- 6 Eylül 2007
- 369
- 0
Murgizcim ve Kayracım çok teşekkür ederim..
Yediklerime de dikkat etsem sonuç pek değişmiyor :çok üzgünüm: Dün akşam yemeğinde de zaten bir tek çubuk kraker yiyebildim.. Beni korkutan şey eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var..İlk uyuşmazlık testim negatif çıktı ama acaba vücudum bebeğe karşı antikor mu üretmeye başladı diye çok korkuyorum :çok üzgünüm:
canım bekleyip görecez ,,önce sağlıklı olsunda inş senin oğlun gibi güzel bi kızın olur hayırlısıyla,benim ilk olduğu için fak etmiyo allah ne versiyse sağlıklı versinde diyemiyorum kızım olsun yada oğlum olsun diye ,,
:sm_confused:Aslında kaçıncıya hamilelik yaşıyorsak yaşayalım böyle bi' şeyi plano testte çift çizgiyi gördükten sonra istemeye hakkımız yok değil mi.? Çünkü Yüceler Yücesi
Allah lutfetmiş ve vermiş...Murgiz' cim galiba en doğru olan şey ALLAH' tan bizler için "HAYIRLI VE GÜZEL" olanı istememiz canım.. Bu konuyla ilgili her düşüncemizde hepimiz için, merak etsek de, hep aynı cümleyle dua edelim:
ALLAH' IM HEPİMİZE HAYIRLI VE GÜZEL OLANI VERSİN İNŞALLAH.....
amin..inanki ben daha hamile kalmadanda böyle diyorum şimdide allah sağlıklı hayırlısını versin nasıl verirse kabulüm diye .canım drdan geldim..saat 10 dan gittik 2 saat dru bekledik hastaydı gelmeyecekti son anda geldi neyse önce ulturasyondn baktı yine ense kalınlığını ölçtü normal,burun kemiği baş popo mesafesi normal herşery iyi dedi,geçen haftaya göre çok farklılk yok o yüzden pek heycanlanmadım ,,bayağı bi hareket ediyodu yaramaz ama,cinsiyetini sordum dediki bacak arasına kordon denk gelmiş o yüzden tam göremedim ,,tam görmedende söylemem dedi o yüzden şimdiye kadar hiç yanılmadım dedii diğer geldiğinizde söyleyecem dedi,sonra odaya geçtik ulturasyondaki aldığı bilgileri kağıda yazdı doğum tarihimi ve son adet tarihimi de yazdı beni laboratuvara yolladı kan verdim))))sonuçlar 2-3 güne çıkar dendi artık bekleyecez kızlar dua edin bi sorun çıkmasın bebeğimde ,,bi dahaki randevum 4 hafta sonra tabi bizimki rahat durursa,ayrıca yine 2 hafta dikkat edecen dedi,okula git ama ilşiki ve iş yapmak yasak dedi,folik asiti bırak demir ilacı verdi onu kullan dedi,,bukadar kızlar çok şükür,,, bebeğinde doğumsal kusurların çoğu yok dedi bide bukadarrrrŞeniz
kayra geldinmi gözüm yollarda kaldı
:teytey:Murgiz, gözünaydın arkadaşım.. 2- 3 gün sonrasında olumlu haberler de gelirse iyi bi rahatlama yaşarız inşallah.. Bebeğinin ölçümlerinin normal çıkması seni nasıl mutlu etmiştir kimbilir...Hareketleri nasıldı? Oğlum bu kadarlıkken hamilelik kesesinin altına inip oradan kendini yukarıya doğru hoplatıyordu, mestolmuştuk.
Senin yaramazda böyle akrobasiler var mıydı?
ya evet aynen o hareketi yapıyodu hatta ben zannettimki hıçkırıyo dr hareket ediyo dedi,,inanki çook mutlu oldum dr önemli bi kısım anaomolileri eledik dedi bide bu test iyi çıksada bebeklerimizi sağ sağlim kucaklarımıza alsak ne daha ne isteriz ,,huzura kavuşuyom o iyi olunca valla,,,canım 10-12 ye kadar dru bekledik sonra muayene test falan çıkana kadar nerdeyse 1 oldu sonra eşime dedim beni bi alışveriş merkezine bırak bi insan göreyim bi haftadır hapisim evde 1 saat falanda bişiyler yedim biraz bakındım yavaş yavaş tam 2 idi evdeydim ,,hatta dr dayken aklıma geldi düşündümki ben dedim yarın sabah diye randevum şimdi kayra merak edecek diye ne oldu ne bitti diye
Ettim doğrusu.. Ama gezmene, hava almana da sevindim canım, çok iyi yapmışsın.. Kendini iyi hissettiğin sürece bu fırsatları iyi değerlendir Murgiz.
Çünkü bebek gelince insanın günü gecesine karışıyor. Hatırlıyorum da değil dışarıya çıkıp hava almak saçlarımın arkasında vakitsizlikten açamadığım için birbirine dolanan bi yumak oluşmuştu..
sağol kayracım iyi geldi bide hava bi güzel güneşli ışıl ışıldı sorma,,:sm_cool:ya canım benimde saçım bu hafta yatmaktan yumak yumak olmuş,,özellikle sol tarafım sol tarafa yatmak iyi diye abarttım galibalaelaelaelaelae
:içelim:Murgiz' cim Betül de inşallah iyi haberleriyle gelir. Saat de 16:30 olmuş. Biraz sonra eşim gelince alışverişe çıkıcaz. O yüzden hazırlanmalıyım canım.. Seni öptümŞeniz, hoşçakal...a.s.