2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Murgiz'cim teşekkür ederim canım..Bugün arkadaşımla biraz dışarda dolaştık ara ara midem bulandı yine..Sanırım üşüttüğümden oluyor..Çünkü baya geçmişti mide bulantılarım falan..İşin kötü tarafı hala akşamları pek bişi yiyemiyorum o yüzden sabahları Allah ne verdiyse dolduruyorum midemi yerimseniben İlk başlarda folik asite yeniden başladığım için olduğunu düşünüyordum ama dün ve bugün hiç almadım devam etti yine ...

Edacım bende 20 Mayıs'ta anne olcam İnşallah :))) Sırada senin hemen arkandayım haberin olsun :)))

canım sabret az kaldı inş bitecek yakın zamanda canım üşütüyosanda daha dikkatli ol ki bu ızdıraptan kurtul ebrucum

canım kendini yorarsan belin ağrır tabi fazla ayakta kalma canım bulantıların içinse gerçi çok şükür ben çekmedim ama kuru kıta gıdalar yemek sık sık lazımmış,,inş yakın zamanda geçer canım

Canım geçmiş olsun..Bel ağrıların için eşine biraz masaj yaptır..İyi geliyo ben yaptırıyorum :)) Ara sıra eşim kaytarmaya çalışıyo masajlardan ama o zaman bi dolu huysuzluk yapıp canından bezdiriyorum o zaman mecbur kalıyo yapmaya jeyyar..Bulantılarım benim hafiflemişti ama işte yazdığım gibi midemi üşüttüm heralde yine başladı..İşin kötüsü şu an hem bulantı hem de ekşime hemde tuhaf bir yanma durumu oluyor..Yani ne oluyor anlayabilmiş değilim kafamçokkarıştı Ağzıma aldığım herşeyin tadı boğazımdan geçerken garipleşiyor acımsı bir şey oluyor..Sanırım reflü dedikleri olayı yaşıyorum ama ben hiç reflü olmadığım için onun nasıl birşey olduğunu bilmiyorum..Bakalım doktoruma soracağım artık haftaya İnşallah.. Bazıları ne güzel ya tek bi şikayet olmadan rahat rahat geziyo..Anlamıyorum biz niye böyleyiz..Bebek bizim bütün sistemlerimizi darmadağın etti resmen nakavt olduk..Çok üzgünüm çoook

arkadaşlar bende 2.5 aylık hamileyim bu benim 2. hamileliğim ilki kız ve şu anda 2.5 yaşında.ben 1.5 aylıkdı dr gittim ama inanılmaz heyecan verici bi duygu hiç değişmiyo ben farklı olur diye düşünüyodum ama haır sanki ilk kez bu duyguyu yaşıyomuşum gibi heyecanlı ve sabırsızım allah hepinize yardım etsin arkadaşlar :dance:

selam arkadaşlar 2.5 aylık hamileyim ve bebeğim oynuyo bunu görüyorum aranızda bu kadar küçük bi bebeğin oynadığını duyan varsa yada bebeği oynayanlar varsa benide haberdar ederlerse sevinirim çünkü ben ilk defa böyle bişe gördüm ve daha önce bu kadar küçük bi bebeğin oynadığını duydum bu beni endişelendiriyo bi aksilik yoktur umarım

Tülay'cım sende Ankara'daymışsın :))

Canım hangi doktora gidiyorsun..Testlerini nerede yaptırmayı düşünüyorsun..
ne güzel sen de ankaralıymışsın neresindesin?benim dr etlikdoğumevinin dr u ayrıca kızılayda yeri var ama orayı kapatmış şimdi çok
memmundum ama mecburen başka dr arayışları içindeyim şimdilik etliğe devam
edecem testler için.sen nereye gidiyorsun?

slm hoşgeldin canım aramıza annem hep kız bebekleri çabuk hissettirir kendini der belki senin ikinciside kızdır bi aksilik olduğunu zannetmiyorum

BENDE 2008 MAYIS ANNE ADAYIYIM SIMDIDEN HEYECAN VAR OZELLIKLE ILK 2 AY COK RAHATSIZ OLDUM BULANTI HALSIZLIK BAS DONMESI ISTAHSIZLIK
COK KOTUYDUM AMA SIMDI 3 AY BITTI COK RAHATIM HAMILELIK NORMAL SEKILDE ILERLIYOR ARADA SANCILARIM OLUYOR AMA NE YAPALIM GULUNU SEVEN DIKENINE KATLANIR DERLER HERSEY BEBEGIMIZ ICIN ONUN SAGLIGI VE YASAMASI ICIN SAYGILERIMLAa.s.

mrb nazgök hoşgeldin aramıza ,valla sanki benimkide oynuyo bazen ama emin olamıyom ki benneyaptımki

hoşgeldin fundacım aramıza ,,doğru diyosun allah sağlıkla doğursunda bebeklerimizi bu süreş geçici bir süreç bebeğimizi kucağımıza alınca erşeyi unutuveririz

Öncelikle hoşgeldin canım.a.s. Bebeğin tabi şu anda hareketlenmiştir, karnının içinde oynuyor da olabilir.. Ama bunu hissetmek için henüz çok erken değil mi?
Arada bana da sanki bi hareketlilik var gibi geliyor, sonra "yok daha çok erken" deyip geçiştiriyorum. Belki de bağırsaklardaki hareketleri böyle yorumluyor olabiliriz. Ama ben bile (bu benim de 2. hamileliğim, ilkini 18. haftasında hissetmiştim) şüphedeyim bu konuda; sanırım aynı şeyleri hisseden birkaç kişi varsa aramızda buna, endişelenecek bi durum olmadığı yorumunu da yapabiliriz..

:içelim:Aramıza hoşgeldin Funda.. Nazgök ve sen daha önce nerelerdeydiniz? Katılımınıza çok sevindim...:teytey:
Senin yaşamış olduklarının aynısını 2 haftaya kadar atlatabilmek umuduyla ben de çekiyorum şu aralar.. Geçicek tabii! Onlar da bizim hayatımızı gül bahçesi yapan küçük meleklerimiz olucak inşallah..

merhaba arkadaşlar bende 2.bebeğime hamileyim oğlum 2,5 yaşında 10 hafta 2 günlük hamileyim yani 11.haftanın içindeyim dr 11-14 hafta arasında istediğin zaman gel dedi 2 li tarama testi için. ya benim karnım büyüdü pantalonumu giyince şaşırdım zaten kilom vardı ama emin olmadım siiznde karnınız büyüdümü?ya bide ben acayip çay kahve içmek istiyorum biliyorum zararlı ama..... benim ALLAH tan mide bulantım hiç olmadı oğlumda da olmamıştı kötü bişey zor olsa gerek.hepinizi öpüyorum kızlar artık sık sık uğrarım buraya :)

Betül' cüm, en geç hafta başında iyi haberleri başlatan sen olursun umarım..
2' li testinin sonucunu hayırlısıyla almanı diliyorum. Gelince testin detaylarını bizlerle de paylaşırsan sevinirim..:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…