2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Murgizcim ve Kayracım çok teşekkür ederim..

Yediklerime de dikkat etsem sonuç pek değişmiyor :çok üzgünüm: Dün akşam yemeğinde de zaten bir tek çubuk kraker yiyebildim.. Beni korkutan şey eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var..İlk uyuşmazlık testim negatif çıktı ama acaba vücudum bebeğe karşı antikor mu üretmeye başladı diye çok korkuyorum :çok üzgünüm:

Ebru' cum böyle bir durum sözkonusuysa, gerçekten çok güvendiğini düşündüğün iyi bir doktorun olmalı. Sıkıntın olmasın inşallah ama bu tarz endişelerini giderecek bir uzmanla keşke en baştan iletişime geçseydin..
Neyse hiçbir şey için geç kalmış değilsin canım, telaş yapma nasılsa çok az bi zaman kaldı. Düne kadar pek çok kadın kan uyuşmazlığı denen olaydan habersiz bebek dünyaya getiriyordu bu ülkede, lütfen fazla endişelenmemek ve kendini yıpratmamak adına bu örneği sıksık getir aklına olur mu?

canım bekleyip görecez ,,önce sağlıklı olsunda inş senin oğlun gibi güzel bi kızın olur hayırlısıyla,benim ilk olduğu için fak etmiyo allah ne versiyse sağlıklı versinde diyemiyorum kızım olsun yada oğlum olsun diye ,,

:sm_confused:Aslında kaçıncıya hamilelik yaşıyorsak yaşayalım böyle bi' şeyi plano testte çift çizgiyi gördükten sonra istemeye hakkımız yok değil mi.? Çünkü Yüceler Yücesi
Allah lutfetmiş ve vermiş... :nazar:Murgiz' cim galiba en doğru olan şey ALLAH' tan bizler için "HAYIRLI VE GÜZEL" olanı istememiz canım.. Bu konuyla ilgili her düşüncemizde hepimiz için, merak etsek de, hep aynı cümleyle dua edelim:
:nazar:ALLAH' IM HEPİMİZE HAYIRLI VE GÜZEL OLANI VERSİN İNŞALLAH.....:emir_bebek:

:sm_confused:Aslında kaçıncıya hamilelik yaşıyorsak yaşayalım böyle bi' şeyi plano testte çift çizgiyi gördükten sonra istemeye hakkımız yok değil mi.? Çünkü Yüceler Yücesi
Allah lutfetmiş ve vermiş... :nazar:Murgiz' cim galiba en doğru olan şey ALLAH' tan bizler için "HAYIRLI VE GÜZEL" olanı istememiz canım.. Bu konuyla ilgili her düşüncemizde hepimiz için, merak etsek de, hep aynı cümleyle dua edelim:
:nazar:ALLAH' IM HEPİMİZE HAYIRLI VE GÜZEL OLANI VERSİN İNŞALLAH.....:emir_bebek:

amin..inanki ben daha hamile kalmadanda böyle diyorum şimdide allah sağlıklı hayırlısını versin nasıl verirse kabulüm diye .canım drdan geldim..saat 10 dan gittik 2 saat dru bekledik hastaydı gelmeyecekti son anda geldi neyse önce ulturasyondn baktı yine ense kalınlığını ölçtü normal,burun kemiği baş popo mesafesi normal herşery iyi dedi,geçen haftaya göre çok farklılk yok o yüzden pek heycanlanmadım ,,bayağı bi hareket ediyodu yaramaz ama,cinsiyetini sordum dediki bacak arasına kordon denk gelmiş o yüzden tam göremedim ,,tam görmedende söylemem dedi o yüzden şimdiye kadar hiç yanılmadım dedii diğer geldiğinizde söyleyecem dedi,sonra odaya geçtik ulturasyondaki aldığı bilgileri kağıda yazdı doğum tarihimi ve son adet tarihimi de yazdı beni laboratuvara yolladı kan verdim))))sonuçlar 2-3 güne çıkar dendi artık bekleyecez kızlar dua edin bi sorun çıkmasın bebeğimde ,,bi dahaki randevum 4 hafta sonra tabi bizimki rahat durursa,ayrıca yine 2 hafta dikkat edecen dedi,okula git ama ilşiki ve iş yapmak yasak dedi,folik asiti bırak demir ilacı verdi onu kullan dedi,,bukadar kızlar çok şükür,,, bebeğinde doğumsal kusurların çoğu yok dedi bide bukadarrrrŞeniz

