Selam anneler.
Elifcim sana çok geçmiş olsun.İnşallah çabucak düzelirsin.Başına kötü şeyler geldi ama sanırım az sonra yazacaklarımdan sonra yaşadıklarımızın aslında gelip geçici hayatın klişeleşmiş sıkıntıları olduğunu anlarız.
Ben sarıyerde doğdum ve çocuklugumun bir kısmı orada geçti.Orada yaşarken çok sevdiğimiz komşularımız eşimiz dostumuz vardı.Beni sürekli gezdiren beraber oyunlar oynadığımız benden 7-8 yaş büyük bir abla vardı delidolu biraz.Neyse yıllar sonra biz taşındık oradan.O ablanın 4 çocuğu olmuştu bende 4 yıl kadar önce ziyarete gitmiştim onlara.Ailecek 3 katlı bir binada oturuyorlardı.Biraz safça deli dolu biri olduğu için herkes kızmış ona dördüncüyüde doğurunca.Yazık oda tek başına gitmiş doğuma sezeryan olmuş kendikendine.
Neyse işin detayları bunlar.bu dediğim kızın en büyük oğlu 16 birde 14 yaşında kızı var diğer ikisi küçük.İnternettede haberleri çıktı bakarsanız linki:
AİLESİNİ KURTARDI AMA ALEVLERDEN KAÇAMADI - GÜNCEL - STARGAZETE.COM Evde yangın çıkıyor oğlan ilk duyuyor ve herkesi uyandırıyor.Çocuk maalesef yanarak öldü kızkardeşinin durumu ağırdı oda dün vefat etti.Annemler gitti cenazeye benden sakladılar önce çok üzülürüm die,bir şekilde öğrendim.Dünden beri üzüntüden midem bulanıyor düşündükçe mahvoluyorum.Anneleri önce oğlanın öldüğünü bilmiyormuş o kurtuldu sanıyormuş kızın öldüğü gün oğlunun ölümünü öğrenmiş.Sürekli uyuşturuyorlarmış.
Annem gittiğine pişman oldu ben böyle acı görmedim diyor.
3 katlı ev kül oldu zaten şimdi 3 aile evsiz kaldı ayrıca.Ölümlerden sonra insan malı düşünmüyor gerçi ama birde sokakta kaldılar.
Yani aslında herşey bir varmış bir yokmuş.
Çok üzücü..Şimdi kadına çok çocuk yaptın diyenler üzülüyordur çünkü ikisi birden öldü.
Herşey Allahtan umarım sabrınıda verir Allah.senağlama