2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ebru' cum geçmiş olsun .. Herkesten farklı bi hamilelik geçirdiğimiz kesin! Benim de bulantılarım son sürat devam.. Senin kadar sık olmasa da istifra sorunum çok berbat ediyor tüm düzenimi. Murgiz' in tavsiye ettiği gibi kuru gıdalar tüketmende fayda var; bir de ben çok bulantım olduğunda ayran içiyorum, kraker türü şeylerle sanki biraz daha hafifliyor. Bi de beyaz leblebinin bulantıya iyi geldiğini biliyorum. Mideni üşütmüş de olabilirsin Ebru, durduk yerde bu kadar arttıysa bunun mutlaka bi açıklaması da vardır. Sıcak tarhana çorbası mideye birebir geliyor, yumuşatıyor.. Dene bi derim..
Salı günü hayırlı haberlerle dönersin inşallah canım; tekrardan geçmiş olsun..

Murgiz nerdesin? Cinsiyet tahminiyle ilgili mantıklı bi' şey öğrendim. Köşeme de yazdım. Bi dene bakalım sonuç ne çıkıyor bana da yaz..

ARKADAŞLAR HEPİNİZE SESLENİYORUM.. Cinsiyet tahminiyle ilgili köşeme yazdığım yöntemi bi deneyin bakalım.. Netice bende ve bugün ortamdaki arkadaşların tümünde doğru çıktı.. Hadi özellikle 2. ye bebek bekleyenler; cevaplarınızı bekliyorum...

canım buğün forumda bayağı takıldım başım döndü valla.canım yaptım da bizim ki biraz değişik eşimin ve benim doğum tarihlerimiz arasında bi güün var o yüzden eşimin kanı benimkinden bigün sonra değişimiş yani erkek ,,,ama bi günlük farkla bide ben eşimin doğum tarihinede pek güvenmiyom doğruysa doğum tarihi erkek çıkıyo.kayracım senin ne çıktı

Murgizcim ve Kayracım çok teşekkür ederim..

Yediklerime de dikkat etsem sonuç pek değişmiyor :çok üzgünüm: Dün akşam yemeğinde de zaten bir tek çubuk kraker yiyebildim.. Beni korkutan şey eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var..İlk uyuşmazlık testim negatif çıktı ama acaba vücudum bebeğe karşı antikor mu üretmeye başladı diye çok korkuyorum :çok üzgünüm:

canım zannetmiyorum öyle bişey olsun ya,böyle şeyleri düşünmemeye çalış ,kafana takıyosanda salı gidince dra sor istersen,kalbinide ferah tut

Ne şans ya Murgiz. Bugün biz yaptık, bana kız gözüktü. Du bakalım..

slm eda gözünaydın inşallah bizde iyi sonuçlar alırız zekai tahiredeki dr ununmu özeline gideceksin

inşallah canım Allah herşeyin hayırlısını versin..yok ben özele gitmiyorum canım..zaten doktorlar çok ii inceliyorlar herşeyi..ben akşam 4 te gidiyorum çalıştığım için o zman çok tenha oluyor ve 1 saatte işim bitiyor..cinsiyet için 20. haftanda kendileri görüntüleme merkezine yolluyorlarmış ama ben beklemicem..demetevlerde servet ünsal polikliniği varmış özel orda hem resim veriyorlarmış hemde %100 doğru söylüyorlarmış..çokta ucuz bir rakam..15.haftada gel dediler ama ısrarla haftaya geleyim dedim ok dediler bakalım hayırlısı olsun..çok heyecanlıyım :sm_cool::asigim:

teşekkürler kayra alincim şu cinsiyet tahminini arıyordum bende senin ama hala bulamadım bi denicem bende yerimseniben

teşekkürler murgiz inşallah ALLAH hepimize sağlıklı bebekler nasip eder.çayı öğlen ve akşam açık içiyorum çalıştığım için iş yerinde içmek istiyorum bazende ıhlamur içiyorum işte idare ediyorum kafamçokkarıştı.senin kaç haftalık bebişin?benimki 10 hafta 5 günlük tam 12 .hafta başında dr gitmeyi düşünüyorum.benim bu seferde yine sancım oluyor rahim genişlemesinden kaynaklanıyormuş..birde göğüslerimde büyüdü arkadaşlar sizde de oldumu?ya bu 2.hamilelikler daha farklı oluyomuş fisfisfis

