2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

nazecim sende baya sabrettin 37.haftaya kadar dayandın zorlandın sağ sağlim kızına kavuşman dileğiyle burdan iyi haberlerinizi bekliyoruz...sevgiler


Yasemincim, çok şükür cnm bu günlere erdim...Çok teşekkür ederim hepimiz inşallah sağ sağlim bebeklerimize kavuşuruz...
 
Kizlar su logusaligin en kotu yani iyi ve ya kotu herseye aglamak sanirim
Gizemcim seni gordum aglamaya basladim ,hem mutluluktan hemde kendimin ilk zamnlari aklima geldigi iicn...Allah uzunnnnn omurler versin oglusuna..
Nazecim senin tarihin bir kac gundur belli oldugu icin icim kipir kipir senin adina ama happy ve selen sizlerinde ptesi annelik duygusunu yyasayacaginizi okuyunca yine gozyas;larima hakim olamadim....
Bana ne oluyor boyle bilmiyorum aama umarim artik duzelirim.Gozyasim kirpigimin ucunda dolasiyorum.Dokunsaniz aglamaya hazir...
Ebrucum seni goremeyince herkes ayni telasi yasiyor sanirim.Bagimlilik yapmissin sanirim.Herkes sabahlari senin yazinla uyanmaya alisti...Umarim ogluusn gelince biiz unutmazsin :1hug:
Ridacim beni bilgilendirdigin iicn tesekkurederim.Burada da adak kesen bazi yerler var ama fakir kimse olmadigi iicn bana sicak gelmiyor....Bende internetten halletmeye karar verdigim .Guvendigim bir kuruma kestirecegim ...Bisey aklima takildi .Erkek cocuk icin niye 2tane kurban kesiliyor?
 
canlarım sağolun güzel dileklerinize
evet mercancım bende hepinizin yorumlarına ağlıyorum mutlu oluyorum naze canım sen şimdiden lohusalık hüznüne mi kapıldın aman haaaaa:)çok ilginç bişiymiş çok duygusalım
ridacım canım bebek sustu çok şükür uyku uyumaya başladı sütüm gelince
benim kilolar gitmedi:KK43:
67 den 62 ye düştüm az şişim var hala rengim açıldı burnum azcık küçüldü:)
happy selen baze ve çiğdem pazartesi duaalrım siiznle olacak bugün sürekli dua etcem tabi yarında
allh kabul eder inş
 
Selenscim Allah yardımcın olsun canım..Allah sana ve bebeğine sağlık versin..İnşallah herşeyin çok kolay olur..:teselli: Burda da dün yağmur vardı..Biz tabi seviniyoruz çünkü geçen sene çok kurak geçti..Allaha binlerce şükürler olsun bu sene yağıyor..

Gizemcim ya çok geçmiş olsun..Bebişine Allah sağlıklı mutlu hayırlı bir ömür versin..Bizim içinde öpersin artık yaramazı.. İnsana rüya gibi geliyodur heralde dimi, gerçekmi değil mi diye..Ama kendini üzme rahat olduğun sürece sütün bollaşacak..İlk etapta geç emzirdiğin için sütün geç gelmiş olabilir..Normalde doğumdan yarım saat sonra emzirmen gerekiyor ya..Vücut kendini öyle programlamış çünkü..Neyse çok şükür gelmiş..Bundan sonra artık bol süt, su ve kompostoyla (sıcak ve sulu beslenmek gerekiyo) ve sık sık bebeğe meme vererek artırırsın sen onu..Ne zaman ağlasa hemen emzir göreceksin artacak sütün..

Yarencim valla bende bekliyorum bakalım şimdiye kadar bir kez sancı çektim onunda ne olduğunu anlayamadım fisfisfis Dün arkadaşlardan biri 40. haftasını dolduran hamile bir arkadaşına sezeryan yapıldığını söyledi..Aslında o da normal doğum düşünüyomuş ama bebek hiç istifini bozmayınca sezeryan demişler..Öyle olmasını istemiyorum açıkçası..Oğluşum İnşallah normal yoldan sağlıklı bir şekilde doğar..19 Mayıs'ta güzel bi tarihmiş hani..Babası da oğlunun doğum gününü hiç unutmazyerimseniben

Yasemincim sıcak banyo konusunda bende sana katılıyorum..Sıcakta açılmalarda hızlanıyomuş..Hem ılık banyo her zaman daha iyidir diyorlar..Bende mümkün olduğu kadar ılık duş almaya çalışıyorum..Kayınvalidem artık kızı gittiği için yalnız kaldı, e uzun zamandır küçük torunda yok (en küçüğü 4 olacak) haliyle oğluşunun bebeğini sevmek isteyecek, şimdi ilgilensin ki sevmeye biraz yüzü olsun dimi..Bu zamana kadar kaçtı bundan sonra artık kaçmaz çünkü çok az zaman kaldı :roflol: Birde eşimin kuzeninin hanımı doğurdu onların bebişini görmeye gitmiş galiba ondan da etkilenmiş biraz bebek çok sevimliymiş.Durup durup onu anlatıyo..

