2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlarrrrrr.. :)))

Ehi ehi günün ağzı kulaklarında annesi sesleniyor..:sm_cool:Şimdi geldim doktordan..Lokman Hekim Hastanesi doktorları gerçekten çok ilgili ve bilgililer ve ve veeeee doktor henüz 13+1 olan bebişimin %70 erkek olacağını söylediiiiii:dance: .. Bu arada kan uyuşmazlığı testim yeniden yapıldı..İnşallah sorun çıkmaz..Bebeğimin her yerini net bir şekilde gördüm ve hatıra olarak 5 parmağının resmini aldım :teytey: Bu arada doktorum beni 2'li ve 3'lü testler hakkında bilgilendirdi ben şahsen yaptırmayı düşünmüyorum..Allah inşallah sağlıklı bebişler nasip eder ama ense kalınlığı normal dedi doktor.. Bu arada eşimde ultrason esnasında yanımdaydı..Sonrasında elleri falan titremeye başladı heyecandan..Ben ona hareket ettiğini söylüyordum ama inanmıyordu gözleriyle gördü..Meğersem benim kocacığımın kalbinden kız çocuk geçermiş..hehe...Ama ben onu erkek adamın erkek bebişi olur diye kandırıyorum şimdi..Çok şükür nihayet adam gibi bilgilendim, ilgilenildim ve artık doktorum belli..Ankarada olan ve henüz doktoru belli olmayan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim..Doktorumun ismi Elif.. Doktor Hanım bana günde 3 litre su içmemi ve aşırı kilo almak istemiyorsam karbonhidratlı değil protein yönünden ağırlıklı olarak beslenmemi ve mümkün olduğu kadar doğal ürünlerden yememi söyledi...

ayyy canım mutlu olman beni çok sevindirdi :1hug: seni böyle neşeli görmek güzel canım..Allah neşeni arttırsın..desene beni oğluşuma kanka geliyo :dance: Allah gönlüne göre versin..benimkide kız istiyordu ama erkek olduğunu duyunca baktımki erkek adamın oğlu olur demeye kendi başladı :roflol: herşeyinin iyi olması çok iyi canım..tabiki hareket ediyorlar ben hissetmeye başladım yavaş yavaş yaramas oğlumu a.s..ebrucum neden önermedi dr 3 lü testi azcık anlatsana kıss a.s.

Edacım, doktor bana 2'li ve 3'lü testin mantığını anlattı.. Bu testlerin kesin sonuçlar vermediğini 3'lü testlerin kötü çıkması halinde annenin amniyosentez yaptırmak zorunda kalabileceğini, onda da düşük riski olduğunu ve bütün bunlar sonuçlanıncaya kadar zaten bebeğin oldukça geliştiğini söyledi..Yani aslında böyle bir ihtimalde dahi, insanların test sonuçlarına göre kötü görünen ama sağlıklı olma ihtimali de olan bebeklerini aldırabiliyorlarmış.. Zaten 6-7 aylık bir bebek artık tamamen insan oluyor ve onu sırf bu testler yüzünden aldırmak cinayet gibi..Ben Allah'a sığınıyorum artık..Bebeğimi bana nasip eden Allah İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı da nasip eder..

Ve evet bizim bebişler kanki olacak :)) Birlikte çapkınlık yaparlar artık :)) Sana söylemiştim hatırlıyor musun genelde mayıs anneleri erkek bebiş doğururmuş diye..Galiba öyle olacak..Artık nasip kısmet tatlım ya .. Ay o kadar sevinçliyim ki ne söyliycemi de bilemiyorum..Bu nasıl bir duygu ya..Annelik süper bişiymiş hehe..

