Murgiz' cim dün akşam "hoşçakal" diyemeden çıkmak zorunda kaldığım için kusura bakma. Kardeşim ve eşi geçerken uğramışlardı da; geldiklerinde apar-topar kapattım o yüzden.
Evet bugün bizden hiçkimse uğramamış buraya, neyse yarın inşallah yeniden doluşuruz..:1hug: :teselli: naniknanik :teytey:
İYİ GECELER..a.s.
kizlar bende mayis annesiyim suanda 14 haftalik hamileyim ve mayisin 7de dogum olacakmis ilk ultrasonla bulusmak heyecanliydi icimde canli bebegi gormek beni ve esimi mutlu etmisti ilk 3 ay midem bulandi ama simdi rahatim bebegim suanda 10cm 25gr anne olacagimi bilmek beni cok heyecanlandiriyor
butun mayis annelerini tebrik ediyorum canlarim
Herkese günaydın :)))
Fundacım aramıza hoş geldin :)) Mayıs başında anne olacaklardansın sende..Bende sonlarına doğru olacağım 20 mayıs gibi inşallah..
Bu arada kızlar yarın 2 li teste gideceğim..Bakalım bir sorun çıkmadan hallederiz İnşallah..
Bu arada benim aşermelerim halen devam ediyor ve iştahım korkunç açıldı .. Resmen bildiğiniz mısıra aşermeye başladım iyi mi?? Patlamışı, haşlanmışı, buharlanmışı..Kokusunu nerde duysam koşa koşa gidiyorum..Beni bir mısır deposuna kapatsalar hiç itiraz etmicem..Kendimi tavuk gibi hissediyorum bazen..Bide bi yerlerden mısır ekmeği bulabilsem( Keşke Karadenizli olsaymışım :)
günaydın kızlar cuma günü hastanedeydim ultrasona girdim bebişi gördüm
anaaam pek tatlıydı baş parmağını kaldırmış ağzına doğru götürüyordu.
ama ikili taramayı yapmadılar artık ikili tarama yapılmıyormuş bir ay sonra 3 lü
yapılacakmış pişman oldum oraya gittiğime heryer yapıyor.ankaralılar etliğe gitmeyin böyle bir dr görmedim ben daha nasıl bir anlayış nasıl bir zihniyet anlamadım.zekai tahirde özel dr buldum artık ona devam etcem
kızlar slm..çok heyecanlıyım..akşam bebişimin cinsiyeti belli olcak dua edinde teyzeleri göstersin :)) hemen akşam olsa fotosunuda çekicekler :)) salona çerçeveleyip asıcam :))) off hemen geçse zamantülaycım bu arada etlikte ben bayılmıştım kan verirken ve kimse ilgilenmemişti o hastaneden soğudum ve büyük doğuma gittim zekai tahire yani..özel dr um yok ihtiyaç duymadım gayet güzel ilgileniyorlar ve 1 saatte işim bitiyor..bugün bebeğimin genel kontrolü olcak onun için özele gidiyorum bu arada cinsiyetinide söyliyecekler çünkü zekai tahirde 20. haftada öğrenebiliyorsun o kadar bekleyemem..bebeğin gelişimi organları yani herşeyini inceleyecekler hadi hayırlısı..aksilik olcak diye çok korkuyorum dua edin ne olur......
edacım inşallah hayırlısı olur ayrıca neden korkuyorsun korkulacak bişey yok içini rahat tut inşallah gösterir seninkikızlar slm..çok heyecanlıyım..akşam bebişimin cinsiyeti belli olcak dua edinde teyzeleri göstersin :)) hemen akşam olsa fotosunuda çekicekler :)) salona çerçeveleyip asıcam :))) off hemen geçse zamantülaycım bu arada etlikte ben bayılmıştım kan verirken ve kimse ilgilenmemişti o hastaneden soğudum ve büyük doğuma gittim zekai tahire yani..özel dr um yok ihtiyaç duymadım gayet güzel ilgileniyorlar ve 1 saatte işim bitiyor..bugün bebeğimin genel kontrolü olcak onun için özele gidiyorum bu arada cinsiyetinide söyliyecekler çünkü zekai tahirde 20. haftada öğrenebiliyorsun o kadar bekleyemem..bebeğin gelişimi organları yani herşeyini inceleyecekler hadi hayırlısı..aksilik olcak diye çok korkuyorum dua edin ne olur......
