gizemcim ben pismanim valla cocuk ona ayak uyduramiyo bide bizimki koltuktan tutunarak yurumeyi tercih ediyomerhaba kızlar okudum ama çok yazamayacam battaniye ile p c yi saklayıp yazıyom çünkü:roflol::roflol:
edacım öncelikle çok geçmiş olsun ardada vardı hidrosel ama kendiliğiden geçti çok şükür inş ulaşımda sağlıkla ameliyat vede sünnetini olur
bua arada seni gördüm çok beğendimdelikafadulden çok hoşsun ama nedense saçımı sarı düşünmüştümkaydirigubbakcemile5 seni ve ulşaımı öptüm
rida bende seni özeldim ben hala mailden telefonun kontrol edip sana mesaj atcam inş
yasemincim canm seni vede çoçuklarıda öpüyorum daha çok uğra olurmuuuuuhihoyyyt
sevoş ardada kıyamet koparıyo artk banyoda bu akşamda banyo yapcaz bakalım nasıl olcakkötükedihüso
ardada uyku sorunu var gündüz zar zor yatırıyom artık emmiyoda yatarken ayakta sallıyomnaniknanik
gülhancım maaşaalah kuzuna erken yürüyecek
selma nasıl gidiyo tatil
eliffffffffffff buraya uğra canım yaaaaaa:sm_confused:
ışıl bende alacaktım ilk arabamdan arda mama sandalyesini tutup aynı işi yapıyo o yüzden almadımgamyoncuiremsu
Cnm annemler etlikte oturuyor,keçiören-etlik.Hidrosel daha Ulaş karnımdayken bağırsaktan gelen sıvı(su)mesanesine birikmiş.Yani şu anda her iki testide su dolu,yani şiş gibi duruyo.Allahtan su dolu,çoğu zaman bağırsaktan gelen dışkıda olabiliyormuş,o tehlikeliymiş,o zaman hemen ameliyat ediyorlar.
edacım öncelikle çok geçmiş olsun ardada vardı hidrosel ama kendiliğiden geçti çok şükür inş ulaşımda sağlıkla ameliyat vede sünnetini olur
bua arada seni gördüm çok beğendimdelikafadulden çok hoşsun ama nedense saçımı sarı düşünmüştümkaydirigubbakcemile5 seni ve ulşaımı öptüm
Gizemcim sende çok hoşsunsositososito.Bu arada senin kına gecesi resmini gördümsende benim gibi evlenmeden önce bayağı süslüymüşsüna.sDoğumdan önce saçım sarı röfleliydi.Hamileyken boyatamıyacağım için(dipler hemen çıkıyor diye)kendi rengine boyattım,2 gün önce de gölge yaptırdım azcık.Bu arada Arda Paşa da çok yakışıklı hakkını yemiyelim:smiley-cool:Yağız bir delikanlı olacak
edcm çok geçmiş oolsn canım ulaşck kısa zamanda iyleşir inş durumdan haberder et canım bizi
canım çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun oy oy ulaşım ya canım benim sünnetti de var iyi olur inşallah ben enesi 4 ay önce sünnet ettirdim çok rahat geçirdik alhha ha şükür ilk iki gün zor gerisi kolay
a.s.
ulaseda canım geçmiş olsun fıtığı falan duymuştumda bunu hiç duymamıştım dediğin gibi belki sünnet olayınıda aradan çıkartırsın..ridacım sağol canım bende seni öptüm:)) enesin annesi sizede geçmiş olsun valla kızlar bu sünnet üstümde büyük yük bendebide 2 tane var alperenin 3 yaşını doldurmasını bekliyorum çok küçük diyolar oyuncağa gelince arabaları çok seviyo abiisyle kavga ediyo han han diye sürüyo... kızlar bide siz küvete sumu dolduruyosunuz ben kovadan döküp yıkıyorum.. bizmkide banyoyu çok seviyodu ama kışın fazla yıkayamadığıma mıdır bilmiyorum kıyamet kopuyo..
gizemcim ben pismanim valla cocuk ona ayak uyduramiyo bide bizimki koltuktan tutunarak yurumeyi tercih ediyo
araba hizli geliyo ona pat diye dusuyo
sonra
zaten bikerede uygar in ustune dustu cocugun surati degisti o gun bu gundur odasinda duruyo arda neler yapiyo sen nasilsin cnm ikinizide opuyorum
canım çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun oy oy ulaşım ya canım benim sünnetti de var iyi olur inşallah ben enesi 4 ay önce sünnet ettirdim çok rahat geçirdik alhha ha şükür ilk iki gün zor gerisi kolay
a.s.