ben çarşamba günü 3 lü teste gidicektim gitmesem mi korktum şimdi..gittiğim özel dr 1 ay sonra gel dedi tekrar ultrasonla bakarız bebek daha iyi gelişmiş olur o zaman dedi ne yapsam acaba zaten kanı zor veriyorum kendimden geçiyorum :) alacaklar yine bissürü tüple kan gerçekten harika bir duygu eşim pek hamileymişim gibi davranmazdı bana hatta kızardım kabullenemedinmi hala diye..bebeişini görünce tavrı değişti hergün sever oldu erkeklerin mutlaka görmeleri gerekiyor :) ama annelik gibi bir duygu yok dünyada bence onun içinde var olduğunu bilmek düşünsene şu anda kalbimiz iki tane :)) Allah sağlıklı bir şekilde gucumuzada almayı nasip eder inşallah..çapkın olcek bizim afacanlar hehehe :))

ay canım iyi haberlerini bekliyodum bende çooooooooook sevindim inş canım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini ,,ayyyyyy seninde oğluşun olcak büyük ihtimal tebrik ederim allah sağlık versin canım ,,,,ayrıca drunu kesinleştirmenede çok sevindim canım,,,:teytey:valla keyiften 4 köşe oldum

canım tarama testleri ailenin alternatifindedir zaten ,,,ayrıca benimki kızsa alternatifleri artıyo artık ben kararı kızıma bırakırım ama ben karışmam onun kararına:roflol:

murgizcim seninde öğrenme zamanın yaklaştı :dance: sende hayırlı haberlerle gel inşallah bizimkiler kız dedi erkek oldu enişte ne istiyor bak hep tersi oluyor yerimseniben

murgizcim seninde öğrenme zamanın yaklaştı :dance: sende hayırlı haberlerle gel inşallah bizimkiler kız dedi erkek oldu enişte ne istiyor bak hep tersi oluyor yerimseniben

canım valla 3 hafta daha bekleyecem ben drum o zaman gel dedi,bende erken gitmek istemiyom ,,,eşim erkek istiyo valla hemde çok istiyo du bakalım bende onu kızdırıyom kızdır diyom ama içimden bişiy geçmiyo ,,,galiba en son ben söyleyecema.s.

slm arkadaşlar!
bende mayıs annesi olacağım inşallah. şu an 14 haftalık falan hamileyim. geçen hafta ikili test yapıldı. sonucu için salı günü gitcez. bakalım hayırlısı inşallah! geçen gittiğimizde cinsiyeti göstermedi olsun.. aman.. sağlıklı olsunda minnoşum:) ama şu netteki testlerden yaptık erkek çıkıyo:) bakalım... şikayetlerim yok çok şükür. vitamine başladım. ama zamaan geçmiiyoooooo!!!

mrb happycim öncelikle aramıza hoşgeldin ,,tebrik ederim inş hep beraber doğururuz bebelerimizinaniknanik bende iklili testi yaptım bi hafta önce sonucunu bekliyom bizde geçen hafta cinsiyeti öğrenemedik dr dediki kordon bacak atrsında tam göremedim i dahaki sefer geldiğinde söyleyecem diye,,,,,benimde hiç şikayetim yok ,,ben demir ilacına başladım bi haftadır ,,,,happycim biz burdayız sürekli gel olurmu:dance:

Murgizcim teşekkür ederim canım..Bakalım senin içinde çok heyecanlı bir bekleyiş olsa gerek..Aslında ben sadece ense kalınlığına ve genel durumuna baktırmak için ultrasona girmiştim ve doktora öylesine sordum cinsiyeti belli olurmu diye..Benim için resmen süpriz oldu..Önce %50-60 erkek gibi dedi sonra yakınlaştırdı %70 erkek görünüyor bir daha ki gelişinizde kesinleşir dedi..

Aramıza yeni katılan happy_spk arkadaşımıza da hoşgeldin diyorum bu arada:1hug:

Bu arada söylemeyi unuttum doktorum bana bir tane multivitamin birde B12, folic asid ve Vitamin D içeren bir hap verdi..Günde bir tane alacakmışım..Birde eğer kasılmalarım çok olursa diye magnezyumlu bi karışım verdi..

