- 26 Şubat 2008
- 991
- 2
elif çok geçmiş olsun ilk sende duydum salgın falan
üşütmüştür canım sen emiştin ya başka ülkede yaşayanlar üşütünce uzun sürüyomuş allah korusun meleğini üzülme bitanem yaaa
çok geçmiş olsun kayra ya çok üzüldüm..bende bir gece yaşadım kızım ateşlendi..çok kötü bir duygu...hareketli yerinde durmayan kızım yattığı yerde uyur olmuştu..(
allah acil şifalar versin..inşallah hemencecik atlatır...ayrı olmanız da kötü...allah sana çok sabır versin....
inşallah bu sıkıntılı günlerin hemen biter...gerçekten üzüldüm...
herkese merhabalar kızlar
elifcim çok üzüldüm inan. çok geçmiş olsun minik kayra ya...
şimdilik yok öyle bişi ama kızım enson öyle ateşlendi doktora götürdüğümüzde salgın var demişti
ateş 39 dereceydi.. ama bundan 1,5 ay önce falandı.. benimkide öksürmeye başladı yine yaa
kızlar siz nasılsınız iyi misiniz. keyifler yerindedir inşallah..
SELAM KIZLAR BENİM BİLGİSAYARIM YOK ARTIK KOMŞUMDAYIM SONBAHARDA TEKRAR BAĞLIYACAZ bebişleri hasta olanlar çok geçmiş olsun gizem geçmiş olsun memnun kalmışsın sevindim elif sizesde geçmiş olsun canım eneste 3 gün ateşlendi geçirdi ama selma sende üzülme aman boşver enes te bayağı yaramazlaştı kap kacak hep nyerlerde mutfakta kaçtane kupa bardak kırdı çekmecelerini teker teker açıp boşaltıyor 7 8 adım atıp oturuyor ama çok tatlı olmuş o dağıtıyor bende bişey demiyorum izliyorum kuşum bnim hepinizi öpüyorum hoşçakalın
uzuuuuun bir aradan sonra hepinize tekrar merhaba,
okul ev çocuk derken akşamları çok kısa bir süre göz atıp geri çıkıyordum. Bir şeyler yazmak için elimi klavyeye uzatıyorum sonra geri çekiliyorum. Aslında bulunduğum yerden dolayı biraz depresyonda gibiydim ama bahar gelince biraz rahatladım. Bir de bu aralar benim küçük cadı baya erken yatıyor benim de internete girmeye biraz vaktim oluyor. Öncelikle Elifciğim çocuğun için sana geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim inşallah en kısa zamanda şifa verir. Bu arada helin memeyi bıraktı galiba ben sebeb oldum. Hoş zaten çok da emme meraklısı değildi ama yine de hedefim en az bir buçuk sene idi.:çok üzgünüm: benim cadı çok fena ısırıyor geçen gün çok fena ısırdı ben de yanağına fiske attım güldü ve bir daha ısırdı hem de daha sert bir şekilde tekrar fiske atınca başladı ağlamaya 8 gündür emmiyor ne yaptım ettim her açtığımda ısırırarak çekiyor kendimi sıkıyorum ama bu sefer canımın acısından ağlıyorum kısacası emmiyor emmiyor :çok üzgünüm:
hepinize şimdiden hayırlı cumalar diliyorum :enbuyukkk:
Arkadaslar hepinize tesekkurederim.Her zaman dedigim iyi ki varsiniz...Kayranin atesi biraz biraz hafifler gibi olmus.Artik allah'a emanet diyorum...Kotu seyler dusunmek bile istemiyorum..Su ucak yolculugunu da bi atlatsalar ,bir kucakalsam sagsalim iste o zman derin bir ohhhh cekicem .Yaninda ki ne kadra annemde olsa,benden kat be kat herseyin en iyisinide bilse insan yine de endiseleniyor..Ucmaktan korkan bir insan degilim aslinda...Aama yanlarinda degilken aklima hep en kotusu geliyor.Kafamdan atmak icin kendimi ise veriyorum ,kitaba,tv ye ama kotu dusunceler kurt gibi kemiriyor beynimi...Kizlar pazar gecesi lutfen dua eedin sagsaglim kavusayim kuzularima