gülşahcım özel mesaj atamadım sana.valla devlette doğum yapacağım inşallah.şimdiii şöle söliim.öncelikle bebek için 20li hatane çıkışı seti almıştım.onu koydum.içindeHavlu 2 dış zıbın
2 patikli alt
Çorap
tulum
atlet
kilot
iç zıbın
alttan çıtçıtlı bady
2 önlük
2 ağız mendili
2 şapka
2 eldiven
var.bide ayrı bi battaniye koydum çünkü bebek koyma yerlerinde sade mika üzerine olduğu iiçn bebek üşümesin dedim.5 tane bez bebeğe 5 bez kendime koydum.kanamam fazla olursa die.terlikleri sakın unutma.devlet hastanelerinde en çok ona ihtiyaç duyacaksın.sıvı sabun peçete mutlak al.meme başın için bi pompa götür orda hemşireler sıkı sıkı tembih etti göğüs ucı açılmıyo çok sıkıntı çekiyoz.pompa getirirseniz hemen bebek emmeye başlar dedi.ben şimdilik manuel aldım ama sonra değiştirip elektiriklil alacağım sanırım.duruma göre.ve sana tavsiyen hemen bu aydan göğüs uçlarını badem yağı veya zeytin yağı ile yağla ki yumuşasın ebeler 1 ay öncesinden başlayın diolar yoksa çok çile çekiyomuşsun.ben badem yağımıda götürcem hastaneye.bebek emdikten sonra sürerim die.gecelik olayında eğer sezeryan olmayacaksan 2 gecelik yeter ama sezeryanda bide sabalık al yanına mutlak.ben 1 pijama takımı,2 gecelik koydum.yeter sanırım.valla geçen hafta hastanede yatmak zorunda kaldım 1 gece resmen işkence.haa bide nevresim takımı mutlak koy.yoksa ordaki hastabakıcılar ile kavgaya tutuşursun.kırk saatte getirmiyolar.getirdikleride lekeli oluyo.valla hatırladıklarım bunlar.çantamı 1 ay öncesinden hazırladığım için unuttuklarım olailir doğumdan sonra gene sana en çok nelerin lazım olduğunu yazarım