canım iyi yapmışın bende oturma odamı o hale getirdim halı örtüsü serdim ota sehpa kalktı oyun halısı oyuncaklar falan ama bizimki büfeyle daha çok ilgili büem yere yakın tv yi yalıyor kapakları açıyordu altaki çekmeceler için ikeadan dolap kapak kildi aldım işe yarıyor ama şimdide üst ksımdaki iki çekmecemi açıp açıp kapıyor:roflol:
ulaşımıda allah korumuş canım ben 1 dk yaknız bırakmıyorum tüm mayıs annelerine tavsiyem asla arkanızı dönerken bile dikkat edin gitgide tehlikeli oluyolar vallabenneyaptımki
bizimki artık tv de seyretmiyor gamyoncuiremsuişi gücü karıştırmacadelikafadulden ha bu arada yaklaşık iki ay önce arda salıncaktan atlamaya kalkınca bi kaç kez salıncağı kaldırdım hiç işime yaramadı ya keşke almasaydım verdiğim parayı bırak evde yer kaplıyor bi o eksikti zaten eşim evi spor aletleri ile doldurdu :1no2 yüzden balkonları kapattıracaz bi balkona spor aletleri bi balkonada fazlalıkları koycam artık
bide o iş çıktı başıma edacım
buarada arda herhalde diş çıkartıyor ya bence hasta değil:teytey:
Cnm Ardaya dişleri için sabır diliyorum,cnm dişi için diş vitamini veriyosun dimi.
İyi işte eşinin tv seyretmesinden şikayetçiydin,beraber spor yapın,forma girin cnmcıma.s