Herkese selam kızlar...
Yasemincim, çok şükür artık sıkıntılı günlerim bitiyor...Pazartesi için sezeryan oluyorum...Bebeğime kavuşuyorum inşallah....
Mercan Dilaracım, bebeğin kilolu doğmuştu...kilolu doğan bebekler kilo almaya devam ediyorlar :)) öpüyorum bebeğini cnm...ne kadar güzel ya...bende biran önce kavuşsaydım artık...cennet kokulu demişsinya insanın içi bir hoş oluyor valla....
Happy cnm...aslında sezeryana mecbur kalıyorum..İki hafta geçti doğumun başlama eyleminden..yani 3 cm açıklıkla iki haftadır bekliyorum...Terslik olmasından endişe ettiğim için doktorun sezeryan kararına sesim çıkmadı..Sağsağlim doğsunda zaten şimdiye kadar çok zor günler geçirdim bundan sonrada çok şükür birşey kalmadı artık...
Eylul Ecrin cnm...maşaaallaaaaaaahhhh....halen çalışıyorsunya..daha da şikayetin olmayacak mı yani...Cnm öksürme olayına gelince aynen benimde söylediğin gibi oluyor...artık normal son zamanlar tabi...ama artık izne ayrıl ve kendini dinle cnm benim yaa...:)
Ebrucum bence sen bu gidişle 40. haftayıda dolduracaksın...Dursun varsın ne kadar durursa o kadar iyi...Ama kontrollerin önemli tabi..
Yasemincim gece yataktaki mesele tam bir kabus oluyor...Sırtüstü yatamıyorum bende..mideme aşırı bir baskı oluyor..sağ tarafıma yatmama da kızım izin vermiyor..Sadece sol tarafıma yatabiliyorum yani senin gibi :))
Kardelencim, :)) cnm sezeryan ameliyatlarındaki gördüğün kordon sanırım..:)) Allah hayırlısını versin cnm...