slm kizlar bayadir giremiyodum hem uygar durmuyo hem de bu aralar gelenin gidenin hesabi yok siz neler yapiyosunuz
selmacim kastamonudasin heralde ohh ne guzel ben de 3 bucuk hafta sonra ankaradayim insallah cok mutluyum iple cekiyorum hayirlisi cnm.ne zaman donuyosun tekrar yoksa esin gelene kadarmi kalcaksincnm elayi opuyorum.
adacim sen neler yapiyosun ulas nasil
gizemcim cim sende iyisindir umarim arda nasil
edacim nisan 20 de geri geliyoruz 2 haftaligina gidiyoruz eger tarihler uyarsa goruselim cnm ankaranin neresindensin bende dogma buyume ankaraliyim
Selam Annişler,
uzun zamandır işlerimin yoğunluğundan giremiyorum. baya bi yeni katılan annişler olmuş hepsi hoşgelmiş kaydirigubbakcemile3
umarım bebişlerinizin ve tabiikide sizin sağlığınız ve keyifleriniz yerindedir.
Kızlar sizlere bi kaç bişey sormak istiyorum.
Ben baranı yıkamakta çok zorlanıyorum. siz banyolarını nasıl yaptırıyorsunuz?
Bizim baba küvete giriyor o şekil yıkıyoruz ama başına su döktüğümüz an cıyak cıyak bağrıyor babasına tırmanıyor ki bundan daha bi kaç ay önce su ile oynamayı çok severdi.
acaba bişeyi yanlış mı yapıyoruz?? küvette bu arada oturur vaziyette oluyor... babamızda kenarda oturuyor bende yıkıyorum.
ayrıca bebişlerinizin gündüz uyku düzenleri nasıl?? bizimki toplam 2-3 saat uyuyor günde iki kez. sabah 7-8 gibi kalkıyor 11 gibi yatıyor 12 ye kadar sonra bidaha saat 4e kadar uyutmak ne mümkün... 4 de tekrar yatıyor 1-1,5 saat kadar. şimdiye kadar hep 9 gibi yatırmaya çalışırdım ama artık 9a kadar yeterince yorulmuyor bir haftadır uyutmakta zorlanıyorum. akşam yattığı saati daha geçe almak da pek işime gelmiyor çünkü o yattıktan sonra işlerimi hallediyorum biraz nefes alıyorum (çalışan anne olarak erken yatması rahatlık oluyor). bi fikir verirseniz sevinirim...
Bunun dışında playskool'un "ilk arabam"ı kullanan varmı? ben gördüm çok beğendim almayı düşünüyorum ama çokda karar verebilmiş değilim. 80 TL civarı yani ucuz da değil.. fikir danışayım istedim...
:uhm::uhm::uhm:
slm canım daha akşam kızımı banyo yaptırdım. önce aynı senin dediğin gibi yapıyordu herkesde bi panik havası can havliyle birimize saldırıyodu sudan kurtulmak için. iki defa aynı şeyi yaşadık üçüncüsünde onun kıyafetlerini yavaşça çıkarırken babası küvetin suyuyla oynuyordu. eliyle suyafalan vurup köpürükler yapmaya başladı sonra yavaşça koyduk. içindebiraz oyalanmasına izin verdik. bu arada iki eliyle mutlaka küvete yapışırkaydirigubbakcemile3 sonradan tek eliyle tutmaya başladı eline sabun veriyordum ilk zaman kayıp düşüyor suyun içine dikkatini çekiyordu. sonradan iki güzel plastik ördek aldım. onlarla oynamaya başladı.. şimidi en son olarakta bi oyuncak mağazasından banyo kitabı aldım. onu da koyuyorum winnie yi çok seviyor kızım kitapta onun resimleri var suyun i çinde onunla da oynuyor. dün çıkardım hala suya gircem diye bağırıyordu dana delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden zor giydirdik. bıraksan börüyene kadar kalır suda. hiç üşüyormuyum üşümüyormuyum bilmem. anlayacağınız yazın sudan hiç çıkmayacağa benziyoruz.. kaydirigubbakcemile3Selam Annişler,
Kızlar sizlere bi kaç bişey sormak istiyorum.
