Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam anneler.
Elifcim sana çok geçmiş olsun.İnşallah çabucak düzelirsin.Başına kötü şeyler geldi ama sanırım az sonra yazacaklarımdan sonra yaşadıklarımızın aslında gelip geçici hayatın klişeleşmiş sıkıntıları olduğunu anlarız.
Ben sarıyerde doğdum ve çocuklugumun bir kısmı orada geçti.Orada yaşarken çok sevdiğimiz komşularımız eşimiz dostumuz vardı.Beni sürekli gezdiren beraber oyunlar oynadığımız benden 7-8 yaş büyük bir abla vardı delidolu biraz.Neyse yıllar sonra biz taşındık oradan.O ablanın 4 çocuğu olmuştu bende 4 yıl kadar önce ziyarete gitmiştim onlara.Ailecek 3 katlı bir binada oturuyorlardı.Biraz safça deli dolu biri olduğu için herkes kızmış ona dördüncüyüde doğurunca.Yazık oda tek başına gitmiş doğuma sezeryan olmuş kendikendine.
Neyse işin detayları bunlar.bu dediğim kızın en büyük oğlu 16 birde 14 yaşında kızı var diğer ikisi küçük.İnternettede haberleri çıktı bakarsanız linki:AİLESİNİ KURTARDI AMA ALEVLERDEN KAÇAMADI - GÜNCEL - STARGAZETE.COM
Evde yangın çıkıyor oğlan ilk duyuyor ve herkesi uyandırıyor.Çocuk maalesef yanarak öldü kızkardeşinin durumu ağırdı oda dün vefat etti.Annemler gitti cenazeye benden sakladılar önce çok üzülürüm die,bir şekilde öğrendim.Dünden beri üzüntüden midem bulanıyor düşündükçe mahvoluyorum.Anneleri önce oğlanın öldüğünü bilmiyormuş o kurtuldu sanıyormuş kızın öldüğü gün oğlunun ölümünü öğrenmiş.Sürekli uyuşturuyorlarmış.
Annem gittiğine pişman oldu ben böyle acı görmedim diyor.
3 katlı ev kül oldu zaten şimdi 3 aile evsiz kaldı ayrıca.Ölümlerden sonra insan malı düşünmüyor gerçi ama birde sokakta kaldılar.
Yani aslında herşey bir varmış bir yokmuş.
Çok üzücü..Şimdi kadına çok çocuk yaptın diyenler üzülüyordur çünkü ikisi birden öldü.
Herşey Allahtan umarım sabrınıda verir Allah.senağlama
elifcim ameliyat olma durumun varsa kızlarını göndermekdaha mantıklı. zaten sende bakıma muhtaç olacaksın. kendini zor bakacaksın kuzuların da rezil olacak. yinede bilmiyorum yani en doğru kararı sen verirsin.. ayrılıkzor..
cassercim arkadaşınaçok üzüldüm.Allah geride kalanlara sabırversin inşallah
kızlar bu arada kızım kendi başına yürüyor uzun mesafede.. ve artık onunla çarşıya çıkmak ölüm. kucak istemiyor kendi yürümek istiyor. bırakıyorum orayı burayı çekiştiriyor döküyor saçıyor. kucağıma alınca öyle bağırıyorki sanki benbi yabancıyım ve onu kaçırmaya çalışıyorum... yalnız bi yere gidemem ben bu cadıyla...
umarım hasta olan bebiş falan yoktur kendinize iyi bakın
canım maşallah ne tatlı olmuştur yürümesi...ama korkuyyun beni ya yürümeye başlayınca da zorluklar bitmiyor yani...
ela da paytak paytak 3 4 adım atıp pat düşüyor popo üstü o bile beni nasıl sevindiriyor...şimdilik bu şekilde benim kıızmın yürüme çalışmaları ne zaman yürümeye başlayacak tam olarak yaa artık yürüsünkaydirigubbakcemilea.s.
yürür canım ya en kısa zamanda.