Evet Edacım artık yavaş yavaş kimler kız bekliyo diye bakmak lazım jeyyar ..Üçlü test konusunu sen bilirsin canım yani istiyorsan ve aklın kalacaksa yaptır ama ne söylerlerse söylesinler yinede kesin olmadığını bilerek hareket et çok kafana takma..

Ay ya bebişimin yüzünü görebildim azıcık çok merak ediyorum kime benzeyecek diye..Kalbi pıt pıt atıyodu :1hug: Ellerini ve ayaklarını oynatıyodu hafiften ..Doktor el sallıyo size dedi yerimseniben hehe .. valla çok duygulandım ama tabi pek belli edemedim orda bıraksalar hüngür hüngür ağlıcaktım yani..

evet canım heycanlı bi bekleyiş ,,,,,bende az önce iklil testimin sonucunun belli olduğunu ve çok şükür bi sorun olmadığını öğrendim ,,,,bu yüzden çok huzurlu doldum şuanda ...banada drum gyno ferro sanol verdi yani demir+folik+b12 vitamini ,,,,,,multivitamin kalsiyuma gerek yok dedi,,,hatta belki bunada gerk yok ama kyullanman daha iyi dedi,,,,ebrucum kasılman ve bel ağrın oluyo mu ki ,,yoksa olursa diyemi verdi

ay betül alemsin ya o alyans olayı işin eğlencesi ayol dr ne demişse o dur büyük ihtimal,,betül dr um benimkinin cinsiyetini anladı ama söylemedi çünkü dediki şimdi desem tahmin olur tam emin olmadan söylemem dedi,,şimdi sen,i görünce diyom iyiki söylememiş kesin değil ya bende senin gibi olurdum,,,,,,bsüprizzzzz betül canım bence senin eşin kız istiyo ya sende o mutlu olsun diye belki kızdır diye düşünüyon,,ama bence erkek senin,benimki si ise bu aralar sanki kıza daha yakınım hala içimden bişiy geçmiyo ama kız evlat sanki daha güzel gibilaelaelaelaelaeayrıca canım doğru diyonda allah korusun bazılarının test sonuçları 200 de 1 yada 30 da 1 çıkıyo ,,,sence 30 da 1 ihtimalle 10000de 1 ihtimalde aynımı betül ,,,,,,gerçi iyide çıkınca dediğin gibi sonuç::%100 değil ama en azından riski azalıyor,,,,,sengözlerimebaksanabbetül bugün biraz belim ve kasığm ağrıdı ama çok değil yine ,normalde pek ağrımıyorenine duo yu benim 7-8. haftalarda midem ağrıyo diye dr vermişti banabenneyaptımki

:sm_cool:AYY, İNANMIYORUM CANLARIM BENİM BİKAÇ GÜNDÜR NE GÜZEL HABERLERLE VE MESAJLARLA DOLMUŞ SAYFALARIMIZ.. ARAMIZA YENİ KATILANLAR OLMUŞ,
MÜJDELİ HABERLER VERİLMİŞ... ÖYLE SEVİNDİM Kİ GECENİN İKİ BUÇUĞU VE YAZMADAN ÇIKAMADIM...

ÖNCELİKLE BETÜL' DEN, SONRA DA EBRU' DAN "ERKEK" BEBİŞ MÜJDESİNİ ALDIK. KIZLAR TEBRİKLER..a.s.

MURGİZ' CİM TEST SONUÇLARININ İYİ GELMESİNE ÇOK SEVİNDİM CANIM. ARTIK BUNDAN SONRA KISMET OLURSA BAŞKA MUTLULUK HABERLERİNİ DE ALIRIZ İNŞALLAH..

YENİ KATILAN ARKADAŞLAR.. HER ZAMAN GÜZEL VE KALICI PAYLAŞIMLARLA BU SÜRECİ TAMAMLAMAMIZI UMUYORUM.. ARAMIZA HOŞGELDİNİZ..

