gizemcim ben pismanim valla cocuk ona ayak uyduramiyo bide bizimki koltuktan tutunarak yurumeyi tercih ediyomerhaba kızlar okudum ama çok yazamayacam battaniye ile p c yi saklayıp yazıyom çünkü:roflol::roflol:
edacım öncelikle çok geçmiş olsun ardada vardı hidrosel ama kendiliğiden geçti çok şükür inş ulaşımda sağlıkla ameliyat vede sünnetini olur
bua arada seni gördüm çok beğendimdelikafadulden çok hoşsun ama nedense saçımı sarı düşünmüştümkaydirigubbakcemile5 seni ve ulşaımı öptüm
rida bende seni özeldim ben hala mailden telefonun kontrol edip sana mesaj atcam inş
yasemincim canm seni vede çoçuklarıda öpüyorum daha çok uğra olurmuuuuuhihoyyyt
sevoş ardada kıyamet koparıyo artk banyoda bu akşamda banyo yapcaz bakalım nasıl olcakkötükedihüso
ardada uyku sorunu var gündüz zar zor yatırıyom artık emmiyoda yatarken ayakta sallıyomnaniknanik
gülhancım maaşaalah kuzuna erken yürüyecek
selma nasıl gidiyo tatil
eliffffffffffff buraya uğra canım yaaaaaa:sm_confused:
ışıl bende alacaktım ilk arabamdan arda mama sandalyesini tutup aynı işi yapıyo o yüzden almadımgamyoncuiremsu
araba hizli geliyo ona pat diye dusuyo
sonra
zaten bikerede uygar in ustune dustu cocugun surati degisti o gun bu gundur odasinda duruyo arda neler yapiyo sen nasilsin cnm ikinizide opuyorum