- 8 Ocak 2008
- 573
- 2
- 34
yürür anesi yürür rabbim saglık versinnnasıl yürüycek onlarrr
berke ye maşallah....
ela da daha yürüme alametleri yok maalesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
berke ye maşallah....
ela da daha yürüme alametleri yok maalesef
Merhaba arkadaşlar.
Bu arada biliyorsunuz benim oğlumunda artık dişleri çıkmaya başladı. Ama sizinkilerden farklı olarak ara ara değil nerdeyse hafta da iki dişi çıkıyor gibi bişey. (1.5 yaşına kadar tüm dişleri tamamlanacağı için daha kısa sürede çıkıyor) Ama oğlum ilk dişini çıkarırken çok zorlandı. 2 hafta yediklerinin nerdeyse yarısını çıkardı ve zayıfladı.
Ayrıca benimde başka bir sorunum var arkadaşlar. Oğluma bakısı bakıyor, nasıl baktığını pek gözlemleyemedim ama oğlum ona alıştı ve seviyor. Yaz geldiği için annem bana getir Beypazarında bakalım burada gezsin dolaşsın hava alsın diyor. Aslında göndermeyi düşünüyorum hafta sonları bende gidip biraz hava almak istiyorum orada. Ama bunu bakıcımıza nasıl söyleyeceğim hiçbir fikrim yok. Kadın gerçekten zor durumda ve çalışmaya ihtiyacı var (kocası ve oğlu çok tembel ve nadir çalışıyorlar) ama benimde ingilizce kursuna başlamam gerek ve paraya ihtiyacım var kazancımın neredeyse tamamı kadına gidiyor. (Elime kalan asgari ücretten bile az ) Birde annem bakamazsa tekrar bakıcı aramak zorunda kalmakta istemiyorum. Ne yapacağım çok kararsızım ve çok üzülüyorum. Eğer aranızda Ankara da bakıcıya ihtiyacı olan olursa referans verebilirim. (hazirandan sonra tabi) kadının işsiz kalmasını istemiyorum.
ridacım daha dün akşam aklıma geldin nerde bu kız diyordum. çok üzüldüm yaa... inşallah hayırlısıyla yeni bir iş bulursun. seni tekrardan aramızda görürürz. güzel yazılarını dört gözle bekliyorum.. yine arada net e girde bizi habersi bırakma.arkadaşlar herkese iyi, sağlıklı ve mutlu bir gün temenni ediyorum..elifcim kavuşma sırasında yaşadıklarını okurken çok duygulandım..Rabbim bir daha böyle acı vermesin sizlere..imtihanınızı verdiniz ve sonunda kavuştunuz birbirinize..elifcim daha da güzel şeyler yazmayı ümid ederdim ancak maalesef yazacak o kadar çok vaktim olmadığı için tüm içtenliğimle kucaklıyorum sizleri..
bu satırları yazarken ben de çok mutsuz olduğumu belirmek isterim..bu bir veda yazısı olacak maalesef..
belediyeden ayrılmak zorunda bırakıldım arkadaşlar..yeni gelen yönetim..biz istifa edelim diye benimle birlikte 30 arkadaşımı park bahçe ve temizlik hizmetleri görevine verdi..tabi ki görevi kabul etmedik..sendikal haklarımızı arıyoruz..insanların bu kadar insafsız olmasına anlam veremiyorum..tek suçumuz ne biliyor musunuz? önceki başkanın bizleri işe alması..
üniversite mezunu ve en az bir yabancı dil bilen bir bayanın sorumluluk taşıdığı bir birimden alınarak görev değişikliği adı altında temizlik hizmetlerine işçi olarak verilmesini kim kabul eder..bu çok onur kırıcı bir durum..üstelik iki arkadaşımdan biri 4 aylık hamile..itfaiyede 4-12 nöbetine verildi..diğerinin de 7 aylık bebeği var..
hepinizi öpüyorum zamanım olmadığı için bu kadar yazabiliyorum hepinizi öpüyorum..söylenecek çok söz var ama şimdilik susuyorum..Allaha emanet olun..
bende kızımla yalnız kalmak istiyorum. aslında benimde derdim var biliyor musun.rida cım çok üzüldüm...belediyeleri bende biraz biliyorum çok yakın arkadaşım çalışıyor o da böyle yönetim değiştikçe konumu değişip dururdu..ama bu kadar insafsız bir yönetimle de karşılaşmamıştı(
allah yardımcın olsun arkadaşım...
ebru cum sende inşallah bakıcını üzmeden bir yolunu yordamını bulursun bu işin...
bende sıkılmaya başladım artık burdan hep evdeyim..
3 gün tatildi güya ama eşim 2 gününü nöbette geçirdi biz evde kızımla yalnız
hepinizi öpüyorum kızlar...
merhaba canım. nbr kuzun nasıl. yürüdükçe dert oluyor artık yaselam kızlar bi 3 gündür giremedim siteye şöyle bi bakındım... elifçim tekrara tekrar gözün aydın canım Allah birdaha ayrılık göstermesin inşallah....inan çok duygulandım ben muharremi 1 gün annemde bırakamamıştım
biraz geç oldu ama miran arda'ya nice yıllar gizemcim..:)) Rabbim annesi babası ve tüm sevdikleriyle yaşayacağı hayırlı yıllar, uzun ömürler ve yaşlar nasip etsin yavruna..sağlıcakla kalın..
bugüne kadar yeni yaşına giren tüm mayıs bebişlerine hayırlı uzun ömürler diliyorum..