TÜLAY' CIM, EDA' CIM; YARI ŞAKA YAZDIKLARIM KALBİNİZİ KIRMADIĞI İÇİN SEVİNDİM, EVET BU DA BİZ "MAYIS ANNELERİ" NİN FARKI OLSA GEREK..Şeniz

Bİ DE FARKINDA MISINIZ "ERKEK" NÜFUSUNU PATLATAN BU SENE DE BİZLER OLUCAK MIŞIZ GİBİ GELİYOR.. HADİ BAKALIM İLK "KIZ" MÜJDESİ HANGİMİZE NASİP OLUCAK..laelaelaelaelae
:teytey:

HEPİNİZİ KUCAKLIYORUM TERTİPLERİM; GECENİN BU VAKTİNDE KARNINIZDA MELEKLERİNİZLE GÜZEL VE HUZURLU UYKULAR UYUMANIZI, SEVGİYLE KALMANIZI DİLİYORUM..a.s.

tatlicadiarzu **ALİN**şutarafagitti

Murgizcim aslında eskisi kadar kasılmam olmuyor ama bu aralar biraz biraz bel ağrım oluyor..Hep yanlış oturuyorum yada uyurken açıkta kalıyorum falan sanıyordum meğer bebişte bel ağrısı yaparmış :)) Doktor ağrın olursa kullanırsın dedi..Şu an bi sıkıntım yok çok şükür..Diğer hapları da yemekten sonra günde 1 tane alıyorum..Demir mide bulantısı yapabilir diye akşam yemeğinden sonra alıp uyurum artık yerimseniben İnsan bebişini hareket ederken görünce çektiği sıkıntıları unutuveriyor ..

Kayracım çok güzel şeyler yazmışsın canım.. Teşekkür ederim darısı diğer arkadaşlarımızın başına :)) İnşallah Allah hepimize bundan sonrasında hamileliğimizin sıkıntısız bir şekilde devam etmesini ve hayırlısıyla sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder..

evet ebrucum bundan sonra bebişler belimizi ağrıtacak ,,,canım demir ilacını süy çay yada yoğurtla aşlırsan etkisi az oluyo biliyon dimi dr nasıl kullan dediyse ona uy bence ,,,,,ben sabh aç karnına troid ilacım var onu alıyom ,,akşam 6-7 gibide demiri aç karnına alıyom,,gece süt içtiğim için biraz zamn geçsin diye ,,,,,kızlar bu arada beslenmeme dikkat ediyorum günde yarım litre süt 3 litre su içiyom,,, günde en az 4 tane meyve ,ceviz bastık yiyom,haftada iki defada dardenel ton yiyom,ayrıca yumurta ve kahvaltılık buğday ve prinç gevreği tükediyom,haftada bi defa bakliyat yemeği yapıyom,haftada bir kabak gibi sebze yemeği yapıyom,hiç çay kahve tüketmiyorum nerdeyse ,,,,,,,eee daha neyapayım dimiii:dance:

kayracım çok şükür ikili testimin sonucu iyi kızlar r da çok iyi demiş ama benim aklıma bişiy takıldı,,,bakın dovn senronlu olma olasılığı düşük olasılık 1:100000,,,,,,edvards sendromlu olma olasılığı 1:56000,,,,,,,tamam bu olasılıklar çok güzel ama altta bi not var diyoki gebelik haftasına göre free bete hcg düzeyindeki düşüklük dikkat çekmektir diye ,,,,,bu hormonun değeri 9.81 diye çık mış,,,,,kızlar bu hormon gebelik hormonu normalde gebelik haftama göre araştırdım netten en az 12 13 olması gerkirmiş,,,niye benim düşük çıktı anlamadım ki,,,,,kızlar ne diyonuz gereksiz evhammı yapıyom siz olsanız da biraz kafaya takarmıydınız sonuç bu kadar iyiyken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…