6+2 olcam persembe nasipse inşallh duyarimTahliller arasında d vitaminimi de vardı ona devlet bakmıyor diye duymuştum ama sormak lazım tabi. Ben de kalp atışını duyamadım ilk kontrolde bekliyordum aslında.
Bir sonraki muayene 24 Şubat![]()
![Blue heart :blue_heart: 💙](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f499.png)
![Cherry blossom :cherry_blossom: 🌸](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f338.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6+2 olcam persembe nasipse inşallh duyarimTahliller arasında d vitaminimi de vardı ona devlet bakmıyor diye duymuştum ama sormak lazım tabi. Ben de kalp atışını duyamadım ilk kontrolde bekliyordum aslında.
Bir sonraki muayene 24 Şubat![]()
Bu arada soyledigin doktorun yorumlarina bktim cok guzel yorumlar eger medipolden memnun klmazsam aklmda olurCok istemiş ya ben bayrampasa devlt hasnesine gdcm persembe gunu hem kalp atisi icin şansimi dnycm hmde tahlilleri sorcm medipol bahcelievlerde bi doktr buldum onada 2hafta sonra giderim belki bu arada orda dogum fiyati ile ilgili bilgi aldinmi hiç erkn Ama en azndan fikrimiz olur![]()
Anadolu yakası medipolde harika bodur var o da iyi diye biliyorum genel kontrole gitmiştimBu arada soyledigin doktorun yorumlarina bktim cok guzel yorumlar eger medipolden memnun klmazsam aklmda olurhersey yavrum için
![]()
İnşallah6+2 olcam persembe nasipse inşallh duyarim![]()
Özel laboratuvar bana da 30.000 tl dedi. Ben de süleyman yalçın şehir hastanesinden aile hekimliğine gidip bütün tahlilleri orada yaptırdım. D vitamini hariç hepsini yapıyorlar. Bi tek d vitamini özelde. D vitamini test kitleri vitaminlerden daha pahalı olduğu için devlet karşılamıyor dediler. Benim doktorum da kozyatağı acıbademle anlaşmalı. Ben de birçok şey için oraya gidiyorum memnunum. Ataşehir acıbademe gidiyorsan anadolu yakasındadır diye düşündüm. O yüzden Süleyman yalçın sana yakındır testler için gidebilirsin. Yarım saatte herşeyi hallettim çıktım. Sağlık ocağında bütün istedikleri testler yapılmıyormuş çünküDoktorum Parvana Seyidova şuan için memnunum bizim özel sağlık karşılıyor fakat muayenesi 2900 gibi bir rakamdı. Dün ilk kontrole gittim kan tahlilleri istedi kontrol amaçlı 33bin fiyat verdilerçok basit tahliller dışarda yaptırmayı düşünüyorum sigorta limitinden kullanmamak için
Valla oyle canim ilk olduğu zaman neyin ne olduğu bilmedigin için tedirgin olursun ama mesela benim 3 yinede cok tedirginim inanırmısın Anne yuregi işte Rabbim cocuklarımızı korusunAmin canim teşekkur ederimilk oldugu icin hep yuregimz agzimizda aman bsy olurmu diye
![]()
Valla bende pişman oldum banada karindan bakti vajinadan niye bakmiyorlar acabaİnşallah
Bana karından baktı bu arada belki vajinal baksa duyardı neden ısrar etmedim bilmiyorum pişman oldum sonradan
Amin canimValla oyle canim ilk olduğu zaman neyin ne olduğu bilmedigin için tedirgin olursun ama mesela benim 3 yinede cok tedirginim inanırmısın Anne yuregi işte Rabbim cocuklarımızı korusun![]()
Ay atasehir yazmişsin atakoyle kariştirdm kuzum ben avrupa yakasindayimAnadolu yakası medipolde harika bodur var o da iyi diye biliyorum genel kontrole gitmiştim
Ay atasehir yazmişsin atakoyle kariştirdm kuzum ben avrupa yakasindayimAnadolu yakası medipolde harika bodur var o da iyi diye biliyorum genel kontrole gitmiştim
