2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

evet haklısın yasemin normal doğum daha iyi ama hiç cesaretim yok benim.hangi askidesin ulustamı bak bi işimiz düşerse geliriz.sırnaşık şey

Edacım buluşmadan haberim yok canım .. Nerde buluşuyorsunuz ki :)) Bu arada ben şikayet dilekçeme dün cevap aldım..Hastaneden aradılar ve şikayetimin gelecek hafta kurulda değerlendirileceğini söylediler..Aslında bende akşam gitmeyi düşünüyordum ama adam telefonda bana Salı sabah 8 de gel dedi..Ben de böyle söylediğine göre sıraya koyup işlem yapıyorlar diye düşündüm hastane sistemini bilmediğim için..Bu arada sen ne yiyosunda yarıyo bebişe öyle yav yerimseniben benim bebiş 13. haftasında 66 mm gözüküyo..

Tülaycım ben sağlık bakanlığına da şikayet dilekçesi gönderdim..Zaten bir daha oraya gitmem ama en azından bundan sonra hastanede böyle şeylerin olduğunu da bilip ona göre diğer hamileleri mağdur etmezler..Yazık günah yani..İnsanlar cahil olabilir, ssk lı olabilir, parası yoktur ama herşeyden önce insan ve 2 can taşıyor..Ve bunu bütün hamilelere yapanda bir kadın üstelik.. klava: Bu arada Ankara'daki buluşmaya sende katılacakmısın ? Benim hiç bilgim yok valla..

Ya bu arada arkadaşlar şimdiden doğum yöntemlerinize karar vermişsiniz :)) Ben Allah kısmet ederse normal doğum düşünüyorum..İnşallah bir aksilik olmadan normal doğumla doğar bebiş..Valla beni de bıçak altına yatmak ve ondan sonrasındaki bakım aşamasında perişan olmak korkutuyor..Zaten biraz canı tatlı bir tipim ameliyatta olsam hiç çekilmem heralde :)) Artık sancı çeke çeke bağıra çağıra doğurcam napim :))

boşver canım yaaa düşünüp düşünüp moralimizi bozuyoruz asıl cahil kendileri insanları asla
okudukları okullara göre değerlendirmem ben önce kendini yetiştirecek.valla
benimde bir bilgim yok kim ayarlamış kaçta olacak bilmiyorum.öğrenirsen katılırmısın

________________________________ > From: [> Subject: FW: Kullanici görüş ve önerisi > Date: Wed, 7 Nov 2007 2237 +0200 > > Sayın Tülay, > Erken Gebelik polikliniğinde yaşadığınız sorunla ilgili uyarılarınız dikkate alınacaktır. > Size kısaca neden ikili test yapmadığımız konusunda bilgi vermek istiyorum. Gerek ikili test ve gerekse de üclü test bir tarama testidir ve tanı koydurmaz. Sadece riskli hasta grubunu ayıklamamıza yardımcı olur. Ikili tarama testi sonrasında ileri tetkik ve kesin tanı icin “erken amniosentez” veya “koryon villus biopsisi” yapılması gerekir ki son yayınlar bu ileri tetkiklerin güvenilirliğine şüphe düşürmüştür. Bu yüzden her zaman bilimselliğin yanında olan hastanemiz ikili test yerine üçlü testin daha hassas tipi olan dörtlü teste geçmiştir. Bu şekilde hastalarımıza daha faydalı olacağımızı düşünmekteyiz. Diğer husus konusunda gereken uyarılar ilgili kişilere yapılacaktır. Saygılarımla, > Dr. Serdar Yalvac,

evet arkadaşlar etlik doğumevi başhekimliğine yapmış olduğum şikayetin cevabı yukarıda belki sizde bilgi edinirsiniz

ebrucum tülaycım bu pazar saat 2 de kızılayda buluşuyoruz..bende gidicem..buluşma ve aktiviteler sayfasında ankarada buluşma var oraya bakın gelenlerin ismi yazıyor çok kişi katılacak hepsi KK üyeleri..sizde gelin..eminim çok güzel vakit geçircez..bebişlerimizide tanıştırırız :)) oğluma kız bakıcam :))

yok artık yaaaaa ergazide oturuyorum ama inönüdeki sağlık ocağında çalışıyorum mutlaka gelmişsindir o zaman

ayy inanmıyorum bize çok yakın bağırsam duyarsın :) anasağlıkmı yoksa sitenin içindeki kırmızı sağlık ocağımı canım..gelirim valla ziyaretine :) bi çayını içerim artık :)

ayy inanmıyorum bize çok yakın bağırsam duyarsın :) anasağlıkmı yoksa sitenin içindeki kırmızı sağlık ocağımı canım..gelirim valla ziyaretine :) bi çayını içerim artık :)
sen hacettepeliler sitesinin içindekinimi diyorsun o değil yukarıda varya 1 nolu orası
ama orasıda çok yakın hangi sitede oturuyorsun sen nerde çalışıyorsun beklerim artık:1hug:şutarafagitti

oh oh ankaralılar buluşun kaynaşın kızlar,,buarada tülay ve ebru dilekçelerinize cevap almanıza sevindim,,bu şekile gelişebiliriz gördüğümüz olumsuzlukların üstünü örtmeyerek

Biz ikilisini yaptıramadan dörtlüsünü çıkarmış adamlar yahu..Bu ne hız böyle..Oldu olacak rahmimize çip yerleştirip uydudan takip etsinler bebişleri bizde internetten hergün gelişimini izleyelim yerimseniben Ayol bu adamlar daha ikili testi yapamıyorlar 4 lü testi nasıl yapacaklar çok merak etmekteyim.. Şaka gibi..Sinirlerim laçka olduğundan artık herşeye gülüyorum..laelaelaelaelae Bıraktım ben bu test işlerini banliyöde bi ev bulup gidicem buralardan..jeyyar

bi alemsin ebru :Roflol:
benim anladığım kadarıyla eğer ikili tarama testi sonucunda bi anormallik çıkarsa
amniosentez sıvısından alıp tekrar bakılıyorya erken bi zamanda yapıldığı için bebeğe
zararlı olduğu düşünülmüş ve ileriki zamanlarda 3
lü ve 4 lü tarama olarak yapılacakmış.bide doktorun ilgisizliğinden ve agrasifliğinden bahsetmiştim gereken uyarılar yapılacakmış.sana nasıl bir cevap geldi

kızlarr günaydın..bu gece felaket bir baş ağrısıyla uyandım sıcak bir duş aldım ama hala aynı tülaycımmm sen kaya beyazıt lisesinin arkasındaki sağlık ocağındasın heralde..ankara buluşmasına gelicekmisiniz bende kararsızım aslında ama tanışmak güzel olur heralde :)

merhaba eda makro marketin hemen üstündeki sağlık ocağı ben katılamıyacağım
pazar günü eğlenceli olurdu ama

evet ben oraya gelmiştim canım nikah için rapor almaya kan vermiştik eşimle :) bende kararsızım ama hayat o kadar monoton gidiyorki işten eve evden işe sosyal faaliyetim olsun istiyorum zaten ilerde hep evde olacağım için :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…