merhaba murgiz canım çok sıkkın yaaaa bu ne şanssızlık yaaa bu ikinci kezmrb tülaycım tüh ya senin şansızlık olmuş boşver yeni drundan inş memnun olursun.tülaycım şimdi sen iklilyi yaptırmayacanmı ..bak edanın dru iyiymiş ona git yaptır bence
kizlar bende mayis annesiyim suanda 14 haftalik hamileyim ve mayisin 7de dogum olacakmis ilk ultrasonla bulusmak heyecanliydi icimde canli bebegi gormek beni ve esimi mutlu etmisti ilk 3 ay midem bulandi ama simdi rahatim bebegim suanda 10cm 25gr anne olacagimi bilmek beni cok heyecanlandiriyor
butun mayis annelerini tebrik ediyorum canlarim
merhaba murgiz canım çok sıkkın yaaaa bu ne şanssızlık yaaa bu ikinci kez
gidişim ikisinde de yaptıramadım ilk gittiğim başka bir yerdi orda da gebelik muayenesi yok diye yapmamışlardı artık 1 ay sonra sonra 3 lü tarama yaptırırım
çünkü cuma günkü ultrasona göre 14.haftanın içindeyim
ebrucum..yarın için bol şans..hayırlı haberlerini bekliyorum..ama sonucu hemen vermiyorlar..ultrasona girceksin ve kan vericeksin bana 4 tüp dediler çok korkmuştum :) ama 1 tüpcük aldılar :) sağolsunlar...valla benimde iştahım ii ama hala 49 kiloda diretiyorum..görenler sen hamilemisin diyorben kilo almak istiyorum..göbüşüm çıksın istiyorum ama olmuyor kendine cici bak
kayracım bu dr bi tuhaftı nebiçim dr anlamadım hayır hastanede olamasa diplomasız zenneddersinTülay, canım niye canını sıkıyorsun sen? 2' li test için geç kalmış değilsin ki; hatta tam da vaktindesin.. Takviminde bi yanlışlık yoktur umarım şu an 12+2 gözüküyorsun.. Sonra bazen ense kalınlığı normal, baş-popo mesafesinde bi uyumsuzluk gözükmüyorsa ikili testi istemeyebiliyorlar da.. Yahut bunu senin tercihine de bırakabiliyorlar..
kayracım bu dr bi tuhaftı nebiçim dr anlamadım hayır hastanede olamasa diplomasız zenneddersin
ultrasona baktı bi sorun yok dedi kalp atışlarını gösterdi oraya kadar iyiydi ama
kimsenin 2 li tarama testini istemedi.hatta bi tane kız sordu adamda hiç 2 li
taramadan haberi yokmuş gibi davrandı yani çok şükür ultrasonda bişey çıkmadı
işyerimde 4 aylık hamile bi hemşirenin dr u var o memmun bende artık artık ona giderim
ayrıca büyük doğumun dr u inşallah bende memmun kalırım
arkadaşlar merhaba hepiniz rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah ben nasip olursa haziran annesi olucam şu an 7+0 hamileyim bazı testler yapılıyodu bu testlere e zaman başlanıyor yaptırdınızmı yaptırdıysanız kaç haftalıkken ve hangi testleri yaptırdınız
merhaba murgiz canım çok sıkkın yaaaa bu ne şanssızlık yaaa bu ikinci kez
gidişim ikisinde de yaptıramadım ilk gittiğim başka bir yerdi orda da gebelik muayenesi yok diye yapmamışlardı artık 1 ay sonra sonra 3 lü tarama yaptırırım
çünkü cuma günkü ultrasona göre 14.haftanın içindeyim
kayracım bu dr bi tuhaftı nebiçim dr anlamadım hayır hastanede olamasa diplomasız zenneddersin
ultrasona baktı bi sorun yok dedi kalp atışlarını gösterdi oraya kadar iyiydi ama
kimsenin 2 li tarama testini istemedi.hatta bi tane kız sordu adamda hiç 2 li
taramadan haberi yokmuş gibi davrandı yani çok şükür ultrasonda bişey çıkmadı