Kizlar oluyorum yorgunluktan sabahatan beri hastanedeyim .dun rutin kont vardi. bugunde nstye girdim .ama biizm yerinde durmayan yaramaz hic kimildamadi...normalde 20 dk surecekti.1saat boyunca her yol denendi en son karnimi (biraz sert ) darbelerle salladilar defalarca,cok canim yandi.yine sonuc alamyinca da ultrasona girdim.Hersey yolunda ,bizim kiz uyuyormus ama yanlis hissetmiisim hala donmemis ve kilosu da fazla cikti snairim sezeryan ihtimali dogdu.Halbuki ben 3 hafatdir hic kilo almadim.
Ultrasondan sonra hyine cokkkkkkkkkkk uzun bir sure nst yaptilar ama yine kiprdamadi.bir de ustune ustluk tansiyonum cok yuksek cikinca hast yatirmak istediler.Ama ben aglayip sizlaninca,kizima bakacak kimse yok diye yolladilar ama butun gece kendimi kontrol edip en ufak seyde acile gitmemi ogutlediler.....offffffff bazen hersey zor geliyor cok yorgun ve uykusuzum.
Isin guzel tarafi ptesi ANNEM GELIYORRRRRRRR.Esim diyor ki annen bi gelsin 1hafta hic uyanmadan uyuyacagim . al benden de o kadar.....
mercancım geçmiş olsun canım canını sıkma daha vakti var dönebilir sağlıklı olsunda.ayy sorma benimkide 4 boyutlu ultrasonda dönmemişti yüzünü sırtını dönmüştü dr salladı felan yokkk çikolata yedim yine dönmedi
ayyyy mercan tombiş kızın kaç kilo çıktı:asigim:
hadigözün aydın annen baya yardımcı olur sana
ervuscum çarpıntı normal bende de olmuştu demir haplarını düzenli kullanmalısın.
hamiyetcim sen memursan senin üzerine olursa daha çok sağlık imkanından ssk lılardan daha kolay ve yaygın bir şekilde faydalanabilir bebeğina.s.