Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • Erkek

• İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    0
Bulantılarınız kaçıncı haftada başladı kızlar ?
Birde ben rahmin orda hafif bir ovallik görmeye başladım 4. Haftadayım bana mı öyle geldi yoksa hafiften rahim şekil almaya başlıyor mu bu vakitte? Ay ilk gebelik cahilliğime verin ya 😅😅

Eşime sürpriz yaptım öğrendiğim gün 🥹 oğlumuz verdi kutuyu🥰
Eki Görüntüle 3542669
Çokkk güzel. Bende yapmak istiyordum ama eşim sürprizi mahvetti. Ben test yaptığımda foto çekip buraya atmıştım. Eşim galerideki o fotoyu görmüş 😑 geldiğimde elinde tel galeride foto görüyordu kesin gördün demi dedim neyi dedi gormemen imkansız zaten ilk başta duruyor dedim. Neyi ben bisey görmedim diye inkar ediyor. Bende o sırada söyleniyorum... ya niye görüyorsun ben sana sürpriz yapacaktım diye. Ertesi gün yine test yapıp oğluma verdirttim 😅😅
Esin ne tepki verdi bekliyormuydu

Çokkk güzel. Bende yapmak istiyordum ama eşim sürprizi mahvetti. Ben test yaptığımda foto çekip buraya atmıştım. Eşim galerideki o fotoyu görmüş 😑 geldiğimde elinde tel galeride foto görüyordu kesin gördün demi dedim neyi dedi gormemen imkansız zaten ilk başta duruyor dedim. Neyi ben bisey görmedim diye inkar ediyor. Bende o sırada söyleniyorum... ya niye görüyorsun ben sana sürpriz yapacaktım diye. Ertesi gün yine test yapıp oğluma verdirttim 😅😅
Esin ne tepki verdi bekliyormuydu
Çok sevindi beklemiyordu 😀 öyle şeyleri silmek gerekiyor telefondan sürpriz için 🥲

Bulantılarınız kaçıncı haftada başladı kızlar ?
Birde ben rahmin orda hafif bir ovallik görmeye başladım 4. Haftadayım bana mı öyle geldi yoksa hafiften rahim şekil almaya başlıyor mu bu vakitte? Ay ilk gebelik cahilliğime verin ya 😅😅
Sana öyle gelmiştir. Daha 3. Aydan sonra belirmeye başlayacak. Hele hele ilk gebelikse.

Çok sevindi beklemiyordu 😀 öyle şeyleri silmek gerekiyor telefondan sürpriz için 🥲
Ya sürekli siliyordum zaten ilk oncede defalarca çektiğimi sildim ama onu unutmuşum.

Bi de bu hafta yerleşme kanaması oldu 4 gündür falan arada afedersin çamurumsu geliyo belki o bitince sancılar durur diyorum ilk olunca herşeyden kullanıyoruz ya
Annelik yüreği bir şey oldu mu olcak mı nasıl acaba bir sorun var mı diye diye 9 ayı bitirmeyen yok sanırım 🥹 hep kendimi pozitif enerjiyle sakinleştirmek istesem de ben de bi deli oluyorum çok tuhaf hissiyat. Sorunsuz yaşayalım kızlarım her şey istediğimiz gibi geçsin inşallah

Kalp atışı beta kaçken duyuluyor hanımlar💕 bugün 5+2 deyim betam 1800 çıktı. Doktor 14 şubata kese için randevu verdi. Kalbi de duymak istiyorum rabbim nasip ederse🥹

Bugün itibariyle tek belirtim göğüs hassasiyeti ve ara ara olan sol kasık krampları. Bazen kramplar zıplatıyor ama.
Bide cumartesi çok hafif tek seferlik kahverengi akıntı oldu. Ama mesajlarınıza güvenerek sorun olmadığını düşünüyorum ☺️

Annelik yüreği bir şey oldu mu olcak mı nasıl acaba bir sorun var mı diye diye 9 ayı bitirmeyen yok sanırım 🥹 hep kendimi pozitif enerjiyle sakinleştirmek istesem de ben de bi deli oluyorum çok tuhaf hissiyat. Sorunsuz yaşayalım kızlarım her şey istediğimiz gibi geçsin inşallah
Amimnnn inşAllahhh gerçekten öyle bambaşka bi duygu Allahım esirgesinnn 🫠🫠🫠

İnşallah bitmiştir psikolojik anlamda kötü hissettiriyor lekelenme. Yarın söyleyin ama hamilelikte bütün kanamalar önemli demişti benim doktorum
Gerçekten öyle bi de sancı korkutuyor ama o lekelenmem bitti sanırım ya inşAllah sıkıntısız olur evet yarın söyleyeyim haklısın

cok heyecanlı ve gerginim ya. Yarın ınsallah kalp atısını duyarım. 6 haftalık gittigimde sadece kese vardı gec döllenme demişti. Ama bilmiyorum endişeliyim biraz nasıl uyuycam sabah olcak bilmem:( Allahım sorunsuz güzel haberlerle gelirim inşallah hastaneden

Acil bakar mısınınızzz. Ya aşırı üşüyorum titreye titreye. Üşümekten ağlıyorum sürekli geçmiyor
Doktora gitsemmmi gitmesemmi
Elim ayağım boşalıyo sürekli
Ben de üşüyorum, kan değerlerim de normal :( normalde üşüyen biri de değildim.
Bulantılar nasıl kızlar?
Ara ara yokluyor gibi🥹

Göğüs hassasiyeti, şişkinlik, eklemlerimde ağrılar, kasıklarımda ara ara yoklayan (hareket ederken özellikle) batmalar var. Kese için gitmedim henüz daha erken gibi geliyor, birkaç güne gitmeyi düşünüyorum. 4+3 ten sevgiler 🙏

Back