ben bir senedir bu sağlık ocağındayım daha önce mamakta ki bir sağlık ocağındaydım evim batıkentte olduğu için burayaevet ben oraya gelmiştim canım nikah için rapor almaya kan vermiştik eşimle :) bende kararsızım ama hayat o kadar monoton gidiyorki işten eve evden işe sosyal faaliyetim olsun istiyorum zaten ilerde hep evde olacağım için :))
evet haklısın yasemin normal doğum daha iyi ama hiç cesaretim yok benim.hangi askidesin ulustamı bak bi işimiz düşerse geliriz.sırnaşık şey
işyerinizde yakınmış evinize ee ozaman sen nasıl gelecen yanıma kız neyse aşı günleri görüşürüz tabi ben burda olursambizim kendi iş yerimizi yani eşimin yani kayınbabamın :))) unlu mamülleri sürekli ekmek çıkıyo :) sana tost ekmeği getireyim :) macunköyde benim işyeri ama sabah geliyorum akşam eve gidiyorum yemek yap bulaşık yıka 10 da uyuyoruz hayat bitiyo erkenden eşimde 5 te gidiyo kendi işi mecbur katlanıyoz işte..bebiş gelsinde hayatımız şenlensin..herkes sosyal hayatınız biter çocuk yapmayın dedi ama bizim zaten hiç öyle bir hayatımız olmadıki(
yasemin günaydın nasıl gidiyor hamişlik :) senin kaç haftalık bebişin
işyerinizde yakınmış evinize ee ozaman sen nasıl gelecen yanıma kız neyse aşı günleri görüşürüz tabi ben burda olursam
kızma kayracım yaaa siz yoksunuz diye bizde öle havadan sudanSizi Ankara' lılar;
Birbirinizi buldunuz bize bi seslenen yok yahu! Kızlar başkalarını bilmem ama ben yavaş yavaş bozuluyorum, ona göre..!Çok üzgünüm çoook
Eski yazışmalarımıza ne oldu bizim. Biçok arkadaşıma oluşturduğum diğer bölümde rastlıyorum, burda tek bir nokta bile bırakmadan ayrılmış olmalarına üzülüyorum. Oysa biz Mayıs Anneleri farklı olmalı ve herzaman baştan beri oluşturduğumuz bütünlüğü layık olduğu şekilde koruyarak sürdürmeliyiz..
Sizleri kucaklıyor ve yapıcı diyaloglarımızın devamını diliyorum:teytey:a.s.
canım hoşgeldin aramıza alah sağlıkla doğurmayı nasip etsin ,,canım cinsiyetini ve süreçlerini bizimle paylaşırsan sevin,iriz:1rolleyes:kızlar ben de nısan sonu mayıs bası yanı enson mayıs 9 da anne olacagım.doktoruma gore suan 15 haftalık hamıleyım ALLAHIM tamamına erdırsın cumlemızınkını.sun daha ıyıyımher acıdan ruhsak ve mıde acısın dan yanı sadece bıraz daha hassasım okadar da olsun artık annelıgın nazları dııımı ama .ay sonu kontrolum var cınsıyetını ogrenıcem ıns.ama herseyden onemlısı saglıgı tabıkı.doktorum ultrasonla bakarken onu gordugum de sukretmekten baska bısey yapmıyorum .sımdı kendıme mutlu tombul adını koydum.darısı tum ısteyenlereeeee ıns
Sizi Ankara' lılar;
Birbirinizi buldunuz bize bi seslenen yok yahu! Kızlar başkalarını bilmem ama ben yavaş yavaş bozuluyorum, ona göre..!Çok üzgünüm çoook
Eski yazışmalarımıza ne oldu bizim. Biçok arkadaşıma oluşturduğum diğer bölümde rastlıyorum, burda tek bir nokta bile bırakmadan ayrılmış olmalarına üzülüyorum. Oysa biz Mayıs Anneleri farklı olmalı ve herzaman baştan beri oluşturduğumuz bütünlüğü layık olduğu şekilde koruyarak sürdürmeliyiz..
Sizleri kucaklıyor ve yapıcı diyaloglarımızın devamını diliyorum:teytey:a.s.
tülaycım baak dr amcamız bizim cinsiyetimizi söledi tabi daha kesin değil 3 aralıkta kesinleşecek
hadi bakalım canım betülcüm aynı gün ikili testi verdik ama benim ankaraya gönderdiler özel olarak o yüzden daha gelmemiş bende merak ediyom ne zaman çıkacak diye ankaradan hastaneye maille geliyomuş sonuçlar,,,inş sorunsuz bu testi de atlatacaz,,,betül drun ne dedi 3 lü test için bişiy demişmiydi
:Roflol:çok güldüm canım demekki burda işlemler daha rahat,,,diyarbakırda devletin verdiği sosyal güvencesi olanlar gerçekten rezil olmuyolar,,her taraf birinci ikinci basmak hastaneleri,dal merkezleri ve büyük hastaneler var,,bunlar ın çoğu sadece emekli devlet memurlarına değil ssklılara bağkurlarada hizmet verince devlet ve üniversite hastanesi ne gidenler genelde yeşil kartlılar oluyoo.zaten o da yoksa insanlar hastada olsa ancak sağlık ocağında muayene olabiliyo çoğuda zaten bilmiyo bilende gitse ilaç alamıyo,,kızlar çok şükür valla yarabbime,,,,canım biz istedik ankaraya göndersinler diye dr önerdi orası daha iyi dedi ama normal test fiyatından da 80 ytl fazladan verdik,,kardeşim tıp son sınıfta diyoki drun sizi pimpirik gördü yoluyo diyo ama şuanda sadece dra güvenmek istiyom,,,du bakalım test iyi çıksında benimde aklıma tülaya yazılan cevap takıldı acaba artık dörtlü testmi daha iyi ne dersin ebrucum,,,ebru yarın mutlaka yaz olurmu merak ederim ay belki cinsiyetide belli olur nş yarın iyi haberlerle gelirsin ebrucum:dance:ayrıca diğer yazındada çok haklısın ben bunu iş hayatımda hissetmiyom hatta bazen bayanlara özel durumlarda biraz daha esnek olunabiliyo ama özel sektörde bu tarz şeyler duyuyorum ayrıca hukukçu kimliğini her zaman ortaya koyuyon toplumsal konulara yatralara değinerek buda hoşuma gidiyorsırnaşık şeyMurgizcim ben ankaradayken yaptırmayı beceremedim ikili testi sen maşallah taaa oralardan göndermişsin :)) Biz buralarda sefil olduk inan ..Bende bazen acaba Diyarbakır'a gelip tahlilleri oradan mı göndersem diye düşünmeden edemiyorum:dance: Neyse canım şaka bir yana en son eşimin yoğun baskıları neticesi Lokman Hekim Hastanesinden yarın 12.45 e randevu aldım..Allah izin verirse gidip testimi de yaptırcam..Bu arada biz kaç kişi olduk gerçekten sayamıyorum..:uhm:
Sizi Ankara' lılar;
Sizleri kucaklıyor ve yapıcı diyaloglarımızın devamını diliyorum:teytey:a.s.[/QUOTE
kayracım olurmu öle şey biz hepimiz burdayız..kim denk gelirse yazışıyoruz..ben kk ya girdiğim andan itibaren takip ediyorum sürekli mayıs anneleri sayfasını ama kimse denk gelmiyor..canım sıkılıyor..oraya buraya dertli arkadaşlara msjlar atıyom..hep tek kalıyom burda :a015: yoksa tabiki biz farklıyız :teytey: öptüm seni janem a.s.