Elifcim merak etme unutmam canım merak etme..Hele bi doğsunda daha kimbilir hangi tecrübelerimizi paylaşcas burda :))
 
Son düzenleme:
ya açılış sezeryanla oldu geriside öyle gidiyor. bu ayın bebişlerinin normale niyeti yok galiba önde giden ısrarla normali bekliyen rida ebru ve ben varız galiba gelmeyede niyetleri yok bizimkilerinde heralde benim salı vaktim doluyor ogünede gelmezse konturole gidiyorum.salı bakalım neler olacak..
naze, selen, happy, çiğdem yarın kavuşuyorsunuz Allah'ın izniyle yavruçuklarınıza dualarımız sizinle olucak... sizinkilerde bizimle olsun.... hepinize rabbim hayırlı doğumlar versin ...
 
merhaba kızlar gece uyandım wc gidicektim ayağa kalkınca sankibacaklarıma bişey süzüldü sandım suyum geldi die korktum bekledim bi daha olmadı gece bi kaç saat uyuyamadım benim normal günümün dolmasına 22 gün var daha... sancılar devam ediyor bebek aşağı incene sanki yukarı toplanıyo iyice oda midemi baya rahatsız ediyo ayın 13 ünde belli olcak bakalım son aylarda hem ağırlaşmaktan hemde bu hamilelik olayından baya bi sıkıcı geçiyor doğrusu....
gizem seni merak ediyorum naptın alıştınmı anneliğe?dikişlerinin durumu nasıl?karnın indimi biraz zaten az kilo almıştın sen 4 kilo normla senin için .bebeğin nasıl uslumu uykusu kokusu nasıl :)
 
merhaba kızlar.
kaç gündür yazamıyorum, daha doğrusu yazıyorum ama bir türlü iletilmiyor sürekli hata veriyor. birde kocam geldi ondan fırsat bulup bilgisayarın başına geçemiyorum pek. genelde bil. o uğraşıyor.

tüm yazıları okuyamadım ama genel durum iyi görünüyor. yarın 3 bebiş daha geliyor galiba. hadi hayırlısı. doğuma giden arkadaşlar allah kolaylık versin, bebişleri sağ salim kucağınıza alın ve bizi habersiz bırakmayın olur mu.

gizemciğim gözün aydın canım. kaç gündür aklım sendeydi. dün gördüm yazdıklarını. genesisin önünden geçtim birkaç kez acaba gizem burda mıdır hala diye geçirdim aklımdam, hatta hastaneye uğrayıp sormayı bile düşündüm ama olmadı. neyse iyi haberini aldık. bu arada ARDA bebek hoş geldin dünyamıza.

neyse kızlar benim misafirim gelecek temizlik yapıyorum. kocam hala uyuyor ve fırsat bulmuşken iki kelime yazayım dedim. bebişini kucağına alan anneler bizler için de dua edin olur mu.

hepinizi öpüyorum kızlar.
 
Gizemcim Nerdesin Anlat Bize Biraz Annelik Nasil Zormu Canim
Bizlerede Dua Et Kavuşalim Bebişleremize
 
kızlar hepinize merhaba,
pazartesi günü doğum yapacak olan tüm arkadaşlara ALLAH kolaylıklar nasip etsin. sabah namazından sonra Meryem suresini okudum ve hepimize dua ettim..inşallah dualarımız ALLAH katında kabul ve makbul olur.. naze, happy, çiğdem,selen ve adını bilmediğimiz ama bir yerlerde doğumu bekleyen tüm hamişlerin bebişlerini kucaklarına sağlıkla almasını temenni ediyorum..sanal bir ortamda dualarımızla gerçeğe dönüştürdüğümüz ve yüreğimizi koyduğumuz arkadaşlıklarımızın ve paylaşımlarımızın çoğalarak büyümesini diliyorum..
hepinizi sevgiyle kucaklıyorummm..Allah yar ve yardımcınız olsun..hamişlerim..
gizemcim ardayı bizim için de kokla canım..
ayperincim kucağına her alışında bizim için de sev birtaneni..
mercancım kayra'nın bebek gülüşüne bakıp bizim için de tebessüm et..ve ne olur dualarınızı bize her fırsatta yollayın ki..yüzümüzü görmeseler de muhabbetimize dualar adamış dostlarımızın hatrına Allah kabul etsin dualarınızı...
ebrucum, kardelencim, yarencim..ervuscum, şekercim,yasemincim daha adını sayamadığım arkadaşlarım..sırada biz varız..ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun amin
 
oyyy gizem bebişinin resmini koymuş yirim ben onuuuuuuuuuuuuuuuu
 
ridacım allah razı olsun allah inşallah sağlıkla bizleride kurtarsın zamanında sağlıkla inşallah bizde bebeğimizi kucağımıza aldığımız günleri görürürz
 
hepinize merhaba kızlar!
ay çok yoruldum ya.. ev temizliği yeni bitti. ama ben de bittim. ya bi şeylere karışmadan olmuyor işte. çok yormayayım kendimi diyordum bide.. neyse bakalım bi iki saat dinlenir banyo yapar ve hemen yatarım..

yarın büyük gün hayırlısıyla..
dualarınız ve iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.. inşallah herşey yolunda gider.. sezeryan sonrası çabuk toparlanırım inşallah!

