- 14 Nisan 2021
- 4.017
- 21.915
- 258
Çok söyledim ben kazayla cocuk mu olur diye ama başima geldi sanırımYani mesela dündü bat ama ben çarşamba gitsem doktora. Sıkıntı olmaz değil mi
Plansız gebelik beni hep şaşırtıyır maşallah![]()
![Olamaz :olamaz: :olamaz:](/images/smiley/olamaz.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok söyledim ben kazayla cocuk mu olur diye ama başima geldi sanırımYani mesela dündü bat ama ben çarşamba gitsem doktora. Sıkıntı olmaz değil mi
Çok teşekkür ederim canım çok şeyi şu an hamile olmama rağmen tükettiğimi fark ettim biraz dikkat gerekiyormuşDoktorun ilk kontrolde verdiği tavsiyeler sizlerle de paylaşmak istedim. Umarım faydalı olur![]()
O da farklı heyecandır ama yaÇok söyledim ben kazayla cocuk mu olur diye ama başima geldi sanırım![]()
Evet heyecan var ama biraz da şoktayız. Allah nasip ettikten sonra korunsan da oluyor başımızın üstünde yeri varO da farklı heyecandır ama ya![]()
Zaten bu bilinçle yaşayınca hiç bişey dert olmuyor ya. Rabbim veriyorsa vardır bir bildiğiEvet heyecan var ama biraz da şoktayız. Allah nasip ettikten sonra korunsan da oluyor başımızın üstünde yeri var![]()
Yok canim ilk gebeligimAynen canim tabi ev işleri bitmez bide başka cocuklarin varsa benim gibi hiç bitmez işlerRabbim kolaylık versin bacım
![]()
Rabbim hayırlısı ve sağlıkla versin cümlemizeZaten bu bilinçle yaşayınca hiç bişey dert olmuyor ya. Rabbim veriyorsa vardır bir bildiği![]()
Bende yarın sabah gideceğim ilk defaNasipse benim 3. olacak ama tam kesinleşmedi Çarşamba randevum var bakalım
![]()
Minik kalbini duyman dileğiyleBende yarın sabah gideceğim ilk defa![]()
Ben 1 gün gecikince evde test yaptım silik çıktı, ertesi gün koşa koş kan verdimYani mesela dündü bat ama ben çarşamba gitsem doktora. Sıkıntı olmaz değil mi
Kaç çıktı 2 gün gecikmeye betaBen 1 gün gecikince evde test yaptım silik çıktı, ertesi gün koşa koş kan verdimönce kana sonra idrar a geçer diyorlar
Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah canimYok canim ilk gebeligim![]()
Canim sen hangi acibadems gidiyosun hangi şehirdesinDoktorun ilk kontrolde verdiği tavsiyeler sizlerle de paylaşmak istedim. Umarım faydalı olur![]()
Amin canim teşekkur ederimRabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah canim![]()
İstanbul’dayım Ataşehir canım sen hangi hastaneye gidiyordunCanim sen hangi acibadems gidiyosun hangi şehirdesin
Ben İstanbul hospital a gttim iki kez ama eve yakin diye dogum konusunda kotu bi hastane doktorun kim cnm memnunmusun muayene ucreti filan nasilİstanbul’dayım Ataşehir canım sen hangi hastaneye gidiyordun![]()
Ben İstanbul hospital a gttim iki kez ama eve yakin diye dogum konusunda kotu bi hastane doktorun kim cnm memnunmusun muayene ucreti filan nasil![]()
Cok istemiş ya ben bayrampasa devlt hasnesine gdcm persembe gunu hem kalp atisi icin şansimi dnycm hmde tahlilleri sorcm medipol bahcelievlerde bi doktr buldum onada 2hafta sonra giderim belki bu arada orda dogum fiyati ile ilgili bilgi aldinmi hiç erkn Ama en azndan fikrimiz olurDoktorum Parvana Seyidova şuan için memnunum bizim özel sağlık karşılıyor fakat muayenesi 2900 gibi bir rakamdı. Dün ilk kontrole gittim kan tahlilleri istedi kontrol amaçlı 33bin fiyat verdilerçok basit tahliller dışarda yaptırmayı düşünüyorum sigorta limitinden kullanmamak için
Tahliller arasında d vitaminimi de vardı ona devlet bakmıyor diye duymuştum ama sormak lazım tabi. Ben de kalp atışını duyamadım ilk kontrolde bekliyordum aslında.Cok istemiş ya ben bayrampasa devlt hasnesine gdcm persembe gunu hem kalp atisi icin şansimi dnycm hmde tahlilleri sorcm
Ben devlet hastanesinde hemşireyim 6 ayda bir baktırıyorum d vitaminiTahliller arasında d vitaminimi de vardı ona devlet bakmıyor diye duymuştum ama sormak lazım tabi. Ben de kalp atışını duyamadım ilk kontrolde bekliyordum aslında.
Bir sonraki muayene 24 Şubat![]()