günaydın edacım iyiyim sen nasılsın hamişlik iyi valla çok şükür annesine hiç rahatsızlık vermiyor bıcırık bebişde iyi senin nasıl gidiyor bebişin nasılgünaydın tülaycım nasılsın..nasıl gidiyor hamişlik bebiş nasıl..
yok canım yanlış hatırlamıyorum 10 ağustos son adet tarihim neyse bidahaki ultrasonda belli olur herşey sen nasılsın
maşallah nazar değmesin ben daha öğrenmedim canım ama çok merak ediyorum herşeyini ben batıkentteyim sen neresindeydiniyi teyzesi ne yapsın valla benimkide şu ana kadar hiç bir rahatsızlık vermedi ne mide bulantısı ne yediğimi çıkarma ne uykusuzluk herkes sen nasıl hamilesin diyor :) eşim bile ne mide varmış sende diye dalga geçiyor ekşi tatlı tuzlu bir arada götürüyom valla :)) inşallah doğuncada böyle akıllı olurda üzmes annesini afacan :) sen daha öğrenmedin dimi cinsiyetini..ankaranın neresindesin canım yakınmıyızki
inşallah murgizcim böyle devam eder senin gerçek adın gizemmiydi bu arada bende acayip unutkanlık dalgınlık başladı ya sizde de varmısağol canım çok şükür iyiyim bi şikayetim benimde yok ,,inş böyle devam ederlaelaelaelaelae
merhaba yasemin seninle pek sohbet edemedik dimi sen nasılsın mayısın sonunamı geliyor doğum niye sezeryan olacaksın kendi isteğinmi?Çok üzgünüm çoook en küçük benim bebişimmi kızlaarrr?en son benmi doğurcam hayırlısıyla.ama ama ben sezeryan olucam ya biraz daha erken doğum yapabilirim.şakkıdı
inşallah murgizcim böyle devam eder senin gerçek adın gizemmiydi bu arada bende acayip unutkanlık dalgınlık başladı ya sizde de varmı
allah korusun kıııız ne alzeihmer ı:tomato:evet canım,,,ya tülay bende unutkanlık yok alzeihmer olna kadarda omlaz herhalde,,ama bu hafızayla erken olabilirim bak:1shok:
allah korusun kıııız ne alzeihmer ı:tomato:
ya kızlar bende sezeryan istiyorum ama etrafımda fikrimi değiştirmemi isteyen kişiler var ben normal doğum yapamam yaaa allahım napcam
yok artık yaaaaa ergazide oturuyorum ama inönüdeki sağlık ocağında çalışıyorum mutlaka gelmişsindir o zamantülaycım bende batıkent inönü mah. ne kadar yakınız dimi :))
merhaba yasemin seninle pek sohbet edemedik dimi sen nasılsın mayısın sonunamı geliyor doğum niye sezeryan olacaksın kendi isteğinmi?[/Q
26 mayıs görünüyor doğum benim ilk doğumumda sezeryandı ama kendi isteğimle değildi doğum esnasında oluşan olumsuzluklardan acil sezeryan yaptılar daha sonrada dış gebelik ameliyatı geçirdim yani bu bebişimin doğumu 3.sezeryanım olacak benim tatlicadiarzu