Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • Erkek

• İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    0
Yani mesela dündü bat ama ben çarşamba gitsem doktora. Sıkıntı olmaz değil mi

Plansız gebelik beni hep şaşırtıyır maşallah 🤭😃
Çok söyledim ben kazayla cocuk mu olur diye ama başima geldi sanırım :olamaz:

Yani mesela dündü bat ama ben çarşamba gitsem doktora. Sıkıntı olmaz değil mi

Plansız gebelik beni hep şaşırtıyır maşallah 🤭😃
Ben 1 gün gecikince evde test yaptım silik çıktı, ertesi gün koşa koş kan verdim 🫣 önce kana sonra idrar a geçer diyorlar

Ben İstanbul hospital a gttim iki kez ama eve yakin diye dogum konusunda kotu bi hastane doktorun kim cnm memnunmusun muayene ucreti filan nasil🤗🥰

Doktorum Parvana Seyidova şuan için memnunum bizim özel sağlık karşılıyor fakat muayenesi 2900 gibi bir rakamdı. Dün ilk kontrole gittim kan tahlilleri istedi kontrol amaçlı 33bin fiyat verdiler 🥲 çok basit tahliller dışarda yaptırmayı düşünüyorum sigorta limitinden kullanmamak için

Doktorum Parvana Seyidova şuan için memnunum bizim özel sağlık karşılıyor fakat muayenesi 2900 gibi bir rakamdı. Dün ilk kontrole gittim kan tahlilleri istedi kontrol amaçlı 33bin fiyat verdiler 🥲 çok basit tahliller dışarda yaptırmayı düşünüyorum sigorta limitinden kullanmamak için
Cok istemiş ya ben bayrampasa devlt hasnesine gdcm persembe gunu hem kalp atisi icin şansimi dnycm hmde tahlilleri sorcm medipol bahcelievlerde bi doktr buldum onada 2hafta sonra giderim belki bu arada orda dogum fiyati ile ilgili bilgi aldinmi hiç erkn Ama en azndan fikrimiz olur😊🤗

Cok istemiş ya ben bayrampasa devlt hasnesine gdcm persembe gunu hem kalp atisi icin şansimi dnycm hmde tahlilleri sorcm
Tahliller arasında d vitaminimi de vardı ona devlet bakmıyor diye duymuştum ama sormak lazım tabi. Ben de kalp atışını duyamadım ilk kontrolde bekliyordum aslında.
Bir sonraki muayene 24 Şubat 😩

Back