• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba arkadaşlar öncelikle inşallah hepinizin bu süreci sağlıkla kolaylıkla geçer.
Benim en son reglım 5 ocak. 4 şubatta kan verdim 23 çıkmıştı. Bugün yani 6 şubatta 73 çıkmış beta. Sizce nasıl bu ilk gebelik olcak nasipse. Doktorum fena değil haftaya çarşamba ver kan dedi. O fena değil kısmı az sanırım diye düşünmeme neden oldu da.
Benim adetim 4 gün geçtiğinde 43
6 gün geçtiğinde 66 ydi
9. Gün 487
Şuan 1300 lerde ☺️ çok düşük değerler yükseldi bana da öyle dedi artış takibi yapalım değer fena değil %60 artması gerek demişti 🙂

Valla çok heyecanlıydı çok güzel bir duyguydu 🥲🥲🥲 anlatılmaz yaşanır dedikleri 🥰😍
Valla ben beta 330 geldiği an tüm sülale ye söyledik açıkçası 1 gün dayanabildik söylemeden
5 senedir bekliyorduk çünkü
Ayy o duyguyu cok iyi anliyorum bizde 2bucuk senedr bekliyorduk bizde dyanamadik ilk dusuk cikti iki gun zor dayandk 500lerde cokinca soyledik bizde 🤗💕

Son düzenleme:
Benim adetim 4 gün geçtiğinde 43
6 gün geçtiğinde 66 ydi
9. Gün 487
Şuan 1300 lerde ☺️ çok düşük değerler yükseldi bana da öyle dedi artış takibi yapalım değer fena değil %60 artması gerek demişti 🙂
Keseyi de gördük çok şükür ☺️ stres yapma inan ki çok etkisi oluyor stres hormonlari çok etkiliyor

Keseyi de gördük çok şükür ☺️ stres yapma inan ki çok etkisi oluyor stres hormonlari çok etkiliyor
Yok yapmamaya çalışıyorum zaten. Hatta daha anlamadım daha sevinemiyorum bile hamile miyim diye soruyorum sürekli.sanirim keseyi ve kalp atışı duyana kadar sevinmeden durucam bir sure😅

Benim eşimde nazara çok inaniyor ama ablasina soyledi dayanamadi bende soyledim iyimi ettik bilmyrm inşallah saglikli ilerler 💕
İnşallah sağlıklı ilerler canım içini ferah tut🥰💓Biz daha kimseye söylemedik belki birşey olur sonradan çok üzülürüz diye ben kalp sesini duyduktan sonra söylemek istiyorum ama eşim izin vermiyor 😂 baya zaman geçsin diyor

Kızlar benim kasıklarımın iki tarafındada batma oluyor . Normalde tek taraflı olmazmı

Anladim kuzum istanbulda nufus fazla olduginda gebelik testini acilde yaptrmk isteyince biraz soyleniyorlar ondan sordum🤣
Büyük şehirlerde sıkıntı çıkarıyorlar ama burda mecbur acilde almaları lazım kadın doğuma sonradan yönlendiriyorlar zaten randevu bulmak imkansız gibi birşey o yüzden özel kliniğe gittim yumurtalama takibi için daha doktoruma söylemedim özel klinikte kan versem oda laboratuvara gönderiyor sonucu geç öğreniyorsun o yüzden en mantıklı acil 🥰 birde kan için para veremem😂

Büyük şehirlerde sıkıntı çıkarıyorlar ama burda mecbur acilde almaları lazım kadın doğuma sonradan yönlendiriyorlar zaten randevu bulmak imkansız gibi birşey o yüzden özel kliniğe gittim yumurtalama takibi için daha doktoruma söylemedim özel klinikte kan versem oda laboratuvara gönderiyor sonucu geç öğreniyorsun o yüzden en mantıklı acil 🥰 birde kan için para veremem😂
Ay ben ilk gun verdim mecburen cunku kasigim cok agriyordu randevuda bulamadim acillerde uzakti mecbr ozele gttim sdece betaya 500verdik icime oturdu ama o haberden sonra feda olsun yavruma dedim😂♥️

Ay ben ilk gun verdim mecburen cunku kasigim cok agriyordu randevuda bulamadim acillerde uzakti mecbr ozele gttim sdece betaya 500verdik icime oturdu ama o haberden sonra feda olsun yavruma dedim😂♥️
Uzak yere gitseydiniz yine o kadar yol masrafi olurdu iyi yapmışsıniz özele gitmekle betaya ne kadar aldığını bilmiyorum ama insülin için kan aldılar benden 1000 TL aldılar çok şükür sonucumda temiz çıkti zaten her muayanede doktoruma 1500 TL veriyorum 🥰

Uzak yere gitseydiniz yine o kadar yol masrafi olurdu iyi yapmışsıniz özele gitmekle betaya ne kadar aldığını bilmiyorum ama insülin için kan aldılar benden 1000 TL aldılar çok şükür sonucumda temiz çıkti zaten her muayanede doktoruma 1500 TL veriyorum 🥰
Siz gebelik takibini ozeldemi yaptrmayi dusunyrsnz nasip olursa yarin keseyi goreyim hayirlisiyla devlete gidicem ben testleri filan orda yaptiririm diyrm ayda birde özele gtsem ozeldeki doktr sknti yapmz herlde doğumu nasip olursa devlette ypmk istemyrm😕

Back