Gizemcim sende çok hoşsunsositososito.Bu arada senin kına gecesi resmini gördümsende benim gibi evlenmeden önce bayağı süslüymüşsüna.sDoğumdan önce saçım sarı röfleliydi.Hamileyken boyatamıyacağım için(dipler hemen çıkıyor diye)kendi rengine boyattım,2 gün önce de gölge yaptırdım azcık.Bu arada Arda Paşa da çok yakışıklı hakkını yemiyelim:smiley-cool:Yağız bir delikanlı olacak
sağol canımŞenizyanılmamışım demmeki röfleliymişisn sende demmekikaydirigubbakcemile5
canım benimde saçım kızıldı hamile kalcam diye boyamıştım kahveye halada kızıl kahve napacağımıda bilmiyorum kızıla devamda ederbilirm sarı röflede bu renk tonlaruda ay bilmiyomm ya saçımda epey uzadı bu arada kahve renginde kalınca röfleyle ,kızıl renk saçı perişan ediyor bide evde olunca fönede maruz kalmıyor dolayısıyla acayip sağlıklı uzadıo yüzdende teredütteyim çok uzun saça ne renk yakışır diye fisfisfis
ben çok sık değiştirirm saç rengimi emziriyom diye sabit yani:roflol:
sana sarı yakışır ama gölge iyi olmuştur yavaş yavaşda sarıya dönersin
evet canım çok süslüydüm halada öyleyim ama genç kızki gibi olmuyor ben evden çıkmadan önce bir saat giyinir süslenirdim eve gelincede tüm akşam kendimle uğraşırdım sefiyorum yaff kendimi:roflol::roflol:evlenince sabah çok erken anca normal bir makyaj yapıp çıkabiliyosun makyajsız asla çıkmam amaaeve gelincede iş güç eski süs kalmıyor ne yazıkki:çok üzgünüm:
bakalım seneye okula giderken ne olcak halim bide çoçukla
Arkadaşlar ben banyoyu kendi küvetinde tek başıma yaptırabiliyorum.Bebek küvetinin filesine yatırıyorum,bu arada biz bol su ile yıkanıyoruz,tabii küvet hemen doluverince eşim bir çözüm buldu.Küvetin yan alt kısmını hortum boyutunda deldi,kısa bir hortum geçirdik içine.Hortumu küvete veriyorum,banyom hiç ıslanmıyor,küveti boşaltmak zorunda kalmıyorum.Küvetin içine yatırıp hiç yıkamadım,su kirli olur ve yıkanırken rahatlayıp,çişini yapıyokaydirigubbakcemile3.O suyun içinde yıkamak içime sinmiyo.
canım bende üzüldüm ya evine gelem güzel ama annenle kırgın gelmeseydin keşke canım inş hemencik barışırsınızArkadaşlar herkese selam.Evime döndüm uzun zamandır annemdeydim.Annemle küs döndüm.
maalesef.Sanırım annemle uzun vadede nlaşamıyorum ara sıra görşünce iyiyiz ama uzun süre katlanamıyoruz birbirimize.Kayınvalideden beter bir anne.Herşeye karışmasını geçiyorum gezip tozmama hiç tahammül edemiyor anlamış değilim.
Oooof neyse canı msıkkın.
Umarım sizler iyisiniz.Öpüyorum herkesi.
canım ama sen kışında çok sık yıkadın o yüzden unutmadı ulaşçık
ama ben haftada 1 yıkadığım içinarda paşam banyoyu unuttu ben eskiden sen gibi yıkıyodum yalnız fileyle artık ebeveyn banyomuzda babası tutuyo ben yıkıyom ayakta ama nasıl ağlıuo babasına yapışıyo :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?