çok bitkinim birazda ruhen.. endişeliyim, karmaşığım... neden böyle olduysam :KK43:
sanırım yarının telaşından, ve olacak akraba kargaşasından falan..

ama herşeyi boşverip minik bebişimize kavuşacağımızı ve bundan böyle bebişimizle yeni hayatımızda güzel günler yaşayacağımızı düşünerek motive olmaya çalışıyorum..

yarın doğum yapacak arkadaşlarla da dualarım..

hepinize sevgiler..a.s.
 
pazartesi doğum yapacak arkadaşlarım..yeniden heyecan bastı beni vallahii..:) naze,happy,selenss ,çiğdem hepinize hayırlı doğumlar diliyorum,sağlıkla bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız inş:)güzel haberlerinizi bekliyoruz..
Hayırlısıyla gün bekleyen bütün arkadaşlarımın da güzel haberlerini bekliyor olacağız...a.s

gizemciğim merhaba canım...uykusuz gecelerimize hoşgeldin..:teselli:bende doğuma gideceğim gece hiç uyuyamamıştım..şimdi ise hiç uyuyamıyorum,gündüz ara ara uyuduklarımıda saymıyorum,bölük pörçük:KK43: napalım artık!sağlıklı olsunlarda uykusuz kalalım ..benimde doğum sonrası sütüm gelmemişti,birkaç damla birşey geldi ve cok koyu sarıydı..şimdi normale döndü ve rengi iyiyce acıldı.. sütün gelmemesi cok üzücü ama sonrasında düzeliyor..sezeryanın kötülüğü bu olsa gerek...inş kızlar sezer.bile olsa kısa sürede hepimizin bol sütü gelir,bebişlerimiz bolca beslenir.:sm_confused:.
 
İYİ HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ DARISI BİZLERE İNŞALLAH CANLARIM:asigim:
 
YARIN DOĞUM YAPACAK GÜZEL MAYIS ANNELERİ DUALARIM SİZİNLE.. ALLAHINDA İZNİYLE İNŞALLAH HEPİNİZİN DOĞUMU ÇOOOK KOLAY GEÇER. YAKLAŞIK 10 GÜN SONRA BENDE BU HEYECANI YAŞIYOR OLACAĞIM.:dance: ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN. SORUNSUZ DOĞUMLAR OLUR İNŞALLAH a.s.:nazar:
 
Heyecandan yatamıyorum, oturamıyorum, zaten birşey yememde yasak, çarpıntı tutuyor elim ayağım birbirine dolaşıyor...Böylesi bir heyecanı ilk yaşıyorum yani sezeryan olacak durumun iyi ani bir sancı ile hastaneye yetişmiyorsun ya bir de ameliyat stresi var tabi Allahım yardım eder inşallah bir terslik olmaz...

Hamile olarak burada son dakikalarım...Sabah 8 de hastanede olacağım..Muhtemelen en geç saat 10.00 da bebeğimi görmüş olacağım..Artık saatler kaldı..heyecan yapmamak mümkün mü...Allahım hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...Normal doğum yapacak arkadaşlar inşallah bir nefeste kurtulursunuz...Hepinizi öpüyorum en kısa zamanda görüşmek üzere....:teytey:
 
Heyecandan yatamıyorum, oturamıyorum, zaten birşey yememde yasak, çarpıntı tutuyor elim ayağım birbirine dolaşıyor...Böylesi bir heyecanı ilk yaşıyorum yani sezeryan olacak durumun iyi ani bir sancı ile hastaneye yetişmiyorsun ya bir de ameliyat stresi var tabi Allahım yardım eder inşallah bir terslik olmaz...

Hamile olarak burada son dakikalarım...Sabah 8 de hastanede olacağım..Muhtemelen en geç saat 10.00 da bebeğimi görmüş olacağım..Artık saatler kaldı..heyecan yapmamak mümkün mü...Allahım hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...Normal doğum yapacak arkadaşlar inşallah bir nefeste kurtulursunuz...Hepinizi öpüyorum en kısa zamanda görüşmek üzere....:teytey:

İNŞALLAH HERŞEY ÇOK GÜZEL OLUR AMELİYATIN SORUNSUZ GEÇER..HERHALDE BENDE 10 GÜN SONRA SENİN GİBİ OLURUM.HEYECANDAN NE YAPACAĞIMI BİLEMEM.kafamçokkarıştı STRES YAPMAMAK İÇİN TEK DÜŞÜNDÜĞÜM MİS GİBİ KOKAN OĞLUMUN YÜZÜNÜ GÖRECEK OLMAM. KENDİNİ SAKİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞ STRESLİ OLMAK AMELİYAT DURUMUNDA SORUN OLMASIN. EN KISA ZAMANDA GÜZEL HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ...a.s.
 
Bugün doğum yapacak tüm arkadaşlar, Allah yardımcınız olsun, dualarımız sizinle ve bebişlerinizle...Bizi habersiz bırakmayın..:1hug:
 
X