- 21 Mart 2008
- 1.027
- 4
- 40
Kızlar selaml olsun...Bakıyorum da herkes maşallah çok iyi...Artık sorunlar yerini heyecana bıraktı...Çok güzel bir bekleyiş aslında tadını çıkarmak lazım...Heleki benim gibi bir daha bebek istemeyenler için, bundan sonra birdaha hamile kalmayı düşünmeyenler için..
Neyse kızlar dün yine nst için kontroldeydim...Açılma halen 3cm artık fazla beklemeyelim dedi doktorumda nihayet doğum kararı verdi..Pazartesi günü yani 5 mayısda bebeğime kavuşuyorum..yine sancılarım yok ama biliyorsunuz ben normal doğum istiyorum ya inşallah bebeğim bir süpriz yapar bana...
nazeciğim hayırlısı olsun canım inş dediğin gibi süpriz yapar ama sağlık olsun artık çok çektin kurtul biaran önce sağlıkla sıhatle....
karnım burmumda ben hala 2 cisini düşünüyorum 2 yaş arayla sonra 3.... sonra 4.....:roflol: Allah nasip ederse pek bi şakayetim olmadı hamileliğim sürece. tabi bebiş bi gelsin ozaman ne düşünücem allah bilir. çoçukları çok seviyorum çokta çoçuk baktım yiğenlerimi komşu çoçuklarını ikiz bile baktım çok küçük yaşta. iyi bakardım güvenirdi bana herkez.. diyorum başkasının çoçuğuna baktıysam hayli hayli bakarım kendi çoçuğumananiknanik ben kalabalığı seviyorum ilerde kıymeti anlaşılıyor... benim gibi düşünen yoktur heralde başka dimi...