- 26 Kasım 2007
- 2.214
- 4
- 43
Kizlar bizde bugun Kayranin ilk kontolune gittik.Allaha sukur hersey yolunda...Karnin da asiri bir sislik verdi gunlerdir korkudan oluyordum .Ama dr normal dediDogduktan 7gun sonra gobegi dusmustu.Normalde ilk zamnalar kilo verirler ama Kayra 250 gr kadar almis...Anlayacaginiz cok sevincliyim:teytey:
Nazecim cok az kaldi canim cennet kokulu kizina kavusmana....Herkes icin ayri ir heyecan duyuyorum.Gizemin sagsalim ardayio kucagina aldigina inanip darisi basina diyorum .artik ayni heyecanli bekleyisi senin icn surdurecegiz....
Gizemcim kulaklarin cinlasin...Her misafir geldiginde bunu soyluyorum .Senin hamisligin sonunda ki hazilrlilarin geliyor aklima..Bazen misafirlere ikram yetistirmek zor oluyor kafamçokkarıştı ama senin su pogacayi deneyecegimmmm .Canim biran once haberlerini aliriz umarim.
bu arada elifcim..ALLAH sevincini daim etsin, RABBİM bebişini nazarlardan korusun..
oyyy nazem pazartesi geliyor bebişin, RABBİİİM sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etşin evladını inşallah..oysa biz her an tetikteyiz..ne zaman gelecek o gün diye heyecanla beklemekteyizzz
gizemcim de bebişini almıştır kucağınaa oyyy yerim ben bebişlerinizi..cennet kokulu bebişlere Allah sağlık versin, kaderlerini güzel, ömürlerini hayırlı kılsın amin