amin..inanki ben daha hamile kalmadanda böyle diyorum şimdide allah sağlıklı hayırlısını versin nasıl verirse kabulüm diye .canım drdan geldim..saat 10 dan gittik 2 saat dru bekledik hastaydı gelmeyecekti son anda geldi neyse önce ulturasyondn baktı yine ense kalınlığını ölçtü normal,burun kemiği baş popo mesafesi normal herşery iyi dedi,geçen haftaya göre çok farklılk yok o yüzden pek heycanlanmadım ,,bayağı bi hareket ediyodu yaramaz ama,cinsiyetini sordum dediki bacak arasına kordon denk gelmiş o yüzden tam göremedim ,,tam görmedende söylemem dedi o yüzden şimdiye kadar hiç yanılmadım dedii diğer geldiğinizde söyleyecem dedi,sonra odaya geçtik ulturasyondaki aldığı bilgileri kağıda yazdı doğum tarihimi ve son adet tarihimi de yazdı beni laboratuvara yolladı kan verdim))))sonuçlar 2-3 güne çıkar dendi artık bekleyecez kızlar dua edin bi sorun çıkmasın bebeğimde ,,bi dahaki randevum 4 hafta sonra tabi bizimki rahat durursa,ayrıca yine 2 hafta dikkat edecen dedi,okula git ama ilşiki ve iş yapmak yasak dedi,folik asiti bırak demir ilacı verdi onu kullan dedi,,bukadar kızlar çok şükür,,, bebeğinde doğumsal kusurların çoğu yok dedi bide bukadarrrrŞeniz

:teytey:Murgiz, gözünaydın arkadaşım.. 2- 3 gün sonrasında olumlu haberler de gelirse iyi bi rahatlama yaşarız inşallah.. Bebeğinin ölçümlerinin normal çıkması seni nasıl mutlu etmiştir kimbilir... :emir_bebek:Hareketleri nasıldı? Oğlum bu kadarlıkken hamilelik kesesinin altına inip oradan kendini yukarıya doğru hoplatıyordu, mestolmuştuk.
:nazar:Senin yaramazda böyle akrobasiler var mıydı?

:teytey:Murgiz, gözünaydın arkadaşım.. 2- 3 gün sonrasında olumlu haberler de gelirse iyi bi rahatlama yaşarız inşallah.. Bebeğinin ölçümlerinin normal çıkması seni nasıl mutlu etmiştir kimbilir... :emir_bebek:Hareketleri nasıldı? Oğlum bu kadarlıkken hamilelik kesesinin altına inip oradan kendini yukarıya doğru hoplatıyordu, mestolmuştuk.
:nazar:Senin yaramazda böyle akrobasiler var mıydı?

ya evet aynen o hareketi yapıyodu hatta ben zannettimki hıçkırıyo dr hareket ediyo dedi,,inanki çook mutlu oldum dr önemli bi kısım anaomolileri eledik dedi bide bu test iyi çıksada bebeklerimizi sağ sağlim kucaklarımıza alsak ne daha ne isteriz ,,huzura kavuşuyom o iyi olunca valla,,,canım 10-12 ye kadar dru bekledik sonra muayene test falan çıkana kadar nerdeyse 1 oldu sonra eşime dedim beni bi alışveriş merkezine bırak bi insan göreyim bi haftadır hapisim evde 1 saat falanda bişiyler yedim biraz bakındım yavaş yavaş tam 2 idi evdeydim ,,hatta dr dayken aklıma geldi düşündümki ben dedim yarın sabah diye randevum şimdi kayra merak edecek diye ne oldu ne bitti diye

ya canım buarada sağol canım darısı senin başına sağlıklı güzel haberlerimixi paylaşalım hep

ya evet aynen o hareketi yapıyodu hatta ben zannettimki hıçkırıyo dr hareket ediyo dedi,,inanki çook mutlu oldum dr önemli bi kısım anaomolileri eledik dedi bide bu test iyi çıksada bebeklerimizi sağ sağlim kucaklarımıza alsak ne daha ne isteriz ,,huzura kavuşuyom o iyi olunca valla,,,canım 10-12 ye kadar dru bekledik sonra muayene test falan çıkana kadar nerdeyse 1 oldu sonra eşime dedim beni bi alışveriş merkezine bırak bi insan göreyim bi haftadır hapisim evde 1 saat falanda bişiyler yedim biraz bakındım yavaş yavaş tam 2 idi evdeydim ,,hatta dr dayken aklıma geldi düşündümki ben dedim yarın sabah diye randevum şimdi kayra merak edecek diye ne oldu ne bitti diye

Ettim doğrusu.. Ama gezmene, hava almana da sevindim canım, çok iyi yapmışsın.. Kendini iyi hissettiğin sürece bu fırsatları iyi değerlendir Murgiz.
Çünkü bebek gelince insanın günü gecesine karışıyor. Hatırlıyorum da değil dışarıya çıkıp hava almak saçlarımın arkasında vakitsizlikten açamadığım için birbirine dolanan bi yumak oluşmuştu..