nasıl güzeloluyorlar anlatamamya tarif edilemez bir duygu bu
birde kendi oturduğu yerden kalkabiliyor. ben kendim yürüyorum havasında beni öldürüyor zilli kaydirigubbakcemile2
elinden bile tutulmasına izin vermiyor.. hava çok güzeldi dün . kısa kollularıda giyindi başımızda şapkamız değmeyin keyfimize...alkisalkisalkis
Canim cok uzuldun ya..Bazen sozun bittigi yer oluyor..Hayat pamuk ipligine bagli resmen.Mutlulukta uzuntude bazen 1 sn surebiliyor..Allah kimseye evlat acisi yasatmasin...Dunyada ki en buyuk aci olsa gerek.Allah herseyin hayirlisi versin omrun bile
Kizlar geldi ,geliyor derken ne kadar heyecanliydim biliyorsunuz...Ama cocuklar geldi bir turlu hasatlillari atlatamadik.Once benim meniskus olayim cikti.Sonra bu gripal durumum.Grip deyip gecmeyin resmen cigerlerime yerlesti,ordan kalbimi bile etkiledi..Nasil bir virusse.Gece yattigim anda nefesim kesiliyo uykudan sicrayarak uyaniyorum..Dunde ayni virus kayraya gecti...39 atesle dr gittik.Birde ne gorelim...1 saat once dr giderken biseyi yoktu.Dr cocugu bi tum vucudu kizamik dokmus.Yalnaci su cicegi dedi dr...Bogazindaki enfeksiyon ates yapiyor,ustune birde 2dis cikardi ayni gun...Resmen cocuk 2 gunde eridi...
Ona uzulurken bugun mercan ateslendi .Hadiii bugunde onu tasidim dr a...O da orta kulak iltihabi olmus..
Annemler pazar gunu donuyor.Annem sen bakacak durumda degilsin gotureyim hazir donus bileti varken cocugun diyor..Gidis donus daha ucuz oluyor diye oyle almistim biletlerini...Iyi gitsinde annem ancak bayramdan sonra getirebilirim diyor...Ben artik bu sfere dayanamam diyorum .Ama annmede hakli Dizimi kiramadigim icin kayranin altini bile degistirmek zor oluyor....Ne yapsam bilemedim..Sizce ne yapayim?????
Selam anneler.
Elifcim sana çok geçmiş olsun.İnşallah çabucak düzelirsin.Başına kötü şeyler geldi ama sanırım az sonra yazacaklarımdan sonra yaşadıklarımızın aslında gelip geçici hayatın klişeleşmiş sıkıntıları olduğunu anlarız.
Ben sarıyerde doğdum ve çocuklugumun bir kısmı orada geçti.Orada yaşarken çok sevdiğimiz komşularımız eşimiz dostumuz vardı.Beni sürekli gezdiren beraber oyunlar oynadığımız benden 7-8 yaş büyük bir abla vardı delidolu biraz.Neyse yıllar sonra biz taşındık oradan.O ablanın 4 çocuğu olmuştu bende 4 yıl kadar önce ziyarete gitmiştim onlara.Ailecek 3 katlı bir binada oturuyorlardı.Biraz safça deli dolu biri olduğu için herkes kızmış ona dördüncüyüde doğurunca.Yazık oda tek başına gitmiş doğuma sezeryan olmuş kendikendine.
Neyse işin detayları bunlar.bu dediğim kızın en büyük oğlu 16 birde 14 yaşında kızı var diğer ikisi küçük.İnternettede haberleri çıktı bakarsanız linki:AİLESİNİ KURTARDI AMA ALEVLERDEN KAÇAMADI - GÜNCEL - STARGAZETE.COM
Evde yangın çıkıyor oğlan ilk duyuyor ve herkesi uyandırıyor.Çocuk maalesef yanarak öldü kızkardeşinin durumu ağırdı oda dün vefat etti.Annemler gitti cenazeye benden sakladılar önce çok üzülürüm die,bir şekilde öğrendim.Dünden beri üzüntüden midem bulanıyor düşündükçe mahvoluyorum.Anneleri önce oğlanın öldüğünü bilmiyormuş o kurtuldu sanıyormuş kızın öldüğü gün oğlunun ölümünü öğrenmiş.Sürekli uyuşturuyorlarmış.
Annem gittiğine pişman oldu ben böyle acı görmedim diyor.
3 katlı ev kül oldu zaten şimdi 3 aile evsiz kaldı ayrıca.Ölümlerden sonra insan malı düşünmüyor gerçi ama birde sokakta kaldılar.
Yani aslında herşey bir varmış bir yokmuş.
Çok üzücü..Şimdi kadına çok çocuk yaptın diyenler üzülüyordur çünkü ikisi birden öldü.
Herşey Allahtan umarım sabrınıda verir Allah.senağlama
Cumartesi günü oğluşumun doğum günü vardı ufak bi kutlama yaptık
evi süsledim çoık güzel oldu seneye da tam anneler gününe denk geliyor oğlumun
doğumgünü eminim oda güzel geçecek
Kızlarrrr doruk 1 yaşına giriyor bugün akşama kutluyoruz beklerim sizleride :)