Ben baranı yıkamakta çok zorlanıyorum. siz banyolarını nasıl yaptırıyorsunuz?
:
Arkadaşlar herkese Hayırlı Cumalar...
sanada merhaba canım. napalım aynı tas aynı hamamselam kızlar görüşmeyeli nasılsınız nelr yapıyosunuz bebişlerde iyiidr umarım pc yoktu 2 gündür bakamadım buraya...kızlar alperenle tay tay oynuyoruz 2 3 adım yürüyo .))))) yalnız çok heyecan yapıyo dengesini sağlamadan atıyo kendini hiç zaptedemiyorum durmuyo görüşmek üzere hepinizi öptüm..
Cnm annemler etlikte oturuyor,keçiören-etlik.Hidrosel daha Ulaş karnımdayken bağırsaktan gelen sıvı(su)mesanesine birikmiş.Yani şu anda her iki testide su dolu,yani şiş gibi duruyo.Allahtan su dolu,çoğu zaman bağırsaktan gelen dışkıda olabiliyormuş,o tehlikeliymiş,o zaman hemen ameliyat ediyorlar.
slm canım daha akşam kızımı banyo yaptırdım. önce aynı senin dediğin gibi yapıyordu herkesde bi panik havası can havliyle birimize saldırıyodu sudan kurtulmak için. iki defa aynı şeyi yaşadık üçüncüsünde onun kıyafetlerini yavaşça çıkarırken babası küvetin suyuyla oynuyordu. eliyle suyafalan vurup köpürükler yapmaya başladı sonra yavaşça koyduk. içindebiraz oyalanmasına izin verdik. bu arada iki eliyle mutlaka küvete yapışırkaydirigubbakcemile3 sonradan tek eliyle tutmaya başladı eline sabun veriyordum ilk zaman kayıp düşüyor suyun içine dikkatini çekiyordu. sonradan iki güzel plastik ördek aldım. onlarla oynamaya başladı.. şimidi en son olarakta bi oyuncak mağazasından banyo kitabı aldım. onu da koyuyorum winnie yi çok seviyor kızım kitapta onun resimleri var suyun i çinde onunla da oynuyor. dün çıkardım hala suya gircem diye bağırıyordu dana delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden zor giydirdik. bıraksan börüyene kadar kalır suda. hiç üşüyormuyum üşümüyormuyum bilmem. anlayacağınız yazın sudan hiç çıkmayacağa benziyoruz.. kaydirigubbakcemile3
ayrıca bebişlerinizin gündüz uyku düzenleri nasıl?? bizimki toplam 2-3 saat uyuyor günde iki kez. sabah 7-8 gibi kalkıyor 11 gibi yatıyor 12 ye kadar sonra bidaha saat 4e kadar uyutmak ne mümkün... 4 de tekrar yatıyor 1-1,5 saat kadar. şimdiye kadar hep 9 gibi yatırmaya çalışırdım ama artık 9a kadar yeterince yorulmuyor bir haftadır uyutmakta zorlanıyorum. akşam yattığı saati daha geçe almak da pek işime gelmiyor çünkü o yattıktan sonra işlerimi hallediyorum biraz nefes alıyorum (çalışan anne olarak erken yatması rahatlık oluyor). bi fikir verirseniz sevinirim......
ben kullaniyorum arkadasim ama koltuktan tutunarak yurumeyi daha cok seviyo
hmmm ... bizimki araba manyağı olduğu için sever diye tahmin ediyorum.. araba gördümü bbbvvvvvvv bvvvvvv diye araba sesi çıkarmaya başlıyor..
dün oyuncakcıya gittik 1000 oyuncak gösterdim hiç biri ilgisini çekmedi araba reyonuna geldik başladı bvvvv bvvvvvv yapmaya çıldırcaktım -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?