Ettim doğrusu.. Ama gezmene, hava almana da sevindim canım, çok iyi yapmışsın.. Kendini iyi hissettiğin sürece bu fırsatları iyi değerlendir Murgiz.
Çünkü bebek gelince insanın günü gecesine karışıyor. Hatırlıyorum da değil dışarıya çıkıp hava almak saçlarımın arkasında vakitsizlikten açamadığım için birbirine dolanan bi yumak oluşmuştu..

sağol kayracım iyi geldi bide hava bi güzel güneşli ışıl ışıldı sorma,,:sm_cool:ya canım benimde saçım bu hafta yatmaktan yumak yumak olmuş,,özellikle sol tarafım sol tarafa yatmak iyi diye abarttım galibalaelaelaelaelae

sağol kayracım iyi geldi bide hava bi güzel güneşli ışıl ışıldı sorma,,:sm_cool:ya canım benimde saçım bu hafta yatmaktan yumak yumak olmuş,,özellikle sol tarafım sol tarafa yatmak iyi diye abarttım galibalaelaelaelaelae

O halde şöyle bi silkelen canım, kendine bu güzel haberlerin mutluluğuyla bi çeki- düzen ver. Makyajını yap, kokusu halen rahatsız etmiyorsa parfümünü sür de eşini gelince sevincinizin büyüklüğüne yaraşır bi şekilde karşıla.. Bak yumaklı halinle kaç günlerdir içini karatmışsındır adamcağızın.. Bu gün ikiniz, yooo üçünüz için de büyük gün.. Bu kadar da olsa bebişlerimizin iyiliğini duymak hepimize nasip olsun inşallah....

:içelim:Murgiz' cim Betül de inşallah iyi haberleriyle gelir. Saat de 16:30 olmuş. Biraz sonra eşim gelince alışverişe çıkıcaz. O yüzden hazırlanmalıyım canım.. Seni öptümŞeniz, hoşçakal...a.s.

:içelim:Murgiz' cim Betül de inşallah iyi haberleriyle gelir. Saat de 16:30 olmuş. Biraz sonra eşim gelince alışverişe çıkıcaz. O yüzden hazırlanmalıyım canım.. Seni öptümŞeniz, hoşçakal...a.s.

sağol canım zaten bugün dra giderken bile sabajh sabah süslendim eşim şaşırdıkafamçokkarıştıhadi hazırlan sonra görüşürüz bende öpüyorum iyi ki varsın ,,buarada bende merak ediyom betülü

:eek:Murgiz' cim dün akşam "hoşçakal" diyemeden çıkmak zorunda kaldığım için kusura bakma. Kardeşim ve eşi geçerken uğramışlardı da; geldiklerinde apar-topar kapattım o yüzden.
Evet bugün bizden hiçkimse uğramamış buraya, neyse yarın inşallah yeniden doluşuruz..:1hug: :teselli: naniknanik :teytey:
İYİ GECELER..a.s.

kizlar bende mayis annesiyim suanda 14 haftalik hamileyim ve mayisin 7de dogum olacakmis ilk ultrasonla bulusmak heyecanliydi icimde canli bebegi gormek beni ve esimi mutlu etmisti ilk 3 ay midem bulandi ama simdi rahatim bebegim suanda 10cm 25gr anne olacagimi bilmek beni cok heyecanlandiriyor
butun mayis annelerini tebrik ediyorum canlarim :emir_bebek:

Herkese günaydın :)))

Fundacım aramıza hoş geldin :)) Mayıs başında anne olacaklardansın sende..Bende sonlarına doğru olacağım 20 mayıs gibi inşallah..

Bu arada kızlar yarın 2 li teste gideceğim..Bakalım bir sorun çıkmadan hallederiz İnşallah..

Bu arada benim aşermelerim halen devam ediyor ve iştahım korkunç açıldı .. Resmen bildiğiniz mısıra aşermeye başladım iyi mi?? Patlamışı, haşlanmışı, buharlanmışı..Kokusunu nerde duysam koşa koşa gidiyorum..Beni bir mısır deposuna kapatsalar hiç itiraz etmicem..Kendimi tavuk gibi hissediyorum bazen..Bide bi yerlerden mısır ekmeği bulabilsem :KK43:( Keşke Karadenizli olsaymışım :)

günaydın kızlar cuma günü hastanedeydim ultrasona girdim bebişi gördüm
anaaam pek tatlıydı baş parmağını kaldırmış ağzına doğru götürüyordu.
ama ikili taramayı yapmadılar artık ikili tarama yapılmıyormuş bir ay sonra 3 lü
yapılacakmış pişman oldum oraya gittiğime heryer yapıyor.ankaralılar etliğe gitmeyin böyle bir dr görmedim ben daha nasıl bir anlayış nasıl bir zihniyet anlamadım.zekai tahirde özel dr buldum artık ona devam etcem

kızlar slm..çok heyecanlıyım..akşam bebişimin cinsiyeti belli olcak dua edinde teyzeleri göstersin :)) hemen akşam olsa fotosunuda çekicekler :)) salona çerçeveleyip asıcam :))) off hemen geçse zaman :KK43: tülaycım bu arada etlikte ben bayılmıştım kan verirken ve kimse ilgilenmemişti o hastaneden soğudum ve büyük doğuma gittim zekai tahire yani..özel dr um yok ihtiyaç duymadım gayet güzel ilgileniyorlar ve 1 saatte işim bitiyor..bugün bebeğimin genel kontrolü olcak onun için özele gidiyorum bu arada cinsiyetinide söyliyecekler çünkü zekai tahirde 20. haftada öğrenebiliyorsun o kadar bekleyemem..bebeğin gelişimi organları yani herşeyini inceleyecekler hadi hayırlısı..aksilik olcak diye çok korkuyorum :KK43: dua edin ne olur......

X