- 3 Şubat 2025
- 77
- 96
- 3
Tamam canım yarın erkenden gideceğim mutlaka haber veririm.Benim 4.93 çıktı ama doktorum bunun sorun olabileceğini söyledi hemen ilaç başlattı. Mutlaka bana da haber ver canım![]()
![Cherry blossom :cherry_blossom: 🌸](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f338.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım yarın erkenden gideceğim mutlaka haber veririm.Benim 4.93 çıktı ama doktorum bunun sorun olabileceğini söyledi hemen ilaç başlattı. Mutlaka bana da haber ver canım![]()
Hayır şimdilik ama tedbir amaçlı istedim kuzumAnladim kuzum seninki risklimi
Yok hayır canım kendi doktorum istemişti hastane de ama bir şey demedi yarın mutlaka hatırlatacağım. Bakalım umarım önemsiz ve geçicidircanım bir de aile hekimi baktıysa tiroid sonucuna güvenmeyin hastanede yapılana güvenin deniyor çoğu hamilede çıkıyor önemli değil hap içiyorsun çok kullanan var
Ay inşAlla duyarsın sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza Allah bağışlasın bizim bi yıldır evliyim istedik ama gebelik oluşmadı bu ilk olacak nasipseHerşey çok guzel olucak Rabbimin iznilebenim 3 hamileliğim ama aşırı heycanlıyım ve tedirginim
ikitane kizim var buyuduler kardeş istiyolar yarin bende bebişimin kalbini duymaya gidicem.inşallah duyarim
![]()
Allahımmmm yarın 5+5 acaba duyarsın mıyım kiiii ufak ihtimal se olsa inşAllahhh ne mutlu senin adına çok sevindimmmmKızlar çok şükür kalp atışını duyduk 6+1 de o kadar güzel bi duyguydu kiinşallah sağlıkla ilerler ve kucağıma alırım
bekleyen herkese bu sesi duymak nasip olsun
Bende bugün gittim sat göre 6+2 ultrasyona göre 5+3keseyi gördük kalp için haftaya gel dediOyy Aleyküm selamm canım bende 6+5ama ultrasonda 6+1
iyiz canım sen nasılsın
![]()
İnşallah canım doktorun dediklerini yazarsın bizeCidden ya normalde de aşırı ağrılı olur adetim hastanelik olurum şimdi o kadar olmasa da epey ağrım oluyo ara ara yarın doktora sorucam randevum var bakalım inşallah keseyi görürüz
Tabii kiiiİnşallah canım doktorun dediklerini yazarsın bize![]()
Riskli gebeliklerde tehlikeli olabiliyor. 3 kimyasaldan sonra eşimden uzak duruyorumİyi akşamlar kızlar . Gebeliğin ilk zamanlarında cinsel birliktelik tehlikeli mi ? Doktoruna soran oldu mu hiç ?
Ayy maşallah inşallah bende persembe gunu duyarimKızlar çok şükür kalp atışını duyduk 6+1 de o kadar güzel bi duyguydu kiinşallah sağlıkla ilerler ve kucağıma alırım
bekleyen herkese bu sesi duymak nasip olsun
Ya inşallah bu sağlıkla ilerlerRiskli gebeliklerde tehlikeli olabiliyor. 3 kimyasaldan sonra eşimden uzak duruyorum![]()
AminYa inşallah bu sağlıkla ilerlerbizim de boşluğumuza denk geldi
umarım bi şey olmaz. Çarşamba kese için gideceğim.
Benim eşim ya ikiz olursa aman bosver dedi geçen gün hahahaYa inşallah bu sağlıkla ilerlerbizim de boşluğumuza denk geldi
umarım bi şey olmaz. Çarşamba kese için gideceğim.
İnşallah sende duyarsın çok teşekkür ederimAllahımmmm yarın 5+5 acaba duyarsın mıyım kiiii ufak ihtimal se olsa inşAllahhh ne mutlu senin adına çok sevindimmmm![]()
İnşallah canımAyy maşallah inşallah bende persembe gunu duyarim![]()
Amin ecmain inşallah canimAy inşAlla duyarsın sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza Allah bağışlasın bizim bi yıldır evliyim istedik ama gebelik oluşmadı bu ilk olacak nasipseaşırı heyecanlı bişey ya içimde minicik
![]()
Ayni şekilde bende oyleydim keseyi,bebeyi gördum yarın da inşallah kalbini duyarimBende bugün gittim sat göre 6+2 ultrasyona göre 5+3keseyi gördük kalp için haftaya gel dedi
Küçük de olsa ihtimal var tabiBenim eşim ya ikiz olursa aman bosver dedi geçen gün hahahamasum kocam ya
Doktorunuzun bilgisi varmı kahverengi çamur gibi lekelenme kaç gündür var.Bi de bu hafta yerleşme kanaması oldu 4 gündür falan arada afedersin çamurumsu geliyo belki o bitince sancılar durur diyorum ilk olunca herşeyden kullanıyoruz ya