Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • Erkek

• İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    0
Cok istemiş ya ben bayrampasa devlt hasnesine gdcm persembe gunu hem kalp atisi icin şansimi dnycm hmde tahlilleri sorcm medipol bahcelievlerde bi doktr buldum onada 2hafta sonra giderim belki bu arada orda dogum fiyati ile ilgili bilgi aldinmi hiç erkn Ama en azndan fikrimiz olur😊🤗
Bu arada soyledigin doktorun yorumlarina bktim cok guzel yorumlar eger medipolden memnun klmazsam aklmda olur🥰hersey yavrum için 💜🤗

Doktorum Parvana Seyidova şuan için memnunum bizim özel sağlık karşılıyor fakat muayenesi 2900 gibi bir rakamdı. Dün ilk kontrole gittim kan tahlilleri istedi kontrol amaçlı 33bin fiyat verdiler 🥲 çok basit tahliller dışarda yaptırmayı düşünüyorum sigorta limitinden kullanmamak için
Özel laboratuvar bana da 30.000 tl dedi. Ben de süleyman yalçın şehir hastanesinden aile hekimliğine gidip bütün tahlilleri orada yaptırdım. D vitamini hariç hepsini yapıyorlar. Bi tek d vitamini özelde. D vitamini test kitleri vitaminlerden daha pahalı olduğu için devlet karşılamıyor dediler. Benim doktorum da kozyatağı acıbademle anlaşmalı. Ben de birçok şey için oraya gidiyorum memnunum. Ataşehir acıbademe gidiyorsan anadolu yakasındadır diye düşündüm. O yüzden Süleyman yalçın sana yakındır testler için gidebilirsin. Yarım saatte herşeyi hallettim çıktım. Sağlık ocağında bütün istedikleri testler yapılmıyormuş çünkü

Amin canim teşekkur ederim🥰ilk oldugu icin hep yuregimz agzimizda aman bsy olurmu diye😊
Valla oyle canim ilk olduğu zaman neyin ne olduğu bilmedigin için tedirgin olursun ama mesela benim 3 yinede cok tedirginim inanırmısın Anne yuregi işte Rabbim cocuklarımızı korusun❤️🤲

Anadolu yakası medipolde harika bodur var o da iyi diye biliyorum genel kontrole gitmiştim
Ay atasehir yazmişsin atakoyle kariştirdm kuzum ben avrupa yakasindayim🤗🌸semtlerin adini karişt
Bu arada arkadaşlar gebelik takibi için ve bazı ileriki dönemdeki aşı ve kontroller için ve ayrıca bebek doğduktan sonraki bazı aşıları vs için. Aile helimliğine gebelik kaydı yaptırmamız gerekiyormuş. Türkiyede olanlar için bilgilerinize:))
Ben Yaptirmak icin gttim doktor orali olmadi ordaki hemsireye soyledim o doktorun hemsiresi ben degilim dedi cok ilgisz bi saglik ocagi ben ilce saglik mudurlugune gdip devstrcem saglik ocagini ondan sonra kayit yaptirirm kacinci aylarda kayit yaptmk gerekiyor bilginiz varmi gececegim saglik ocago dolu dilekce vercem artik.😏

Ay atasehir yazmişsin atakoyle kariştirdm kuzum ben avrupa yakasindayim🤗🌸semtlerin adini karişt

Ben Yaptirmak icin gttim doktor orali olmadi ordaki hemsireye soyledim o doktorun hemsiresi ben degilim dedi cok ilgisz bi saglik ocagi ben ilce saglik mudurlugune gdip devstrcem saglik ocagini ondan sonra kayit yaptirirm kacinci aylarda kayit yaptmk gerekiyor bilginiz varmi gececegim saglik ocago dolu dilekce vercem artik.😏
Hiç biryere gitmene gerek yok. E devletten değiştirebiliyorsun. Aile hekimi değiştirme yazınca çıkıyor. Ben o konuda biraz şanslı oldum sanırım. Bizim sağlık ocağı çok ilgili. Hemşire şahsi cebini bile verdi birşeye ihtiyacın olursa mutlaka ara diye. Hatta idrar kültürümü orada vermiştim. Sen şimdi evden geldim tuvaletin yoktur, otur hemen sana çay ve su getirelim falan dediler:)))) Ben 5. Haftada tahlilleri sormak için gittiğimde doktor hemen kaydımı yapmıştı ama ne zamama kdr bildirmek gerekir bilmiyorum

Hiç biryere gitmene gerek yok. E devletten değiştirebiliyorsun. Aile hekimi değiştirme yazınca çıkıyor. Ben o konuda biraz şanslı oldum sanırım. Bizim sağlık ocağı çok ilgili. Hemşire şahsi cebini bile verdi birşeye ihtiyacın olursa mutlaka ara diye. Hatta idrar kültürümü orada vermiştim. Sen şimdi evden geldim tuvaletin yoktur, otur hemen sana çay ve su getirelim falan dediler:)))) Ben 5. Haftada tahlilleri sormak için gittiğimde doktor hemen kaydımı yapmıştı ama ne zamama kdr bildirmek gerekir bilmiyorum
Kuzum normlde direk e devletten yapiliyor ama gececegim yerdeki butun doktorlarin kaydi kapali kayit almiyorlar yani anca dilekce yazarsan gecebiliyosun😏ayy çok şanslisin bizim ordakilerde çay kahve içmekten bsybsorsam tersliyorlar doktor agzi bicak acmiyo cimbzla laf aliyorum agzindan

Kuzum normlde direk e devletten yapiliyor ama gececegim yerdeki butun doktorlarin kaydi kapali kayit almiyorlar yani anca dilekce yazarsan gecebiliyosun😏ayy çok şanslisin bizim ordakilerde çay kahve içmekten bsybsorsam tersliyorlar doktor agzi bicak acmiyo cimbzla laf aliyorum agzindan
Aaa tühh mecbur gideceksin o zaman üzüldüm:(((

Bende geçen gün kayıt yaptım 19. Haftada aşı için gelmelisin dedi şuan bisey yapmıyorlar

Kızlar hayırlı sabahlar. Bu haftayı takip etmek için kullandığınız bir uygulama var mı :) sanki vardı ama aklıma gelmedi bir türlğ

Back