Ben Yaptirmak icin gttim doktor orali olmadi ordaki hemsireye soyledim o doktorun hemsiresi ben degilim dedi cok ilgisz bi saglik ocagi ben ilce saglik mudurlugune gdip devstrcem saglik ocagini ondan sonra kayit yaptirirm kacinci aylarda kayit yaptmk gerekiyor bilginiz varmi gececegim saglik ocago dolu dilekce vercem artik.Bu arada arkadaşlar gebelik takibi için ve bazı ileriki dönemdeki aşı ve kontroller için ve ayrıca bebek doğduktan sonraki bazı aşıları vs için. Aile helimliğine gebelik kaydı yaptırmamız gerekiyormuş. Türkiyede olanlar için bilgilerinize:))
Hiç biryere gitmene gerek yok. E devletten değiştirebiliyorsun. Aile hekimi değiştirme yazınca çıkıyor. Ben o konuda biraz şanslı oldum sanırım. Bizim sağlık ocağı çok ilgili. Hemşire şahsi cebini bile verdi birşeye ihtiyacın olursa mutlaka ara diye. Hatta idrar kültürümü orada vermiştim. Sen şimdi evden geldim tuvaletin yoktur, otur hemen sana çay ve su getirelim falan dediler:)))) Ben 5. Haftada tahlilleri sormak için gittiğimde doktor hemen kaydımı yapmıştı ama ne zamama kdr bildirmek gerekir bilmiyorumAy atasehir yazmişsin atakoyle kariştirdm kuzum ben avrupa yakasindayimsemtlerin adini karişt
Ben Yaptirmak icin gttim doktor orali olmadi ordaki hemsireye soyledim o doktorun hemsiresi ben degilim dedi cok ilgisz bi saglik ocagi ben ilce saglik mudurlugune gdip devstrcem saglik ocagini ondan sonra kayit yaptirirm kacinci aylarda kayit yaptmk gerekiyor bilginiz varmi gececegim saglik ocago dolu dilekce vercem artik.![]()
Kuzum normlde direk e devletten yapiliyor ama gececegim yerdeki butun doktorlarin kaydi kapali kayit almiyorlar yani anca dilekce yazarsan gecebiliyosunHiç biryere gitmene gerek yok. E devletten değiştirebiliyorsun. Aile hekimi değiştirme yazınca çıkıyor. Ben o konuda biraz şanslı oldum sanırım. Bizim sağlık ocağı çok ilgili. Hemşire şahsi cebini bile verdi birşeye ihtiyacın olursa mutlaka ara diye. Hatta idrar kültürümü orada vermiştim. Sen şimdi evden geldim tuvaletin yoktur, otur hemen sana çay ve su getirelim falan dediler:)))) Ben 5. Haftada tahlilleri sormak için gittiğimde doktor hemen kaydımı yapmıştı ama ne zamama kdr bildirmek gerekir bilmiyorum
Aaa tühh mecbur gideceksin o zaman üzüldümKuzum normlde direk e devletten yapiliyor ama gececegim yerdeki butun doktorlarin kaydi kapali kayit almiyorlar yani anca dilekce yazarsan gecebiliyosunayy çok şanslisin bizim ordakilerde çay kahve içmekten bsybsorsam tersliyorlar doktor agzi bicak acmiyo cimbzla laf aliyorum agzindan
Biraz geç haber veririm zaten hamileligin ilk aylarinda sağlik ocagi pek bisey yapmiyor sanirimAaa tühh mecbur gideceksin o zaman üzüldüm((
Bende geçen gün kayıt yaptım 19. Haftada aşı için gelmelisin dedi şuan bisey yapmıyorlarAy atasehir yazmişsin atakoyle kariştirdm kuzum ben avrupa yakasindayimsemtlerin adini karişt
Ben Yaptirmak icin gttim doktor orali olmadi ordaki hemsireye soyledim o doktorun hemsiresi ben degilim dedi cok ilgisz bi saglik ocagi ben ilce saglik mudurlugune gdip devstrcem saglik ocagini ondan sonra kayit yaptirirm kacinci aylarda kayit yaptmk gerekiyor bilginiz varmi gececegim saglik ocago dolu dilekce vercem artik.![]()
Bende çarşamba gidicem inşallah sen nasil 6+2 oluyorsun canım biz aynıydik seninle ben çarşamba 6+2 oluyorum sen 6+3 değil mi6+2 olcam persembe nasipse inşallh duyarim![]()
Günaydın cnm, gün gün gebelik uygulamasını kullanıyorumKızlar hayırlı sabahlar. Bu haftayı takip etmek için kullandığınız bir uygulama var mı :) sanki vardı ama aklıma gelmedi bir türlğ
Hemen bakayım teşekkür ederimGünaydın cnm, gün gün gebelik uygulamasını kullanıyorum