beklemiyorduÇokkk güzel. Bende yapmak istiyordum ama eşim sürprizi mahvetti. Ben test yaptığımda foto çekip buraya atmıştım. Eşim galerideki o fotoyu görmüşgeldiğimde elinde tel galeride foto görüyordu kesin gördün demi dedim neyi dedi gormemen imkansız zaten ilk başta duruyor dedim. Neyi ben bisey görmedim diye inkar ediyor. Bende o sırada söyleniyorum... ya niye görüyorsun ben sana sürpriz yapacaktım diye. Ertesi gün yine test yapıp oğluma verdirttim
Esin ne tepki verdi bekliyormuydu
Sana öyle gelmiştir. Daha 3. Aydan sonra belirmeye başlayacak. Hele hele ilk gebelikse.Bulantılarınız kaçıncı haftada başladı kızlar ?
Birde ben rahmin orda hafif bir ovallik görmeye başladım 4. Haftadayım bana mı öyle geldi yoksa hafiften rahim şekil almaya başlıyor mu bu vakitte? Ay ilk gebelik cahilliğime verin ya![]()
Ya sürekli siliyordum zaten ilk oncede defalarca çektiğimi sildim ama onu unutmuşum.Çok sevindi beklemiyorduöyle şeyleri silmek gerekiyor telefondan sürpriz için
![]()
Diğer çocuğunuz kaç yaşındaYa sürekli siliyordum zaten ilk oncede defalarca çektiğimi sildim ama onu unutmuşum.
Daha yaşında değil. Dün 11 aylık olduDiğer çocuğunuz kaç yaşında![]()
Annelik yüreği bir şey oldu mu olcak mı nasıl acaba bir sorun var mı diye diye 9 ayı bitirmeyen yok sanırımBi de bu hafta yerleşme kanaması oldu 4 gündür falan arada afedersin çamurumsu geliyo belki o bitince sancılar durur diyorum ilk olunca herşeyden kullanıyoruz ya
Kızlar enox bi tık daha iyi iğnenin ucu daha ince diye biliyorumTebriklerben de aynı şekilde oksapar ve coraspin kullanıyorum çok zorlanıyorum yaparken inşallah sağlıkla ilerler gebeliğimiz
![]()
Benimki 3000 du canim beta keseyi gordugumuzdeKalp atışı beta kaçken duyuluyor hanımlarbugün 5+2 deyim betam 1800 çıktı. Doktor 14 şubata kese için randevu verdi. Kalbi de duymak istiyorum rabbim nasip ederse
![]()
Amimnnn inşAllahhh gerçekten öyle bambaşka bi duygu Allahım esirgesinnnAnnelik yüreği bir şey oldu mu olcak mı nasıl acaba bir sorun var mı diye diye 9 ayı bitirmeyen yok sanırımhep kendimi pozitif enerjiyle sakinleştirmek istesem de ben de bi deli oluyorum çok tuhaf hissiyat. Sorunsuz yaşayalım kızlarım her şey istediğimiz gibi geçsin inşallah
Gerçekten öyle bi de sancı korkutuyor ama o lekelenmem bitti sanırım ya inşAllah sıkıntısız olur evet yarın söyleyeyim haklısınİnşallah bitmiştir psikolojik anlamda kötü hissettiriyor lekelenme. Yarın söyleyin ama hamilelikte bütün kanamalar önemli demişti benim doktorum
Ben de üşüyorum, kan değerlerim de normalAcil bakar mısınınızzz. Ya aşırı üşüyorum titreye titreye. Üşümekten ağlıyorum sürekli geçmiyor
Doktora gitsemmmi gitmesemmi
Elim ayağım boşalıyo sürekli
Ara ara yokluyor gibiBulantılar nasıl kızlar?