Kizlar bizde bugun Kayranin ilk kontolune gittik.Allaha sukur hersey yolunda...Karnin da asiri bir sislik verdi gunlerdir korkudan oluyordum .Ama dr normal dediDogduktan 7gun sonra gobegi dusmustu.Normalde ilk zamnalar kilo verirler ama Kayra 250 gr kadar almis...Anlayacaginiz cok sevincliyim:teytey:
Nazecim cok az kaldi canim cennet kokulu kizina kavusmana....Herkes icin ayri ir heyecan duyuyorum.Gizemin sagsalim ardayio kucagina aldigina inanip darisi basina diyorum .artik ayni heyecanli bekleyisi senin icn surdurecegiz....
Gizemcim kulaklarin cinlasin...Her misafir geldiginde bunu soyluyorum .Senin hamisligin sonunda ki hazilrlilarin geliyor aklima..Bazen misafirlere ikram yetistirmek zor oluyor kafamçokkarıştı ama senin su pogacayi deneyecegimmmm .Canim biran once haberlerini aliriz umarim.
amin ridacım dualarına katılıyorum ben hepinizi doğurtup sonra doğurucam gizemcimde kendine gelmiştir ayaklanmıştır yavaş yavaş inşallahŞenizbu arada elifcim..ALLAH sevincini daim etsin, RABBİM bebişini nazarlardan korusun..
oyyy nazem pazartesi geliyor bebişin, RABBİİİM sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etşin evladını inşallah..oysa biz her an tetikteyiz..ne zaman gelecek o gün diye heyecanla beklemekteyizzz
gizemcim de bebişini almıştır kucağınaa oyyy yerim ben bebişlerinizi..cennet kokulu bebişlere Allah sağlık versin, kaderlerini güzel, ömürlerini hayırlı kılsın amin
nazecim hayırlısıyla seninde güzel haberlerini alırız inşallah benimde dün kontrolüm vardı 19 mayısa gün verdi doktor tabi daha erken süpriz yapmazsa tek tek hepiniz için dua ediyorum sırası gelen bi avazda kurtulsunŞeniz
Allahıma şükürler olsun ki bugünlere erebildim..Tam olarak 37 haftalık doğum yapmış oluyorum...Çok şükür bugünleri gösteren Rabbime...Allah hepimizin yardımcısı olsun cnm...Pazartesi bebeğim kucağımda olacak inşallah....Nazecim bende dört gözle bekliyorum valla gün bitsinde eve gidem artık diye şükürler olsun son gün bugün sende pazartesi doğum yapacaksın canım minik yavrun akavuşacaksın heee ne güzel Allah yardımcın olsun canım
oyyy nazem pazartesi geliyor bebişin, RABBİİİM sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etşin evladını inşallah..oysa biz her an tetikteyiz..ne zaman gelecek o gün diye heyecanla beklemekteyizzz
gizemim canım hoşgeldin tabi oğluşunda çooooooook sevindim canım iyi olmanıza nasıl oğluşun eminim çok tatlıdır ayyyyyyyyy canım benim nekadar kiloda doğdu bizi habersiz bırakma canım öp mis kokulu oğlunu benim içinŞenizmrbbbbb kızlarrrrrrrrr
biz geldikkkkkkkk
kızlar çok şükür allhın izniyle bebişime kavuştum
darısı kalanlarımıza
happy nazecim sizde kavuşuyomuşsunuz pazartesi yavrularınıza allh yardımcınız olsun
allah hepinizi kurtasın canım arkadaşlarımmm
kızlar ilk günler çoooook zor hazırlıklı olun mercencım senin yaşadıklaının yaşadım sütüm gelmedi çok üzüldüm çok aağladım öok şükür bugün az geliyoda çoçuk uyumaya başladı nerdeyse mamaya başlıyacaktım valla çok zorlandım
ameliyattan önceki akşam yatmadım sonrasındada yatamadım bbebişten
selenscim canım hayırlı doğumlar arkadaşım dualarımız sizinle herkes doğuruyo bebişine kavuşma sırası sende hadi hayırlısı Şenizslm şekerlerrr nasılsınız bugün doktorumuza gittik pazartesi günü sezeryanımız gerçekleşecek kızkardeşimde yolda yarın sabah burda olacak ben ii sayılırım aslında diilim korkuyorum tedirginim acayip derecede içim pırpır ediyo korkumdan ya napıcam bilemiyorum gerçi doktorumda bugün farkına vardı bunun beni sakinleştirmeye çalıştı ama nafile kızımız 3200 olmuş 47 cm de boyu var herhangibir sorun yok gayet ii durumumuz pazartesi sabahtan ameliyat öncesi bir kontrol daha olacak ve sonra hastaneye yatışa gidicez öğlen 11-12 arası sezeryanımız olacak kızlar bana dua edin emi hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli doğumumu yapayım bi yandan bizz burda 3 mevsimi birden yaşıyoz sabah sıcaktan pişiyoz öğlene doğru bir fırtına bir yağmur akşamda ayaz donuyoz valla bide bugün fındık büyüklüğünde dolu yağdı artık hastaneye extra battaniye götüreceğim galiba kendime ve kızkardeşime herşeyimiz hazır yarın tekrar bit kontrol edicez kızzkardeşime gerekli şeyleri anlatıcağım oda yapacak hastanede offf offf kıslar işte haberler böle bende şimdilik hepinize sevgiler ve öpücükler hastaneden dönünce yazarım kendinize ii bakın bana dua edin unutmayın....
ebrucum nerelerdesin canım birgün görmesek doğurdumu acaba diyorum burda olduğuna göre daha duruyo bebiş:roflol:vakti saati geldimi bidakka durmaz en son benmi doğurucam yoksa 19 mayıs dedi doktor ama nasıl geçicek iki hafta bilmiyorum kendine iyi bak arkadaşımŞenizHappycim hadi hayırlısı canım..Bu gidişle normal yoldan doğuran pek olmayacak aramızda galiba..:1rolleyes:
Saadetçim senin için en rahatı neresiyse orada kalman daha mantıklı ama kayınvalidende olman daha bir avantaj gibi geldi bana sanki ..
Eylülcüm aslına bakarsan evdeyim ama artık bir odadan diğerine geçmek bile yorucu olabiliyor benim için ..Ve artık komik bir şekilde köy ağaları gibi oturmaya başladım..Yani bacaklarımı tam iki yana açmadan oturamıyorum..
Ridacım evet canım ya ..Aynı zamanda yapacağız ama senin oğluşta benim oğluş gibi pek keyfini bozmuyo sanırsam..Oh anne taşıyo tabi nede olsa paşa paşa..Ekmek elden su gölden..:roflol: Canım ya bakalım belki senin bebiş babasını bekler..Allah eşine de bebeğine de sağlıkla kavuşmayı nasip eder İnşallah canım..Annen de geldi sanırım. Artık hazırlıklarını bitirdiğine göre rahatlamışsındır biraz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?