Ne şans ya Murgiz. Bugün biz yaptık, bana kız gözüktü. Du bakalım..

canım bekleyip görecez ,,önce sağlıklı olsunda inş senin oğlun gibi güzel bi kızın olur hayırlısıyla,benim ilk olduğu için fak etmiyo allah ne versiyse sağlıklı versinde diyemiyorum kızım olsun yada oğlum olsun diye ,,

canım ıhlamuru druna sor ve sormadanda çok tüketme bence bitki çayları rahim kasılması yapabiliyomuş diye duymuştum,,,şimdi diyecen ki bu kızda her içtiğime karışıyo diye :bbo:canımben 12 hafta 5 günlüğüm bak yazımın altında bebek takvimi var ordada yazıyo sende bu takvimden yapabilirsin.bak hamişlerden haberlerin geçmiş sayfalarına bak yani 2,3,4. sayfalarında cidelya arkadaşımızın açtığı bi konu var bebek takvimleri diye orda çok güzel anlatmış bende oraya bakarak yapmıştım..canım benimde göğüslrim çoook büyüdü,kasık ağrıları çok şiddetli kraMp şeklinde değilse normalmiş canım.12.haftandada druna gitmek çok iyi bi fikir geciktirme canım a.s.

çok değil günde 1 fincan bazende hiç içmiyorum ıhlamuru .karışmak değil hayatım teşekkür ederim ilgine:1hug: bebek takvimini evet bi deneyim bende.evet göğüslerimden muzdaribim daha bu ayda böyleyse ilerde nasıl olur acaba:bbo:.test sonuçlarını paylaşırım sizinle dur bi çay içeyim :Roflol:

afiyet olsun canım takviminde güzel olmuş ,,inş hepimizin sonuçları temiz çıkar yasemincim

Edacım bu ne hız canım yerimseniben ..Bu arada bana randevuyu salı sabahı 8'e verdiler fisfisfis Bende şimdi eşimi ikna etmeye çalışıyorum benimle gelsin diye..Tek başıma oralarda dolaşamam diyorumki galiba gerçekten de dolaşamam.. Bakalım inşallah gelir.. Ama bu seferde kafayı doktorlara taktı..Gideceğin doktor erkek değil dimi diye soruyor bana :1rolleyes: Orada kendin doktorunu seçebiliyormusun canım yoksa kim varsa ona mı yönlendiriyorlar ..

selam güzel anneler bende mayıs annesi olucam inşallah şu an 12 haftamın içindeyim 10 kasım da doktora gidicem muhtemelen bu 3 lü testten isteyecek doğrusu tırsmıyo diilim:uhm: sonucu çok merak ediyorum birde bebeğimin cinsiyetini acaba azda olsa belli olurmu?

hoşgeldin seydanur aramıza,öncelkile sağlıkla bebeğini kucağına almanı dilerim.bende 12.haftamdayım ,yarın dra gitcem iklil teste belki cinsiyetinide öğrenirim bakalım,,sen ikili test yapmadınmı seydanur

cinsiyet için erken değilmi benim oğluma bu aylarda kız demişlerdi taki ayrıntılı ultrasona kadar orda erkek olduğu ortaya çıktı.

Öncelikle hoşgeldin Seydanur..a.s. İyi olan neticelerle aramızda olmanı diliyorum..
Cinsiyet tahmininde bulunmak doktorunun niteliğine bağlı canım. Tabi bebeğinin pozisyonundan sonra.. Bazı bebişler 9. ayına kadar kapalı durup; ser verip sır vermiyor. Ancak erkek bebişlerde durum biraz daha farklı galiba; genelde onlar yakayı kapatmak zorunda kalabilecekleri alanın daha geniş olmasından ötürü hayli çabuk ele veriyorlar gibi..!şutarafagitti
Bir arkadaşım oğlu olucağını henüz 11. haftanın içerisindeyken öğrenmişti;yani senin durum da hepimiz gibi artık tamamen miniğin insiyatifine kalmış canım..
:teytey:Görüşmek üzre, gelişmelerden bizeri de haberdar et e mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…