- 29 Kasım 2006
- 217
- 11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet haklısın yasemin normal doğum daha iyi ama hiç cesaretim yok benim.hangi askidesin ulustamı bak bi işimiz düşerse geliriz.sırnaşık şeykızlar normal doğum daha iyi değilmi ben istedim ama olmadı sezeryanda iyileşmen zor oluyo, karnın kesik ,bebeğini eğilip kucağına alamıyosun,sütün geç gelio,dikiş felan zor bir durum imkanınız varsa korkmayın ALLAH doğumu o şekilde emretmiş ALLAH ın izniyle doğurursunuz inşallah. bu arada bende aski de çalışıyorum ankaralılaaarrrr
ebrucum valla bende çok şaşırdım dedim ya sabah hiç gitmedim ben oraya..akşam tenha oluyor 1 saat sürmüyor işim..keşke imkanımız olsaydıda beraber gitseydik sana yardımcı olsaydım..ben etlik doğumdan soğudum oraya gittim şimdide sen burdan ne olcak bu halimiz bende hamile halimle bayılmıştım ama hiç bir hemşire ilgilenmemişti etlikte..demekki her hamile böyle üzüntülü şeyler yaşıyor..evde el bebek gül bebek tanımadığın adamlar nasıl muamele yapıyor..neyse geçmiş artık takma canım..bebişinde büyümüş maşallah benimki gününe göre iri bir bebekmiş 1 hafta önden büyüyormuş..88 gr normalden çok büyük :)) annesi sıska oğlu şişko :)) yuvarlanıp gidiyoruz işte..sende ankaradasın pazar günü buluşma var haberin olsun KK kızılayda buluşuyor..
canım dün başhekimliğe şikayet maili gönderdim herşeyi yazdım bakalım bi sonuç çıkacakmı pek
zannetmiyorum ama...bende sadece kendimle ilgili olan kısımları anlattım.ya
insana soru sordurmuyorlar aferdersin köpek gibi azarlıyorlar kızın birine de
utanmasa tuvalete gidiyimmi diye soracak diyor ve düşünebiliyormusun bunlar opr dr.bende sağlıkçıyım yıllardır dr ların içindeyim ama böyle anlayışsız suratsız ilgisiz bir dr daha görmedim
boşver canım yaaa düşünüp düşünüp moralimizi bozuyoruz asıl cahil kendileri insanları aslaTülaycım ben sağlık bakanlığına da şikayet dilekçesi gönderdim..Zaten bir daha oraya gitmem ama en azından bundan sonra hastanede böyle şeylerin olduğunu da bilip ona göre diğer hamileleri mağdur etmezler..Yazık günah yani..İnsanlar cahil olabilir, ssk lı olabilir, parası yoktur ama herşeyden önce insan ve 2 can taşıyor..Ve bunu bütün hamilelere yapanda bir kadın üstelik.. klava: Bu arada Ankara'daki buluşmaya sende katılacakmısın ? Benim hiç bilgim yok valla..
yok artık yaaaaa ergazide oturuyorum ama inönüdeki sağlık ocağında çalışıyorum mutlaka gelmişsindir o zaman
sen hacettepeliler sitesinin içindekinimi diyorsun o değil yukarıda varya 1 nolu orasıayy inanmıyorum bize çok yakın bağırsam duyarsın :) anasağlıkmı yoksa sitenin içindeki kırmızı sağlık ocağımı canım..gelirim valla ziyaretine :) bi çayını içerim artık :)
selam kızlar....
bi alemsin ebru :Roflol:Biz ikilisini yaptıramadan dörtlüsünü çıkarmış adamlar yahu..Bu ne hız böyle..Oldu olacak rahmimize çip yerleştirip uydudan takip etsinler bebişleri bizde internetten hergün gelişimini izleyelim yerimseniben Ayol bu adamlar daha ikili testi yapamıyorlar 4 lü testi nasıl yapacaklar çok merak etmekteyim.. Şaka gibi..Sinirlerim laçka olduğundan artık herşeye gülüyorum..laelaelaelaelae Bıraktım ben bu test işlerini banliyöde bi ev bulup gidicem buralardan..jeyyar